Za nove korisnike. Mi postojeći ostajemo na istom.A1 je pre par dana duplirao kolicinu interneta u romingu sa EU.
uvek imas negde FUP (fair usage policy) samo probaj da nadjes na njihovom sajtu..... e sad kako primenjuju egde gase net negde ga spuste na jedva upotrebljivu brzinu kolko da ode teksualna poruka ili mejl..... probaj na njihovom sajtu.....U Hrvatskoj samo uzeo HR Telekom T mobile turistički paket 2 kartice unlimited net 10 dana
Zanima me važi li taj internet po celoj EU ili ima nekih ograničenja?
Bio sam na kratko u Mađarskoj i radio je net a stajalo je R u ikonici
Zanimljivo da sam imao 5G net bez update sistema na S25U, a ovde naravno nemam treba update, imam nov paket koji podržava 5G
Je l' to ovo? 🙂Ja sam pitao za onaj promo code, kad ti je prva kupovina free, ali niko nije odgovorio.
20.4 GB bi trebalo biti u EEA.U Hrvatskoj samo uzeo HR Telekom T mobile turistički paket 2 kartice unlimited net 10 dana
Zanima me važi li taj internet po celoj EU ili ima nekih ograničenja?
Bio sam na kratko u Mađarskoj i radio je net a stajalo je R u ikonici
Zanimljivo da sam imao 5G net bez update sistema na S25U, a ovde naravno nemam treba update, imam nov paket koji podržava 5G
Ako sam dobro razumeo, uz kod HALOFLEX moze da se uzme ovaj paket - 27.49 GB u EU besplatno na 30 danaJe l' to ovo? 🙂
First time Flex – promo for new customers | Orange Flex
Get the Orange Flex promo code and start your subscription adventure for PLN 0/mth for 3 months. Including for the Plan with unlimited internet!flex.orange.pl
Da li ima u aplikaciji uplata od 16e? Onda mogu 2x 7dana flat (po 7evra neto)Ništa od neograničenog WhatsUp paketa, produžili su ovaj Summer offer sa 150GB do 30.09. 🙁
Ima 🙂 Tako sam upravo i ja uradio...Da li ima u aplikaciji uplata od 16e? Onda mogu 2x 7dana flat (po 7evra neto)
Grcka , italija radi ok Tjedni flat za 6,99 EUR! 7 dana 14 .6 GBKakav je BON BON za putovanje po EU?
Da, tako jeAko sam dobro razumeo, uz kod HALOFLEX moze da se uzme ovaj paket - 27.49 GB u EU besplatno na 30 dana
kazu da Cosmote daje hotspot, ne pise da ima ogranicenjaDa li radi hotspot deljenje sa ovim esimom?
Uzela drugarica koja je na Amuljaniju, kaze da radi super. Taj esim bi trebalo da moze na sve mreze da se nakaci na bilo koju mrezu, pa moze da se odabere najboljaIma li neko iskustva sa Nikana esim ta Grčku?
nisam uspeo da pronadjem koliko je FUP na koliko GB dnevno ide jer uglavnom svi imaju vaj matične zemlje samo par gigabajta dnevno posle pada brzina na neupotrebljivuGrcka , italija radi ok Tjedni flat za 6,99 EUR! 7 dana 14 .6 GB
Moja cerka koristila
Hvalakazu da Cosmote daje hotspot, ne pise da ima ogranicenja
Uzela drugarica koja je na Amuljaniju, kaze da radi super. Taj esim bi trebalo da moze na sve mreze da se nakaci na bilo koju mrezu, pa moze da se odabere najbolja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari