Nisi jedini, ja sam za prve kartice jos u vreme Telenor banke isto tako podnosio prigovore, i oni blokiraju stare, posalju nove i ove stare se misteriozno pojave posle dan dva.Da li sam ja bas toliki baksus ili sta li vec ali veceras kada sam se vratio sa posla nadjem sve tri kartice u sanducetu koje sada mogu da bacim zato sto sam danas trazio nove da mi posalju u poslovnicu.😭 Yettel sam cekao 40 dana a Rajf 15.
Ja sam imao taj problem u januaru/februaru prošle godine. Na kraju ni random račun nije mogao da se otvori jer je sve bilo blokirano JMBG i broj telefona zahvaljujući radnici u Delta City koja je pored tih sistemskih problema uspela dodatno sve da blokira. Pisao sam ovde... U glavnoj i jedinoj filijali su uspeli da odblokiraju bar JMBG i da mi dodele random broj posle nekih 30-40 dana cimanja. Trebalo je tad da ih batalim, ali kako kasnije nije bilo ozbiljnijih "izazova" a nikad prežaljena MTS banka je prešla u Poštansku, krajem godine sam prebacio platu i počeo da ih koristim kao primarnu banku. Sad već razmišljam o bežaniji, samo da se vratim sa odmora. Nestvarno mi je ovo da mogu da te zaduže po kartici preko iznosa koji imaš i bace u minus. Da je greška pa OK (mora da se ispravi), nego mi napismeno tvrde da je to normalno. 🤯A kad smo kod problema, izazova i neprijatnosti, evo i nastavka moje priče od pre neki dan sa novim klijentom koji je došao da otvori račun, prijavivši se prethodno preko aplikacije, samo da bi se u poslovnici ispostavilo da se prednjem delu sistema vide samo ime i prezime povezani za JMBG. Nažalost, ni do danas se ništa dodatno nije propagiralo, pa je ipak pokušan nastavak tog procesa, ali rezultat je da je klijent dobio račun sa random brojem, iako je striktno želeo da to bude broj telefona. Videćemo šta će dalje biti sa tim, javljam ako bude nešto zanimljivo, ali svakako neće ostati na tome, a prigovor je već napisan. Ostaje zato savet da račune otvarate od nule u prodavnicama.
Kratko, precizno i vrlo jasno. Sam bog zna ko je i kako uspeo da formuliše raniju nemuštu (brejnstorming?) verziju, koja je, podsećanja radi, bila sledeća:Ukoliko imate bilo koji Yettel postpejd ugovor, imate mogućnost da otvorite Bank MAX tekući račun koji će za sve Yettel postpaid korisnike biti bez troška održavanja računa. Finalna aktivacija pogodnosti besplatnog održavanja Bank MAX računa se dešava isključivo u Yettel prodavnicama.
Bank Max tekući račun bez naknade održavanja, dostupan je samo Yettel Sve korisnicima koji su putem Yettel aplikacije spojili Yettel Bank usluge i Yettel mobilne usluge. Korisnici mogu da aktiviraju Bank Max free isključivo u Yettel poslovnicama.
Evo, da se citiram, njdirektnije ono što te zanima. 😃Što se tiče pravog Yettel sve, i tu ima iskustava da roming radi i da keš-bek leže redovno, dok osiguranje izgleda da srećom dosad niko nije imao potrebe da koristi, ali valjda i to radi. World kartice koje izdaju usput su imale nekih problema sa kompromitacijom na početku, ali valjda je i to prevaziđeno dosad.
U međuvremenu su plasirali već poznatu letnju pogodnost: keš-bek na pumpama u inostranstvu uz debitnu Mastercard. Koliko mi se čini, nudi se svima, ali samo preko aplikacije, dok na sajtu ne nalazim informacije o tome. Ukratko, akcija traje od 1. jula (danas) do 31. avgusta i podrazumeva povrat od 3% za plaćanja fizičkom karticom, a 4% digitalnim novčanikom (telefon, sat). Maksimalan povrat je pritom 50 evra, a isplaćuje se deo po deo, 3-4 dana nakon obrade svake pojedinačne transakcije, i to u dinarskoj protivvrednosti.
