Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Da naglasim za one koji mozda ne znaju a preordovali su igru, preorder vas ubaci na mesecnu pretplatu za GTA+ i morate rucno da je otkazete. Tako sam nesto procitao na netu.

Da naglasim za one koji mozda ne znaju a preordovali su igru, preorder vas ubaci na mesecnu pretplatu za GTA+ i morate rucno da je otkazete. Tako sam nesto procitao na netu.
Da, pre-orderom igre se dobija i mesec dana GTA+ pretplate, koja se moze redeem-ovati samo na nalogu koji je koriscen i za pre-order igre. Kad se pretplata aktivira automatski se nastavlja sve dok se ne otkaze. Tako da, ko aktivira istu i ne zeli da je koristi duze od tog gratis perioda od mesec dana, nek' napravi podsetnik da je otkaze pre nego sto se sama produzi na naredni mesec.

Dakle sav taj side sadržaj koji je u IV i V bio dostupan tipa frizerski saloni, teretane, tatoo shop, budženje kola, itd, itd... će sada biti dostupan samo uz Ultimate verziju? Pilićarenje ako mene pitate, ajde da nudiš nešto što nije bilo u prethodnicima, ali sve to je bilo i u V i sad ga zaključavaš u standardnoj verziji igre, pf...

Dakle sav taj side sadržaj koji je u IV i V bio dostupan tipa frizerski saloni, teretane, tatoo shop, budženje kola, itd, itd... će sada biti dostupan samo uz Ultimate verziju?

Ne svi, samo određeni saloni, teretane i ostalo. Ali ne umanjuje pilićaranje.

No, prava fizička kopija sa diskom je ipak i planu kasnije tako da ću da pustim malo da je pokrpe dok se igraju drugi naslovi i pazariće se kroz koji mesec, nema hajpa.

Se zna na kraju velicina igre, na netu ko se svi igraju nagadjanja da sam ja video od 100-800GB

Ne razumijem zašto uopšte postoji standard verzija...jednu verziju po cijeni od 100e i gotovo,sto puta poštenije 😁

Uleteo nam ransomware i zakljucao fajlove. Moramo da dignemo cenu na 120 da otplatimo 🤣

niko ne zna, ali je jasno da igraju na kartu da maksimalno poguraju prodaju pro konzola, pre par meseci poskupljenje, sad hajp par meseci pred izlazak, sve se poklapa

Ima li nekih cenzura ili izbacenih misija i slicno ako se igra kupi na Novi Zeland acc ps5?

Pa i nije da se nesto propusta sa Standard Edition. Da su misije ok, ko j... prodavnice.

Bukvalno sve sto i onako ne radim u igrama 🙂
Da im menjam odela, frizure, tetovaze itd. To mi je nekako uvek vuklo na Sims igru, a to me smara.
Ok vozila, ali bice ih i onako milion u igri.

Ali sve razumem, ko je veliki fan GTA serijala naravno da ce da uzme, uzimao sam i ja premium deluxe izdanja za igre koje volim od detinjstva. Tu mi je bilo bitno da imam i tu kozmetiku i da ne propustim nista.

Mislim da su super odradili tu razliku standard / ultimate.
Ne osecam da propustam nista bitno sa standardom, a opet ultimate ima neke zanimacije za fanove.

Poslednja izmena od urednika:
Malo ljudi je uhvatilo sitna slova za ovaj GTA+, automatski se obnavlja nakon prvog meseca...
Jeste, ali se GTA+ pretplata ne aktivira sama od sebe već je korisnik aktivira, a kad već zna da aktivira onda valjda zna i da napravi sebi podsetnik da istu deaktivira (ukoliko ne želi da je plaća) pre nego što se pretplata produži i na naredni mesec.

Glupost, traze samo vozacku dozvolu kad ukrades auto.

Jel će trebati i dozvola za posedovanje oružja? 😄

Nazad
Vrh Dno