Jedan od meni najboljih za penale je bio Gaizka Mendieta, nema zastajkivanja ide direkno i gleda stalno u golmana. Naravno uz njega Žuti, ne znam da je par promašioLewandowskom odlicno ide cele karijere sa tim start-stop-start-stop. 86% penale gadja
Frančesko Toti?Jedan od meni najboljih za penale je bio Gaizka Mendieta, nema zastajkivanja ide direkno i gleda stalno u golmana. Naravno uz njega Žuti, ne znam da je par promašio
Nađoh podatak Toti u Seriji A 71/72.Matt Le Tissier, nekadasnji igrac Sautemptona, realizacija penala 47/48. Totti je bio odlican suter, ali ima dvadesetak promasenih penala na stotinak sutnutih. Od ovih sadasnjih Kane spada u vrhunske izvodjace, ali je kod njih broj izvedenih penala vec preko 100 pa samim tim je i broj promasenih penala veci.
Eto razvojne šanse za nas.Evropljani i evropa, kao kolevka fudbala, ce morati na jedan dobar reset 🙂
Koliko je samo ovo netačno...Suker i Badjo su u karijeri 100% na penalu (nikad nisu promasili) i obojica su sutirali normalno. Zaletis se - sutnes.
Eto razvojne šanse za nas.
I ovo je potpuno netačno pošto je Bađo u reprezentaciji Italije promašio samo taj jedan penal dok je u klubovima promašio još dvadesetak.Korekcija - klupski, suker i badjo su 100% ...
naravno da se secam Badjova promasaja, Mijatove precke, Sergio Ramos koji pogadja vanzemaljce i vraca ih na planetu Vikler iz jednog udarca ... 🙂
Kad smo kod statistike, da se spomene i da je neko odradio free kick statistiku, i da na 10 suteva, samo Mihajlovic prelazi jedinicu, sa 1.05 uspehom. Prvi sledeci je Hojdonk i Zunjijno sa 0.76. Cisto da znate kad se potegne prica ko je najbolji slobodnjak ikada.
Hmmmm, kad bi igrači imali neku oznaku na sebi po čemu bismo mogli da ih razlikujemo, osim po crtama lica 🤔😄Ne znam dal je istina , ali ako jeste....
Južnokorejci su to skoro pa dobro iskoristili 🙂Hmmmm, kad bi igrači imali neku oznaku na sebi po čemu bismo mogli da ih razlikujemo, osim po crtama lica 🤔😄
Testosteron nula bodova.nema puno ćelavih
Nick Woltemade (a.k.a. Rudi Feler sa Temua) likes this 👍Dok su brke igrale fudbal, onda je i valjao.
....jer sta je muskarac bez brkova!?
Da li znate zasto sada gledamo penale iz perspektive igraca?Kada se spomene Toti i penal prvo mi ovo padne na pamet Evro 2000 i to van der Sar na golu.
Mozda koriste Google Gemini ili Chatgpt za pronalazenje statistikeNe znam čemu ovde silni statistiki podaci koji su netačni, naročito kada ih je sada izuzetno lako proveriti pre postavljanja?
Šta im je bilo u glavi da ovo pravilo promene,nekada mi se čini kao da se takmiče ko će gluplje da izvede penal...Btw. u vreme kada su oni izvodili penale sasvim je bilo normalno da se zalete i šutnu jer je ostalo bilo pravilima zabranjeno (zastajkivanje etc).
Obala prolaz sa rezultatom 2:1kud vi odoste sa tom istorijom...
ajmo prognoze za sledeće dve današnje utakmice
- ko prolazi?
- kako prolazi: regularno/produžeci/penali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari