Šta je novo?

Yunet optika - mts

^

Niko se ne javlja ni na jedan... Meni sve miriše da MTS kupuje Karićev deo i da sledi integracija u MTS jato.

Iz ugla nas korisnika i nije toliko bitno, samo neka zadrže ove statičke adrese i odvojene ONT-ove da možemo svoj ruter bez bridžovanja da stavimo... cene i uslove će svakako da menjaju kako im dune. 😀

Ja se jutros cuo sa njima pa trazio da me prebace sa 200/100 na 500/250 . Bice reseno danas. Svakako isto placam pa onda aj ,kad sam alav.

˄

Hmmm, pojma nemam. Ja evo sad prepisah ove brojeve iz liste odlaznih poziva sa mog telefona, od pre dva dana...

+381 11 2023636
+381 11 3305655
+381 11 3305651
+381 11 6557781
+381 11 6550432

... i niko mi se nigde nije javio.
Ja se jutros cuo sa njima ...
Na koji broj si ih zvao?

Nešto im i sajt čas radi, čas ne radi.

Je l' zna neko koliko im trenutno koštaju ona dva najjeftinija paketa, kojih nema u cenovniku - 100/50 i 150/75?

˄

Hmmm, pojma nemam. Ja evo sad prepisah ove brojeve iz liste odlaznih poziva sa mog telefona, od pre dva dana...

+381 11 2023636
+381 11 3305655
+381 11 3305651
+381 11 6557781
+381 11 6550432

... i niko mi se nigde nije javio.
na linku koji sam ti dao, skroz dole imaš poslovnice beograd, novi sad, subotica
za bg konkretno je 011 328 1121, rade do 20h
sve ti piše tamo.

a ako si ih zvao u subotu posle podne, nisu ti se javili zato što ne rade posle 15. zavisi i od grada.

edit: odakle ti uopšte ovi brojevi gore? osim ovog prvog 202 nijedan drugi nema na njihovom sajtu.

Poslednja izmena:
^

U subotu sam ih zvao oko podneva, isto kao i danas. Zvao sam i 0800 300 400, svuda isto.

Brojeve sam sačuvao pre neke dve godine, kada sam se raspitivao za nešto malo specifičnije, pa su mi ih oni davali da pitam ovu službu za ovo, onu za ono...

Okušaću sreću sutra sa ovim "tvojim" brojem. Hvala.

Ni meni se ne javljaju na ove brojeve telefona sa sajta... Neozbiljno.

Meni su isti dan povecali brzinu a naredni dan stigao ugovor na mail. Nista potpisao,sve radi kao podmazano. Ekipa odlicna ali ne mogu imati svi takva iskustva.

Da li se i za yuoptiku moze dobiti neki mesec za dinar kao kod drugih provajdera? Yuoptika je 200/100 2.000 din. A A1 nudi 6 meseci po dinar i onda u proseku izadje 2.025 dinara za 300/150. Onda mi bolje dodje A1.

Godinu i po nisam imao prekide, sve radilo kao podmazano i predjem na 500/250 i vec tri dana stuca a sad uopste nemam interneta. E tako mi i treba kad sam alav.

Kod nas je sve osetljivo na vreme a posto ide nevreme,pripisacu to tome.🤣🤣🤣

Evo da kažem da sam stupio u kontakt sa call centrom preko broja 0800, odmah su se javili, pretpostavljam da treba pouivati taj broj. U utorak zvao, rekli instalacija za 4-5 dana, dogovorili se za juče. Sve odrađeno za par minuta (prethodno bio yettel u stanu).

Pošto želim da izbacim njihov ruter zna li neko jel preko mejla tražim podatke za ppoe konekciju i vlan id, jel treba neki poseban zahtev ili mogu da to iščitam iz njihovog rutera?

Možeš sve da vidiš na njihovom ruteru. Koliko se sećam nije u pitanju ppoe, podešava se statička IP adresa, maska, def. gateway i VLAN.

Sve se vidi. Settings-advanced-network mode. To ti je preko Nokia wifi aplikacije.

Jasno, sve sam odradio. Nije u pitanju ppoe već static ip podešavanja. Sve funkcioniše! Možda i ovu nokiu iskoristim da je ubacim u mesh

Kvalitetan je uredjaj. Nema nekih opcija ali stabilan i pouzdan.

I ako ne izgleda moćno da iz njega viri nekoliko antena ko kod nekih drugih provajdera što se tiče pokrivenosti wi-fi signala ovo mi je dosad najbolji ruter koji sam dobio od provajdera.

Nazad
Vrh Dno