Možda toga nema na sajtu, ali sam prilikom pretrage primetio da su konačno ispravili, tj. normalno formulisali promociju sa postpejd korisnicima:
Kratko, precizno i vrlo jasno. Sam bog zna ko je i kako uspeo da formuliše raniju nemuštu (brejnstorming?) verziju, koja je, podsećanja radi, bila sledeća:
U međuvremenu su plasirali već poznatu letnju pogodnost: keš-bek na pumpama u inostranstvu uz debitnu Mastercard. Koliko mi se čini, nudi se svima, ali samo preko aplikacije, dok na sajtu ne nalazim informacije o tome. Ukratko, akcija traje od 1. jula (danas) do 31. avgusta i podrazumeva povrat od 3% za plaćanja fizičkom karticom, a 4% digitalnim novčanikom (telefon, sat). Maksimalan povrat je pritom 50 evra, a isplaćuje se deo po deo, 3-4 dana nakon obrade svake pojedinačne transakcije, i to u dinarskoj protivvrednosti.
Pih, već sam "odradio" letovanje...Detalji cashback akcije za gorivo:
![]()
Keš-bek do 4% na pumpama u inostranstvu
Yettel Bank je prva prava mobilna i digitalna banka u regionu, koja je u potpunosti dizajnirana za vas, i zato uvek nastojimo da vam pružimo jedinstvene ponude na tržištu i omogućimo održivi razvoj.www.yettelbank.rs
Sad stiglo i meni ali kad kliknem otbori aplikaciju i nista, pisalo je ako potrosim 30.000 u julu kes bek 3000 dalje ne znam 😂Jedno pitanje, koja promocija je trenutno aktuelna kako uopšte da vidim jer im naravno ništa ne valja i ne radi kako treba, a nisu mi poslali email nego samo push notifikacija je izašla "3000 din ti vraćamo ako plaćaš karticama, potrebno je samo..." i dalje nisam uspeo da pročitam, a kad kliknem i uđem u aplikaciju ulogujem se nigde to ne mogu da nađem, u inboksu su samo transakcije. Kako da vidim o čemu se radi? Ranije sam koristio te individulane keš bek promocije, dali su jednom 1000 din da motivišu na korišćenje master kartice a drugi put 3000 za obe vrste kartice i ukupnu potrošnju od 30000 u mesecu.
Ali na tu moraš da se prijaviš, plus ne leže utorkom, tako da je tebi nešto drugo. Verovatno si nesvesno ispunio neki uslov za koji nisi ni znao da imaš mogućnost.Znam da mastercard daje neki povrat novca ako utorkom placas digitalnim novcanikom u ugostiteljskim objektima.
Ovo je poznata stvar, duže vreme je tako, mada ne znam da li su nekome zatvarali već račune zbog toga.
Hvala na informaciji, to lepo dopunjuje ovu moju poruku od pre neki dan. Jeste mi radnica rekla da ne valja da se već bude na MAX paketu, ali nije rekla da ne sme.Ovo mi je rečeno u poslovnici, i od strane operatera na 0639005.
Ja bih ipak probao ovako, pa šta bude. Stoji da nakon spuštanja na Lite nećeš moći 30 dana da se vratiš na MAX, pa ti treba neki drugi račun da premostiš (Lite, kontam, nije dovoljan), ali ne vidim zašto nakon toga ne bi sve lepo prošlo. I ranije promocije su prolazile za bivše korisnike MAX paketa, mada se stvari menjaju, pa je sve moguće.Takođe ne vredi ni da spustite na Lite paket
Ovo je i mene ranije nerviralo, a i mnoge druge, a lično je prestalo da me pogađa otkad koristim ovu aplikaciju, koja između ostalog omogućava pristup istorijatu obaveštenja. Sve to ide preko operativnog sistema, tako da je u suštini samo prečica do skrivene opcije, tj. sama aplikacija ne čita obaveštenja. A i da čita, ne bih se potresao, hahah.u inboksu su samo transakcije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari