Prvo da pitam nešto: ima li nekoga da nije dobio Ananasov vaučer? Ja konkretno jesam, ali neko koga znam nije, a sve je isto: otvorili smo isti dan račun (prve nedelje kad je moglo, početkom aprila, pred Uskrs), uzeli smo Shoppsterov vaučer (prijava isti dan), a i prijavili smo se za Ananasov (prijava isti dan). To je konkretno bilo u utorak i meni je odmah poslat u sredu, a tom drugom uopšte ne. Nije stigla ni nikakva druga povratna informacija, pa je možda samo slučajno preskočen taj mejl, ali čisto da pitam pre dalje akcije.
Na kraju je i taj koga znam pisao drugi mejl i dobio sutradan. Ne znam zašto se tebi ne javljaju ni nakon drugog mejla, ali jasno je da im poneki promakne ili šta se već dešava. Svakako, opšte pravilo je da vaučere šalju jednom dnevno, mahom za prijave od prethodnog dana, a eventualno istog ako si slao rano ujutro.Ja i supruga smo otvorili račun i istog dana poslali mejlove za vaučere. Što se tiče Shopstera, vaučere smo dobili u roku od 24 sata. Kod Ananasa je supruzi vaučer takođe stigao u roku od 24 sata, dok meni nije stigao ni posle dva dana. Poslao sam ponovo mejl i nakon toga sam vaučer dobio u roku od 24 sata.
Meni su odmah sutradan poslali vaucer. Shoppster mi je, kao i tebi, odmah odgovorio da ce proveriti i sutra su mi poslali. Ananas nije nista ni odgovorio ali su mi i oni dan kasnije poslali vaucer.Ima li neko da je skoro otvorio racun i koliko je cekao da mu ananas posalje vaucer? Shoppster odgovorio u roku od sat vreme da ce proveriti sa bankom i sutradan stigao vaucer. Iz ananasa ni nakon drugog emaila ne javljaju nista.
Vratio je AIK naknadu. Zvanični odgovor na prigovor još nije stigao.AIK mi je naplatio nekakvu naknadu, 38rsd, START račun otvoren na daljinu. SMS obaveštenja?
Upućen prigovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari