Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Ja se ne sećam da je ikad i jedan striming servis ili TV platforma mogla da se gleda u inostranstvu bez VPN. Uvek sam morao da kupujem VPN ako je neko sportsko takmičenje tipa SP/EP/olimpijada a ja sam na moru i slično.

I jos nema promene imena uredjaja koji su ulogovani? Takodje, dodjem sa mora, probam da vratim trku F1 od nedelje, kad ono fali 70% trke, samo crn ekran..

I jos nema promene imena uredjaja koji su ulogovani? Takodje, dodjem sa mora, probam da vratim trku F1 od nedelje, kad ono fali 70% trke, samo crn ekran..
Ovo za F1 je bilo do Arena cacija, imali su neke tehnicke probleme pa su prebacili prenos na Arenu 2 bez obavestenja, pa je posle vratili nazad na Adrenalin. isto je bilo kod svih provajdera.

Ja se ne sećam da je ikad i jedan striming servis ili TV platforma mogla da se gleda u inostranstvu bez VPN. Uvek sam morao da kupujem VPN ako je neko sportsko takmičenje tipa SP/EP/olimpijada a ja sam na moru i slično.
Isto. Svaki put kad je trebalo da gledam nesto kad sam na moru morao je VPN.

Move i iris od mts-a može da se gleda iz inostranstva poslednjih godinu dana.

Eon mi je uvek radio svuda na moru

Jeste ti radio ali dosta kanala nisi mogao bez vpn da gledaš. Npr RTS u vreme neke utakmice...

RTS se gleda nikad.

ne znam sad za arene ali dok je sk bio živ, ni to nije moglo da se gleda u inostranstvu bez vpn na srbiju...

P.S. npr tokom SP 2018. u Rusiji sam bio na moru, tamo gde sam bio samo sam preko eon naloga (ili je tad bio D3GO?) mogao da gledam naše a RTS je jedini emitovao to.

vratimo se na temu

Rekoše mi u Call centru da rade na update-u koji će omogućiti preimenovanje uredjaja u app. Nadam se da ne lazu. Veliki haos su mi napravili, uzeo sam dodatan box, bukvalno nema šanse da rade tri boxa u isto vreme. Jedino kada sam ih sve pobrisao i dodao samo njih tri, radilo je ok. Čim sam dodao dva laptopa gde se retko pali televizija, apsolutno se sve raspalo.

Rekoše mi u Call centru da rade na update-u koji će omogućiti preimenovanje uredjaja u app. Nadam se da ne lazu. Veliki haos su mi napravili, uzeo sam dodatan box, bukvalno nema šanse da rade tri boxa u isto vreme. Jedino kada sam ih sve pobrisao i dodao samo njih tri, radilo je ok. Čim sam dodao dva laptopa gde se retko pali televizija, apsolutno se sve raspalo.
Zato što su kod a1 sve instalacije za Xplore TV jednake bile one za Smart TV ili mobilni . 5 instalacija 3 istovremena gledanja plus njihovi box uređaji ulaze u tu brojku 3 njihova box koji se ne gase i ništa ti više neće pustiti.

Nisam te bas najbolje razumeo, ali ako dodam 5 uredjaja, I bilo koja dva da ugasim, na ostala tri mora da radi. To je suština.

Tako bi trebalo ali nije baš tako box uređaji pri klasičnom gašenju odu samo u sleep mod dok aplikacija i ako je niko ne gleda ostanu u stanju pripravnosti. Zato kad ponovo pokreneš box pušta ti zadnji kanal koji su gledao.

Mene izludjuje sto iskace timer da ce da se ugasi sa pitanjem jel jos gledam.
Ne nalazim nigde u podesavanjima da to iskljucim.

Mene izludjuje sto iskace timer da ce da se ugasi sa pitanjem jel jos gledam.
Ne nalazim nigde u podesavanjima da to iskljucim.
Ja to ni na jednom boxu nisam našao, ali mi se dešavalo da se tajmer tv-a pali jer se ne koristi daljinski od tv-a. Samo sam ugasio tajmer na tv-u.

Tako bi trebalo ali nije baš tako box uređaji pri klasičnom gašenju odu samo u sleep mod dok aplikacija i ako je niko ne gleda ostanu u stanju pripravnosti. Zato kad ponovo pokreneš box pušta ti zadnji kanal koji su gledao.
Jeste, ali ranije sam imao opciju Izadji/Exit I ugasiš app. Ta opcija je nestala. Imam samo Logout, a koriste i moji matori koji nema šanse da se snadju sa mailovima, šiframa, pa brisanjem uredjaja itd. Bas amaterski potez od A1.

Nije timer TV, definitivno xplore app.

Par dana imam a1, i sad mi zatrebalo da vidim treći gol argentine, i samo cu reci, koliko je jadno urađena ova aplikacija xplore, vracanje je katastrofa, em sto nema thumbnails, nego ne možeš na pocetku emisije da vratiš na kraj prethodne?! I onda treba da ides na prethodnu od pocetka i uzmes da motaš na kraj iste... Ne radi klizac medjuemisijski... Zaista amaterski...
Eon je realno svetlosnim godinama ispred, jedino sto xplore brze menja kanale...

Nazad
Vrh Dno