Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

1000015236.webp

Meni jos uvek stoji ovako, nije mi se pojavio datum.

A zeni sam aktivirao posle mene (pre par meseci ne secam se tacno kad) i ukinuli joj pre par dana.
Ne znam sta je triger, niti kako rade presek.
Jedino sto ja cesto palim VPN na telefonu na razne zemlje, a ona nikad.

I meni na Argentini zabranili obnovu, ni sa vpn nisam uspeo da obnovim, tako da je ovo kraj premium za mene.

Uzmite srpski nalog i podelite.Šta je 1600 dindzi za 6 meseci?

Упутство се налази у првој поруци у овој теми🍺

Ne uspevam da napravim appleid na Indiju tj. ne uspevam da prođem korak sa verifikacijom preko telefona. Ima li neka fora da se to zaobiđe?

Ne znam tačno šta je problem, ali ako broj kojim pokušavaš da verifikuješ imaš vezan za neki drugi Apple nalog, trebaće ti novi broj. Može da bude naš broj takođe.

Ne uspevam da napravim appleid na Indiju tj. ne uspevam da prođem korak sa verifikacijom preko telefona. Ima li neka fora da se to zaobiđe?
Već neko vreme nije moguće napraviti Apple ID sa ne-Apple uređaja, pa ako probavaš sa nekog uređaja koji nije Apple, u tome je problem. Ja imam vezan isti broj telefona sa 4 Apple naloga, bez ikakvih problema, ali sve radim sa Apple uređaja.

I ja imam isti broj na više naloga i kad sam ih pravio moglo je, ali drugar kad je radio isto to (sa Apple uređaja), nije mu uspelo dok nije uneo drugi broj telefona (takođe naš, ne indijski) tako da je i to potencijalni problem.

Probao i sa macbooka i sa windowsa, probao i sa mojim telefonom koji je već vezan za nalog a probao i sa drugim brojem. Ništa ne prolazi. Pokušaću opet danas. Ne daju mi se pare turcima posle poskupljenja 😁

Na kraju uspeo da napravim apple id na Indiju, uspeo da dodam 1000 rupija preko gift koda ali ne i da uplatim na yt jer me vrv kolje što sam bio na turskom do sada. Izbacuje ono we couldn’t verify your country. Onda se iznervirao i nastavio na turskom za 159.99 lira turskih. Je l’ ima nešto zanimljivo na šta mogu da se potroše rupiji?

Na kraju uspeo da napravim apple id na Indiju, uspeo da dodam 1000 rupija preko gift koda ali ne i da uplatim na yt jer me vrv kolje što sam bio na turskom do sada. Izbacuje ono we couldn’t verify your country. Onda se iznervirao i nastavio na turskom za 159.99 lira turskih. Je l’ ima nešto zanimljivo na šta mogu da se potroše rupiji?
Apple Music ili Apple TV godišnja članarina.

Jel neko probao ovih dana da kupi apple vaučer na amazon.in?
Store gde sam kupovao prethodnih ne znam koliko puta piše da je item not available. U pretrazi mi se pojavljuju još samo dva neka koja nikad do sad nisam video. U jednom sam kupio vaučer za 100INR ali nije stigao nikad na email, bar ne u sat vremena od kupovine.

ja sam uzeo na enebi pre 2 dana apple india store

Na kraju sam našao kucajući u Google "Amazon India apple code gift card" i link me dovede na taj store gde sam kupio. Kad na Amazon.in kucam u pretragu izlazila mi dva prodavca koji prodaju vaučere za aktivaciju u fizičkoj prodavnici. Store na kom sam kupovao ranije nije imao.
Sad se ulogujem opet i odem na orders, taj sto nije imao mogućnost prodaje, opet može... Svašta.

Nazad
Vrh Dno