Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Je l' probao neko u skorije vreme da doda karticu na JP PSN nalog?

Sad sam probao da dodam jer mi je stara istekla i neće da prihvati.

Poslednja izmena:
Ja sam nedavno probao sa karticama RS/BiH, odbilo uvijek, a paypal povezan na jednu od njih prolazi kao od šale

Ali kad hoću da skinem Cero 0 igre samo opcija da se doda kartica postoji, ne može pay pal da bi potvrdio da si 18+.

Cero-Z igre se kupuju karticom direkt, ne može ApplePay, ne može PayPal, ne može ni wallet dopuna.

Tako je, samo ne mogu da "kupim" te koje imam u okviru pretplate jer ne mogu da dodam karticu. 🙂

A nemam pojma da li je to srpske kartice ili nešto mašim kod unosa random japanske adrese.

Na premiuim pretplati je dosta Cero-Z, samo preko v-preca kartica, sa njima se moze zaobici to, ali imaju rok trajanja. Mozda neko i zna neke cake za nase kartice

OK, znači to su ukinuli u međuvremenu.

Kad sam uzimao prošle godine na JP Store-u Premium pretplatu dodao sam regularno moju karticu.

Hvala za info, da znam da je do kartice da ne pokušavam više sa različitim adresama.

Како ажурирати PC store апликацију?
Деинсталирсти па понови инсталирати са APKa?

Да ли има нека апликација за праћење попуста US налог. Она једна одлична не ради од 15.04.2026.

Индијски и Турски налог и даље не раде на наше картице, само допуне?

Ja samo tako updateujem sa novim apk-om. Ne radi mi onaj metod direktno iz aplikacije.

Jel uspeva neko da ugrabi PSN gift card za Indiju? Gde god nadjem cena je bar 30% jaca, a valja se preorderovati GTA..

Ja samo tako updateujem sa novim apk-om. Ne radi mi onaj metod direktno iz aplikacije.
Meni se iz nekog razloga automatski update-uje PS App iako sam inicijalno apk verziju instalirao 😁

Узео бих можда FC26. Која је разлика у односу на FC25?
Клинац то игра, ја не па не знам.
Имам и диск 24, али то више не игра.
Сад је на акцији, видим да има и неко додатак за светско првенство?

Ja slabo igram fudbal, ostao sam na PES5. U maju smo pokupili kao monthly game, mlađi sin tvrdi da je bolja, probao sam par utakmica i mogu da kažem da je dobar fudbal, nije mi uopšte bio problem da se naviknem, što do sad nije bio slučaj sa modernim fudbalima. Sad, da li vredi dati para ako imaš FC25, to ne bih znao.

Узео бих можда FC26. Која је разлика у односу на FC25?
Клинац то игра, ја не па не знам.
Имам и диск 24, али то више не игра.
Сад је на акцији, видим да има и неко додатак за светско првенство?
Ja sam igrao fc24 i sad fc26, po meni su skoro pa identične igre. Jedino sto sam primetio je da su menjali kako podesavas taktiku, sad deluje da ima manje stvari koje mozes da menjas. UT su dopunjavali raznim sitnicama, nista krucijalno doduse

Ako zeli da igra online onda mora 26 jer pitanje ko igra 25 jos uvek..

Ako zeli da igra online onda mora 26 jer pitanje ko igra 25 jos uvek..
Не игра онлајн, немам претплату нити ћу имати. Ја не играм он-лине ништа, играм углавном старе игре, тренутно RDR2.

Poskupelo i kod brace Indijaca, bilo je lepo dok je trajalo. Ali verujem da ce sada uvek biti dostupne 😉

Prilozi

• IMG_2081.webp
    IMG_2081.webp
    64.5 KB · Pregleda: 20
Daj Boze da je tako 🙂 mada sad gledam ima od 4000 za 4800, sto i nije tako lose...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno