Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Pa ne gleda se to tako.

Pogledajte prilog 545160

Pardon, nije prodat za 100 nego 90 miliona ali pogledaj mu "market value".

To je cena po kojoj je prodat u Man City, ta vrednost moze sa ide gore ili dole u zavisnosti od raznih parametara. Na stranici igraca mozes da vidis njegovu trenutnu vrednost, a ona je upravo onoliko koliko sam i napisao (a apdejtovana je pre mesec dana). Sto se tice vrednosti Baturine, i ona pise na njegovoj profilnoj strani, ova vest koju si linkovao je u rangu vesti o Vlahovicu, Jovicu i slicnim nasim velikanima za koje se otimaju evropski klubovi i nude desetine miliona evra.

Vlahovicu, Jovicu i slicnim nasim velikanima za koje se otimaju evropski klubovi i nude desetine miliona evra.
Jedina vest o našima je da je Vlahović ostao bez kluba a Jović igra u Grčkoj, potpisao ugovor. A eno Milan moli Modrica u 41. da igra jos jednu sezonu jer boljeg igrača u Italiji nema. Ponavljam, budimo realni, nemamo više ni zadnjih veznih da dodaju unazad a još gore, nemamo ni budućnost u narednih 10 godina, cak i za ove Bosance se interesuju.

Ovaj Hani izgubio svest i odmah u igru. Ništa concussion protocol, ništa dodatni pregledi u svlačionici...

Ne na taj gol Hani ***

Da nije dao autogol protiv Belgije, mogao bi da se vadi na potres mozga, ko Karijus u finalu LŠ. Šalu na stranu, meni je neverovatno da je čovek ostao u igri. Bar u SAD postoje striktni protokoli za ovakve situacije.

Ne znam za vas, ali kvasenje trave u pauzama je jos jedna u nizu nebuloza!

Ako je akcelerometar registrovao i najmanji pik, nesto jeste uticalo i na putanju i kretanje. Mozemo diskutovati da li je to znacajno ili da li je uticalo na tok igre, ali to vec prelazi u subjektivnu ocenu. Opet, mozemo diskutovati o tome da li sudjenje treba da bude objektivno ili subjektivno... Jedino sto je cinjenica (osim ako FIFA laze, o cemu opet mozemo da diskutujemo) je da je igrac glavom uticao na kretanje lopte. Malo, verovatno zanemarivo, ali uticao.
Gledam na to kao dalekovod ako si pipao pipao si 😁. Sad što nikako nije uticalo na igru je drugi par čarapa, one koje nisi nosio kad si pipao dalekovod jer su se istopile. Jedinica ili nula što bi se reklo. Pipao true = offside ali uticaj na igru NULL

Nema potrebe da se prave analogije, jer postoji pravilnik. A pravilnik je jasan, ofsajda nije bilo. Da je bila neka jača reprezentacija, pustili bi gol, kao što nisu kažnjavali pokrivanje usta rukom.

Ne znam za vas, ali kvasenje trave u pauzama je jos jedna u nizu nebuloza!

To se radi na poluvremenu u letnjem periodu, avgust/septembar i van SP. Ne znam sad da li je za travu neophodno I na hydration break ali Kad mogu fudbaleri da se hidrirsju sto ne bi I trava. 😅

Šta je ovaj aus gadjaooo...

Kako je ovaj is publike bacio plasticnog kengura nakon promasenog penala😂😂😂

Ovog golmana snimali kao da je ušao Lav Jašin da brani a lik nema pojma. Bolji je Egipat, valjda će Mesiju slomiti noge.

Nisu džabe faraoni živeli u Egiptu, a ne u Australiji. Hladni kao špricer, Egipćani zasluženo idu dalje.

Egipat zasluzeno ide dalje, pomogli su australiji koliko god su mogli, al dzaba.

Salah #likeaboss

A eno Milan moli Modrica u 41. da igra jos jednu sezonu jer boljeg igrača u Italiji nema.

Gde ga mole, na index.hr? Ako pratis, a cini mi se da ne pratis, Amorim ga ne vidi kao glavnog veznog, vec kao nekog kome bi minutaza bila dozirana. To je jedan od razloga zasto se Modric premislja. A najbolji nije, mozda je to Barella ili Kone, ali Modric sigurno nije.

Poslednja izmena:
Vecerasnja utakmica Argentine je sansa Mesiju da se ustolici kao najbolji strelac SP do kraja takmicenja.
Naravno, nadam se nekome cudu da se to ne desi, ali...

@outlaw nije cak ni komletna Paneka, nego neki ... cudan penal. Valjda treba da imas fudbalske kohones do poda da bi sutno ovako .. 🙂

Gde ga mole, na index.hr? Ako pratis, a cini mi se da ne pratis, Amorim ga ne vidi kao glavnog veznog, vec kao nekog kome bi minutaza bila dozirana. To je jedan od razloga zasto se Modric premislja. A najbolji nije, mozda je to Barella ili Kone, ali Modric sigurno nije.
Gledao sam poslednje kolo na licinom mestu. Alegri je ***** uvede ga i niko mu ne dodaje loptu čovek odsečen od ekipe. Vodio je ekipu kao ovce na ispašu vukovima. Uopšte nije podredio tim njemu posle izemne nego g dur šibni loptu. I pored takve igre su imali 70 inešto bodova što govori koliko je Seria A i dalje u kanalu. Ispade im Liga Šampiona iz džepa to veče.

Nazad
Vrh Dno