Sass Drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 445
Ako me treći sibirski plavac večeras ubije bar ću uživati u porazu Amera. 😂
ili licno Tramp sa M60 😀Zadovoljan sam trenutnim ishodom samo se nadam da neće slati veprove kao vazdušnu ispomoć. 😂
Taksa 1000% na uvoz belgijske čokolade.Mozda ce uvesti Vize za Belgijance i ako su u EU.
Kako strašan gol Tilmana kad je lopta udarila u živi zid i promenila pravac?Neko mi zameri sto sam pre 10ak dana rekao da je Belgija ubedljiva
Ipak mora da se uzme razlika u kvalitetu kada gledas ovakve reprezentacije. Trossard je igracina prve klase, covek je odgovoran za 3 gola sinoc. Amerima je delovao kao da je 99 na PES-u, nezaustavljiv
Prvi gol klasican Motion offense, tako bi trebale da igraju sve uspesne ekipe. Gol amera strasan slobodnjak, svaka cast Tillman-u. Belgija odma ide u 2-1 opet zahvaljujuci Trossard-u, treci gol je ... Sramota americke odbrane ... Lukaku se upisuje radi reda kad je vec raspad sistema.
Juninho je imao sličnih golova iz slobodnjaka kada golmana pošalje na kontra stranu, a da ne dira zid lopta, tesko to danas da neko izvede.onda sam corav. Mislio sam da je u pitanju veoma efikasan udarac
Iz glavnog prenosa se nije videlo uopste
![]()
Replay_2026-07-07_07-31-28
Video Replay_2026-07-07_07-31-28 was uploaded to Streamin.me on Jul 07, 2026.streamin.me
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari