Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Probaj neku drugu karticu,nema razloga da ne prima pogotovo ako je tourist esim varijanta.

jel neko uspeo da aktivira ovo? stalno izbacuje gresku...
1782768349619.webp

Danas im je izgleda ceo dan baguje aplikacija, ja sam tu grešku dobijao prilikom pokušaja samog logovanja...

Imam jedan grčki Whats Up koji važi do 17.07. viška, pa ako nekom treba javite se privatnom porukom.

Ništa od neograničenog WhatsUp paketa, produžili su ovaj Summer offer sa 150GB do 30.09. 🙁

U Hrvatskoj samo uzeo HR Telekom T mobile turistički paket 2 kartice unlimited net 10 dana
Zanima me važi li taj internet po celoj EU ili ima nekih ograničenja?
Bio sam na kratko u Mađarskoj i radio je net a stajalo je R u ikonici

Zanimljivo da sam imao 5G net bez update sistema na S25U, a ovde naravno nemam treba update, imam nov paket koji podržava 5G

Ne znam za ove ali na onim starim turistickim,gde je bilo 120gb, 20gb je samo za EU. Verovatno da imas a koje je,jedino da ih pitas.

U Hrvatskoj samo uzeo HR Telekom T mobile turistički paket 2 kartice unlimited net 10 dana

Zanimljivo da sam imao 5G net bez update sistema na S25U, a ovde naravno nemam treba update, imam nov paket koji podržava 5G
uvek imas negde FUP (fair usage policy) samo probaj da nadjes na njihovom sajtu..... e sad kako primenjuju egde gase net negde ga spuste na jedva upotrebljivu brzinu kolko da ode teksualna poruka ili mejl..... probaj na njihovom sajtu.....
a grcki Whasup broj vidim da su ogranicili na 150gb.... imam i ja jedan i sad idem opet u avgustu.... cini mi se da su eSIM varijante na mobimatter i airalo povoljnije od ovoga..... i net2go je podigao cenu ako se ne varam ove god.,.....

Traje mesec dana. Racunaj da ti je malo ma nje od 1€/GB regularna cena. Ja sam pitao za onaj promo code, kad ti je prva kupovina free, ali niko nije odgovorio. Ja sam to odavno odradio pa se i ne sećam

20.4 GB bi trebalo biti u EEA.

HR ima 5G od 2020, bilo bi tuzno da treba bilo kakav update na telefonu iz 2025.

Prilozi

• Screenshot_2026-07-03-16-32-37-498_com.android.chrome_1.webp
    Screenshot_2026-07-03-16-32-37-498_com.android.chrome_1.webp
    33.2 KB · Pregleda: 24
net2go ima unlimited net po blago skupljoj ceni pd proslog leta..... mada znaju da u julu o avgustu daju dodatni popust s onim kodovima.... ovo su trenutne cene za Grčku

Prilozi

• Screenshot_2026-07-03-20-23-30-374_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-07-03-20-23-30-374_com.android.chrome.webp
    31.7 KB · Pregleda: 23
Nazad
Vrh Dno