Daju samo uz 5g varijantu gde može. Uz običan kućni net ne može TV+net.kako radi Xplore TV na kucnom netu? zavisi li to od lokacije? drugarici su rekli u shopu da navodno ta kombinacija ne moze na njenoj lokaciji
Daju samo uz 5g varijantu gde može. Uz običan kućni net ne može TV+net.kako radi Xplore TV na kucnom netu? zavisi li to od lokacije? drugarici su rekli u shopu da navodno ta kombinacija ne moze na njenoj lokaciji
Ovo je totalno bezveze, čemu app ako regularno ne može da se gleda van zemlje... Prvo razočarenje u A1 za sada
Ovo za F1 je bilo do Arena cacija, imali su neke tehnicke probleme pa su prebacili prenos na Arenu 2 bez obavestenja, pa je posle vratili nazad na Adrenalin. isto je bilo kod svih provajdera.I jos nema promene imena uredjaja koji su ulogovani? Takodje, dodjem sa mora, probam da vratim trku F1 od nedelje, kad ono fali 70% trke, samo crn ekran..
Isto. Svaki put kad je trebalo da gledam nesto kad sam na moru morao je VPN.Ja se ne sećam da je ikad i jedan striming servis ili TV platforma mogla da se gleda u inostranstvu bez VPN. Uvek sam morao da kupujem VPN ako je neko sportsko takmičenje tipa SP/EP/olimpijada a ja sam na moru i slično.
Zato što su kod a1 sve instalacije za Xplore TV jednake bile one za Smart TV ili mobilni . 5 instalacija 3 istovremena gledanja plus njihovi box uređaji ulaze u tu brojku 3 njihova box koji se ne gase i ništa ti više neće pustiti.Rekoše mi u Call centru da rade na update-u koji će omogućiti preimenovanje uredjaja u app. Nadam se da ne lazu. Veliki haos su mi napravili, uzeo sam dodatan box, bukvalno nema šanse da rade tri boxa u isto vreme. Jedino kada sam ih sve pobrisao i dodao samo njih tri, radilo je ok. Čim sam dodao dva laptopa gde se retko pali televizija, apsolutno se sve raspalo.
Ja to ni na jednom boxu nisam našao, ali mi se dešavalo da se tajmer tv-a pali jer se ne koristi daljinski od tv-a. Samo sam ugasio tajmer na tv-u.Mene izludjuje sto iskace timer da ce da se ugasi sa pitanjem jel jos gledam.
Ne nalazim nigde u podesavanjima da to iskljucim.
Jeste, ali ranije sam imao opciju Izadji/Exit I ugasiš app. Ta opcija je nestala. Imam samo Logout, a koriste i moji matori koji nema šanse da se snadju sa mailovima, šiframa, pa brisanjem uredjaja itd. Bas amaterski potez od A1.Tako bi trebalo ali nije baš tako box uređaji pri klasičnom gašenju odu samo u sleep mod dok aplikacija i ako je niko ne gleda ostanu u stanju pripravnosti. Zato kad ponovo pokreneš box pušta ti zadnji kanal koji su gledao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari