Meni se isto desavalo na Dedici dok nisam promenio portafilter i korpu(Aliex),posle vise nije.Mislim Dedica…
Žica koja je na na obodu portafiltera ti se iskrivila. Uzmi malo je u krug "sabi" da bude po obimu manja.Ima li ko problem sa Delicia fabričkom korpicom, skoro svaki put ostane zaglavljena u aparatu kad skinem ručicu!
Da li ima kod njih da se proba ili si kupio zrna?Kofermentisana jagoda i visnja u fuki, nesto najbolje sto sam pio od tih *******cija. Eksplozija vocnih ukusa, kao milksejk od jagode iz meka
Evo probah tu famoznu Panama Gejšu u Artistu kao pour-over, dobro je spremljena, ali opet mi Kolumbija Gejša kod njih pre dve godine na espresu bila bolja (koliko se sećam, bilo je davno)... Dobar je filter, pijem ga često, ali mislim da mi na kraju krajeva ipak espreso favorit, čak i za specialtyRealno bi trebalo da stoji hint na pakovanju, tako da je zapažanje odlično. Uglavnom se takve kafe ni ne spremaju za espreso, već za pourover i aeropres, tako da i to može biti razlog.
Sad moram da spremim jednu kaficu, iako sam na pola piva.
Šta je trenutno Best buy za ulaz u espreso od jeftinih mlinova? Df54? Ili nešto drugo? Kakav je ovaj hibrew mlin? Shardor64?
Možda se nisam najbolje izrazio,mislio sam na ove redovne single origin medium roast kafe,tu bi bilo dobro kada bi recimo imao neki hint od prodavca,na koliko koju da "gađaš" da bi se izvuklo to što treba...Realno bi trebalo da stoji hint na pakovanju, tako da je zapažanje odlično. Uglavnom se takve kafe ni ne spremaju za espreso, već za pourover i aeropres, tako da i to može biti razlog.
Sad moram da spremim jednu kaficu, iako sam na pola piva.
Kupio zrna, mada mislim da ce ti napraviti bez problema na licu mestaDa li ima kod njih da se proba ili si kupio zrna?
Evo probah tu famoznu Panama Gejšu u Artistu kao pour-over, dobro je spremljena, ali opet mi Kolumbija Gejša kod njih pre dve godine na espresu bila bolja (koliko se sećam, bilo je davno)... Dobar je filter, pijem ga često, ali mislim da mi na kraju krajeva ipak espreso favorit, čak i za
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari