Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Tražim najbolju ponudu za obnovu MTS box paketa net+tv+fix. Ugovor ističe početkom avgusta. Takođe u razmatranje ide i ponuda za Supernova optiku i njihove pakete. Imam lepu ponudu za prelazak kod Jotela koji pored Supernove ima optiku na banderi... Molim agente MTS i Supernove neka se jave ako misle da ostanem njihov korisnik.

A1 - Potreban komercijalista/akviziter A1 za ponudu za opticki internet i televiziju u Novom sadu, Maksima Gorkog 10A.

Trenutno koristim Yettel M Duo 300/150 (optika + TV). Ugovor mi ističe i razmatram promenu provajdera ukoliko postoji bolja ponuda.
Dostupna je optika u zgradi.
Mobilni broj mi je kod MTS-a, ali sam otvoren za bundlovanje internet + TV + mobilni ako ukupna ponuda ima smisla.

Zanimaju me najbolje ponude za:
  • optički internet 300/150 ili jači
  • TV paket uz internet
  • eventualno BOX/bundle varijante

Tražim najbolju ukupnu mesečnu cenu i uslove (trajanje popusta, akcije, itd).

Da li može da me kontaktira neki agent A1 za Užice, hoću da uzmem Kućni Net Duo ali svaka adresa je preopterećena.

Pozdrav, moze li neki komercijalista/akviziter za Supernovu da mi se javi sa povoljnom ponudom za njihov opticki internet i fiksnu liniju, znaci neki Box 2 paket, tako nesto. Moze i TV umesto fiksne linije.

Pozdrav
Da li mozda a1 ili yettel nude 12m po dinar
Trenutno sam u sbb-u u zgradi imam samo mts optiku pa nzm dal je moguce preko toga dobiti 12m po dinar ako ima neko da se javi sa tom ponudom

Potrebna ponuda za Supernovu,Kragujevac.Prelazak sa SBB.Agent sa ponudom na pm.

Podnet zahtev za raskid u SBB poslovnici zbog povecanja cene usluga. U pitanju je TV Basic van mreze. U decembru 2025 potpisao anex na 24m, 12m 50% , a ostalih 12 m po ceni 2,499rsd. Produzetak saradnje moguc po pomenutim uslovima (bez povecanja cene i uz zadrzavanje benefita). Lokacija Majur (Sabac).
Reseno.

Karaburma, Beograd.
Raskinuo bih ugovor sa yettelom ukoliko A1 ima bolju ponudu, internet i TV

Treba mi ponuda za Supernova Super Plan 2 M (koaks, nemam tehnicke mogucnosti za optiku).

ali problem je u sledecem - upravo raskidam stari ugovor za supernova Internet (nisu hteli da mi ponude "upgrade"). Ne znam da li mogu na firmu da uzmem pa da se to vodi kao "novi korisnik", posto je firma na istoj adresi. A ne znam ni da li postoji paket sa netom 600/30 za firme.
Druga opcija eventualno na suprugu, ali i ona je na istoj adresi i vec ima na drugoj adresi jedan Supernova paket kod matoraca.
Ako ima neka varijanta da se dobije sa popustom, javite se.

P.S. ne vredi da nudite optiku (ja bih je rado uzeo i ne bih pitao za cenu), jer ne postoji u mojoj ulici, vec sam sve zivo pokusao i nisam uspeo da dobijem.

Podnet zahtev za raskid u yettelu. Pišite ako nudite neki optički, mts infrastruktura. Samo net, samo ponuda min. 12 meseci po dinar.

U procesu sam raskida ugovora sa supernova. Trazim ponudu za kucni net A1 ili YETEL, lokacija Ive Andrića Indjija? Molim za ponude agenata?

Nek se javi neko ako je preko ove teme dobio neku bolju ponudu?
Cenim da nije skoro niko ili cak niko 🙂

Jeste da se slabo javljaju ljudi da su im zahtevi rešeni (iako je to u suštini pravilo teme, o kome bi valjalo malo porazmisliti), ali je ipak bilo nekoliko nas koji smo napisali da smo dobili šta smo tražili, tako da pogrešno ceniš. Moja potvrda je ovde (uz napomenu da sam slučajno napisao da se dobijaju meseci po dinar umesto skroz bez naknade, izvinjavam se zbog toga), a bilo je i drugih. Inače, verujem da je dobar deo eventualnih problema što mnogi traže nešto što iz ovog ili onog razloga nije moguće ili nisu dovoljno specifični u zahtevima.

SBB, NET TV Basic, lokacija Sabac, podnet zahtev za raskid u poslovnici zbog najavljenog povecanja. Molim ponude agenata.

Pozdrav!

Tražim agente iz A1 koji nude povoljne ponude za nove korisnike za 5G Kućni Net Duo paket.

Ako postoji neki agent koji čita ovu temu, ili neki forum korisnik koji je uspešno sklopio dogovor sa agentom u vezi Kućnog Neta, molim kontakt preko PP.

Hvala!

Pozdrav svima,

Za 4 dana mi ističe ugovor kod MTS-a, pa tražim ponudu za prelazak u A1 kao nov korisnik. Zainteresovan sam za A1 Net TV DUO Plus paket (optički internet + televizija).

Lokacija je na teritoriji Beograda i na adresi već postoji izvedena optička infrastruktura.

Ako na forumu ima aktivnih A1 agenata ili predstavnika koji mogu da ponude bolje uslove od onih standardnih sa zvaničnog sajta (bilo u vidu dužeg trajanja promo perioda po 1 dinar ili dodatnog popusta na pretplatu), bio bih zahvalan da mi se jave privatnom porukom.

Unapred hvala na ponudama!

Potreban agent iz A1 koji nudi povoljne ponude za nove korisnike za 5G Kućni Net Duo paket.

Ako postoji neki agent koji čita ovu temu ili neki forum korisnik koji je uspešno sklopio dogovor sa agentom u vezi Kućnog Neta, molim kontakt preko PP

Ako ima neki agent za A1, Leskovac, neka mi se javi. Rodjaku treba net i tv

Ako ima neki A1 akviziter za 5G Kućni Net u Novom Sadu, nek mi se javi porukom. Pozdrav

Koliko vidim A1 5G Kućni Net bice pretrpan ,svi hoce ali i naj bolja ponuda za sada ko nema mogucnost za optiku kao ja

Za džabe pišete nema ovde nikoga, u decembru mi je istekao ugovor kod supernova superplan 2L stari sada je valjda to 2M i ništa još uvek niti se ko javlja ovde, za sada koristim uslugu bez ugovora samo se pitam do kada ću....

Dokle god se ne iscimaš za sebe, ne moze baš sve na tacni. Idi do poslovnice, zovi operatere. Što bi ti nudili bilo šta kad im već placaš punu cenu?
pustiću ti u inbox broj agenta koji je meni nudio a1 optiku, pa zovi, kreni od nečega.

Agenti A1 pustite mi poruku ako se otvorila mogucnost za vise od 6 meseci za dinar. Mts infrastruktura je u pitanju. Hvala...

Nazad
Vrh Dno