Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

• Začetnik teme Začetnik teme Broker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim kod nas u nekoj radnji.Imam Mi box ali me zeza wi fi hotelski guest mod.Moraću da zaobiđem AP ,pa sa lan kablom da rešim net.

Nie bilo za tebe, vise za ostale ljubitelje drvenjaka sa dobrim specifikacijama 😅

Kako mozete da koristite taj ziroskopski daljinski
lako mogu, ako je verovati ovoj temi

Homatics beše evropski onn?

Mislim kod nas u nekoj radnji.Imam Mi box ali me zeza wi fi hotelski guest mod.Moraću da zaobiđem AP ,pa sa lan kablom da rešim net.
Ja sam preko browsera učitavao hotelsku stranicu i logovao se kao sa bilo kog drugog uređaja.

Zgodno je imati miš i tastaturu.

lako mogu, ako je verovati ovoj temi

Homatics beše evropski onn?
Ne, to je bio Thomson...a i nije cilj da samo razvrstas sve po temama tek da bi razvrstao, nije cilj 500 tema za 500 boksova, sve to spada u generalnu temu pored ostalog.

@nidža
Da, probao sam to kada sam nabavio boks ali me je nešto zezalo,a ne mogu da se setim šta,pa sam rešio tako što se uvek hotelska stranica automatski pojavljivala kada kliknem na hotelski wi-fi ap iz liste ,ali sada neće pa neće,čak ni posle factory reseta.Dobro si me podsetio da se to ponovo proba.
Jer imaš tu neki još savet oko web logovanja na hotelsku stranicu,tu treba da je adresa uvek ista?
Po tebi da ne idem u wi-fi listu AP-a na koji treba da se okačim,nego odmah na hotelsku web stranicu?

Poslednja izmena:
Mislim da nije ni kod mene otvarao automatski, sa kompa ili telefona vidi tačno link bude na stranici gde se kuca user i pass, i prekucaj.

Probaće neko ko je sada tamo,mene plaši da nije AP podešen da po MAC adresi raskači uređaj koji je previše vremena na netu ili tome slično.

Šta ima kod nas da se kupi od Android boksova da sigurno radi Iris tv bilo kao smart ili kao mobilna app i da ima lan port.
Legalno sem Mi boxa koji nema lan port, a da je dobar chip, recimo Amlogic S905A, imas Gembird X96 M200,a za te stvari 2/16gb ce ti zavrsili posao i 1Gb port je.

Neka je sa srećom prinova, da bude dobar i da nema visoku temperaturu... 😀
Нема потребе. Кућиште је 100% метално.
А била би срамота да бокс од 200 € има проблем са хлађењем. 😉

Нема потребе. Кућиште је 100% метално.
А била би срамота да бокс од 200 € има проблем са хлађењем. 😉
Khm Shield Tube khm😂😂😂

Prosto neverovatno da nema box za neke normalne pare a da je kompletan. Da ima gigabitni port, hdmi 2.1, da podržava hdr10+ i Dolby vision, da ima 4gb rama, da podržava lossless audio formate, a da ne košta 500€ 😂

Kad čovek pogleda jedino Mi Box 3rd gen i da se dokupi neki kvalitetniji USB to Lan adapter.

Moj prastari Firestick 4k Max sve ovo ima osim lan porta. 🙄

Pa Mecool je Google TV, Sertifikovan i ima LAN,samo što je on skuplji i od Mi Box.

Претпостављам да мисли на MEon1.

Pa nije loš, ali opet nema gigabitni port. A 130e.
U principu retko koji android box ima gigabitni port, a da je uz to i google sertifikovan i da ima procesor S905X5M. Ja sem Homaticsa ne mogu da se setim da sam video neki da je google TV, a ima 1gigapitni LAN. U glavnom prave kompromise, tj zakinu nesto na racun neceg drugog.....a Homatics svakako ne moze da se poruci sa zvanicnog sajta za Srbiju, jedino neko iz Nemacke recimo da donese. A svakako preko 100Mbps i ne treba za te servise koje google tv nudi, a ciljaju one kojima treba IPTV, Netflix, HBO, Disney, Primevideo, itd. U obzir nismo uzeli wifi, koji je skoro kod svih 1Gbps, jer je čovek pitao za povezivanje kablom.

Poslednja izmena:
11 godina Shield šljaka kao prvog dana😀
U principu retko koji android box ima gigabitni port, a da je uz to i google sertifikovan i da ima procesor S905X5M. Ja sem Homaticsa ne mogu da se setim da sam video neki da je google TV, a ima 1gigapitni LAN. U glavnom prave kompromise, tj zakinu nesto na racun neceg drugog.....a Homatics svakako ne moze da se poruci sa zvanicnog sajta za Srbiju, jedino neko iz Nemacke recimo da donese. A svakako preko 100Mbps i ne treba za te servise koje google tv nudi, a ciljaju one kojima treba IPTV, Netflix, HBO, Disney, Primevideo, itd. U obzir nismo uzeli wifi, koji je skoro kod svih 1Gbps, jer je čovek pitao za povezivanje kablom.

Baš retko će vam trebati više od 100Mbit. Red veličine 40Gb/h remux. IPTV nema tolike protoke.

Kome treba boxić za nešto baš LAN zahtevno, može da uzme USB ili upgraduje wifi ruter. Da li ti sa gigabitnim portom uopšte imaju CPU da ga iskoriste?

Prosto neverovatno da nema box za neke normalne pare a da je kompletan. Da ima gigabitni port, hdmi 2.1, da podržava hdr10+ i Dolby vision, da ima 4gb rama, da podržava lossless audio formate, a da ne košta 500€ 😂

Kad čovek pogleda jedino Mi Box 3rd gen i da se dokupi neki kvalitetniji USB to Lan adapter.

Moj prastari Firestick 4k Max sve ovo ima osim lan porta. 🙄
Извини, због обавеза нисам стигао раније да ти одговорим.
ДА, има таквих боксева. Ја да тражим такав купио бих један од ова 2:
  • homatics box r 4K plus
  • rocktek G2
Лично бих предност дао другом из разлога што је на андроид ТВ, за разлику од хоматикса који је гугл ТВ. Осим ОС, ова 2 бокса су 100% идентична.

Како мислиш није? Ја док сам га имао добио је званичан GTV 12. Тета ELLA припомогла.
ПС - Ако је тако, онда стварно супер.

Poslednja izmena:
Android TV je sve vreme... Nešto si pobrkao. Sad je na 14-ici i dosta problema je bilo oko svih verzija firmware-a. Sad je ok, ali daleko od onoga kako stvarno treba da bude. Ja ga imam i dalje, pa znam.

Nazad
Vrh Dno