Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Ako me treći sibirski plavac večeras ubije bar ću uživati u porazu Amera. 😂

Untitled-design-2024-11-15T162437.713.jpg

Ni F od faula za Baloguna i onda Ameri srećno daju gol iz bukvalno prvog šuta na gol...

Sreća pa im je radost trajala čitavih minut vremena!

Biće ovde izgleda još posla za Trampa.

Vrlo zanimljiva utakmica, puna tempa, pobedice onaj sa manje kardinalnih gresaka, a realno, ima ih na sve strane.
vodi belgija 2:1 i definitivno igra bolje od amera. Svakako belgijanci imali i vise sansi, nadam se barem jos dva gola u drugom poluvremenu.

Zadovoljan sam trenutnim ishodom samo se nadam da neće slati veprove kao vazdušnu ispomoć. 😂

Postavili ih belgijanci na mesto. Svaka im cast.
Prepotentnim amerima je i ovo dokle su dogurali i previse.

Nisam skoro video gluplji način da se izgubi lopta od trećeg gola Belgije.

u 3/4 osmine finala pobedili su gostujući i može se reći da je u pitanju tradicija na ovom prvenstvu. prema ovome, dalje idu faraoni i Kolumbija

Probudim se jutros i ima šta da vidim. Belgija ne da je dala gol, nego je postigla 4. Moraću popodne da pogledam snimak, prosto mi je neverovatan ovakav raspad SAD.

Imam osecaj da je veliki deo ostatka sveta navijao za Belgiju. Uzrok se zna da ga ne ponavljam.

Bravo za Belgijance, mada je onaj drugi gol bio čist faul u napadu, ali izgleda da su Ameri uspeli i var da okrenu protiv sebe.

Nije bio faul u napadu, nije se poslužio igračem ispred sebe kako bi više skočio niti ga je pomerio kako bi ostvario prednost u napadu, jednostavno je skočio, udario loptu glavom i doskočio na protivničkog igrača.

Mozda ce uvesti Vize za Belgijance i ako su u EU.

Neko mi zameri sto sam pre 10ak dana rekao da je Belgija ubedljiva

Ipak mora da se uzme razlika u kvalitetu kada gledas ovakve reprezentacije. Trossard je igracina prve klase, covek je odgovoran za 3 gola sinoc. Amerima je delovao kao da je 99 na PES-u, nezaustavljiv

Prvi gol klasican Motion offense, tako bi trebale da igraju sve uspesne ekipe. Gol amera strasan slobodnjak, svaka cast Tillman-u. Belgija odma ide u 2-1 opet zahvaljujuci Trossard-u, treci gol je ... Sramota americke odbrane ... Lukaku se upisuje radi reda kad je vec raspad sistema.

Oni su stalno ubedljivi i onda se samo raspadnu, pre neki dan sam video neki klip koji ih sumira fenomenalno.

Nije ovaj ali ne mogu da iskopam bolji

Neko mi zameri sto sam pre 10ak dana rekao da je Belgija ubedljiva

Ipak mora da se uzme razlika u kvalitetu kada gledas ovakve reprezentacije. Trossard je igracina prve klase, covek je odgovoran za 3 gola sinoc. Amerima je delovao kao da je 99 na PES-u, nezaustavljiv

Prvi gol klasican Motion offense, tako bi trebale da igraju sve uspesne ekipe. Gol amera strasan slobodnjak, svaka cast Tillman-u. Belgija odma ide u 2-1 opet zahvaljujuci Trossard-u, treci gol je ... Sramota americke odbrane ... Lukaku se upisuje radi reda kad je vec raspad sistema.
Kako strašan gol Tilmana kad je lopta udarila u živi zid i promenila pravac?

Drzi ga levom rukom i gura dok je skakao, nije ga srusio u doskoku i meni deluje kao faul
Nije mi povukao reply, inace se odnosi na drugi gol Belgije

Poslednja izmena:
onda sam corav. Mislio sam da je u pitanju veoma efikasan udarac

Iz glavnog prenosa se nije videlo uopste

Juninho je imao sličnih golova iz slobodnjaka kada golmana pošalje na kontra stranu, a da ne dira zid lopta, tesko to danas da neko izvede.

FB_IMG_1783428286657.webp
Belgijski fudbalski savez postavio na Instagramu ovu fotku Lukakua i napisao "Overturn this" 💪💪

Nazad
Vrh Dno