Evo i mene posle milion godina.
E sad pitanje: trebaju mi slušalice za dnevnu sobu, praktično za TV, vesti i YouTube. Ništa ozbiljno, ali kontakt/kabl mi redovno strada i poslednje su upravo riknule.
Budžet recimo 10–20€. Prioritet: pristojna izrada i OBAVEZNO da kabl može da se vadi/menja. BT je plus (suludno za tu cenu, ali ima po nemackim prodavnicama i aliju) Zvuk ne mora da bude wow, samo da nije baš krš — za ozbiljno slušanje imam druge. hvala unapred. i izvinjenje sto se nisam javljala.. zivot.
kupila sam kuce, non stop sam sa njom i njoj je svrha u zivotu da se mazi lol/
Baš mi je drago kad vidim da se naši ljudi ozbiljno probijaju u audio priči i review svetu, cestitke
@sale941 , samo guraj !!
Kad mi je drugi reviewer odavde (čovek koji je u kontaktu sa dosta Chi-Fi firmi) pričao i pokazivao kakva mu sve oprema stiže — često ozbiljno skupe stvari za review/promociju — bilo mi je jasno koliko je i kod nas ta priča otišla daleko. Hvala mu i na Twistura Woodnote, mada ja nisam baš za reviewer priču; ako nekome trebaju za krug/test, javite, cula sam da su iz Twisture pitali sta se desava ok o njih pre nekog vremena, saljem na test/krug bez problema, znam da su retke.
Stigle su i Simgot EW300 — utisak mi se menjao kroz vreme, valjda kako čovek menja i sluša dosta modela, menja se i perspektiva. Pisaću i o njima.
Da odmah potvrdim: HiFiMAN ergonomski nikako nije za mene. Zvuk ume da bude brutalan, čak i kod open-box primeraka, ali preglomazno i preteško za moje potrebe.
Twistura Woodnote su mi, s druge strane, pravo osveženje — toplji tuning, dosta drugačiji od onoga što inače slušam, i bukvalno sam se zaljubila. Beže od klasičnog Harman tuninga i teraju svoju priču. Za single DD, po meni bez problema vrede 150€+.
Naručene su opet Anker Soundcore Q45 — ali ovog puta bele. Da, jurila sam bele skoro godinu dana. 😄 Gledala sam i Bose QuietComfort i Sony WH-1000XM itd itd series, ali za tu cenu iz Ankera na snizenju sa garancijom Q45 mi imaju najviše smisla. Bacam pogled i na Bowers & Wilkins Px7 S2 da se obnovim, kao i Grado SR80x i Sony MDR-MV1 — totalno različite priče, ali gledam svašta.
p.s. drago mi je i na lepim kupoivinama kolega i na sveopstem uzivanju u muzici.. samo, ako se slusa sa mobilnoog, koliko sam ja upucena ako se ne koristi neka od special apps poput.. recimo ja sam kupila UAPP, posebno mi je odgovarala jer ima i Tidal u sebi, i sve pohvale za nju , 10tak evrica... elem, ako se ne ide i preko app, mislim da DAC nece sam menjati kvalitet snimka koji , dakle nije bit-rate. Poweramp isto odlicna app.