Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Koliko sam ukapirao, ti moras da uzmes ovu Ultimate Verziju jer ce ti tu sve biti otkljucano, tako da cena od 100 dolara sto su pricali je ipak istina...

Bolje da das 100 dolara i da mozes sve da editujes i da ulazis u svaku radnju nego da das 80 i da ti radnje budu zakljucane

Mislim da ce vecina uzimati Ultimate verziju
Teško da nešto nećeš moći u običnoj verziji a u ultimate da hoces. Pre mislim da ces u ultimate odmah posedovati neke stvari koje ces u obicnoj verziji morati da "zaradis".

Suska se da ce PRO Esports igraci da predju na joypad, kazu to mnogo preciznije od misa i tastature. Plus jeftinije. Mis 150e, tastatura 300e, joypad samo 70e...
Imas joypadove i od 200 evra, no kontam sarkazam.
Kad bi ti Esports PROfesionalci znali da igraju bilo sta drugo sem pucacina sa pola cm udaljenosti od ekrana, ne bi licili na ono sto lice...

Suska se da ce PRO Esports igraci da predju na joypad, kazu to mnogo preciznije od misa i tastature. Plus jeftinije. Mis 150e, tastatura 300e, joypad samo 70e...
Pa to imaš odavno, sa sve aim assistom...

Svakako nebitna tema za GTA igru.

Ne radi se o tome sta je tesko, nego o tome u cemu se vise uziva. Sa pecurkom pogodim smer i ugao koji hocu lako, a sa tastaturom cvakam nesto izmedju AWAWWAWWA ili WDDWWDWWWW kao pecinski covek. Mada ima takvih i na joypadu, kada vidim kako su nenaviknuti, samo coveku da dodje da mu metne asov u ruke i da se drzi kopanja. Znacenje finese da potrazi u recniku.

To što ti izgleda imaš ćevape od prstiju, pa ne umeš da utrefiš finese kretanja za koje rečnik nije ni potreban je tvoja lična stvar.

Ja naručio standardnu verziju. Slabo kupujem ultimate verzije igara, i nešto mi nisu nedostajale, a i ovo je najviše para što sam ikada dao za igru.

Oh bože pa šta ću sad 🙃 i sad ide ona muzikica vüa vüa vüa. Generalno ne cimam se toliko da detaljno budzim kolica ali za 20 razlike s obzirom da je igra koja može 9 puta da se igra razmisliću...

Izgleda da će dosta toga biti nedostupno u standardnoj verziji igre, kako bi naterali igrače da doplate još tih $20 za Ultimate izdanje. Evo šta sve UE ima u odnosu na SE. Pre-orderovao sam UE za PS5, da podržim Rockstar-ovu pohlepu, ***, novi GTA mora da se igra day 1 što se mene tiče.

Prilozi

• Screenshot_20260625_104131_Brave.webp
    Screenshot_20260625_104131_Brave.webp
    82.3 KB · Pregleda: 105
Ja bih narednog meseca tu skuplju verziju jer ako vide da ide kao alva mozda poskupi kasnije jos zbog "inflacije" i stanja u svetu.

Ja sam puko ko zvecka finansijski. Prvo polovan ps5 pro pre neki dan, 670€ kao ispod cene je pa se zaleteo. i danas pre order. Trebao da sacekam za igru, nisam normalan

Fali ti OLED tv i Doritos, i spreman si, imas vremena za ova dva do sredine novembra. 😀

images

Zeleo bih da vidim ljubav ka stvarima poput, paraglajdinga, paramotoring-a, Sky Diving-a i slicne mehanike.. Uostalom cu biti malo razocaran.
Sve u svemu igrice ce biti TOP, samo zelim da mogu otici u radnju i kupiti paramotor ili paraglajder pa da sa njim lebdim nad raznim mestima i uzivam u cinematic pogledima..

Ma da ocekujem mozda da budu modovi za ovo.. Ali poenta je da bude native u igrici... Otom potom..
download(6).webp
Ai

Ocekujem da na PC izadje godinu i po dana kasnije, kada izvuku svu lovu od konzolasa i nestrpljivih, pa da onda mogu ponovo da muzu narednih 10 godina 🙂

Upoređujem standard i ultimate edition. Ako sam dobro shvatio, ultimate dodaje veliki broj dodatnih automobila, odeće, tetovaža i slično. Nema dodatnih misija. Možda nije loše uzeti standard, pa kasnije nadograditi ako bude želje za tim.
Bice dodatnih misija.
Bice garaza, bice frizerski salon, tatoo studio, butik i jos par stvari koji ce u obicnoj verziji igre da budu zakljucani, nece postojati.
U ultimate verziji ce biti i nesto na foru Barn Find gde ces stare klasike moci da vracas u zivot.

Rockstar je ovde zeleo da na originalan nacin ispostuje one koji uzmu Ultimate edition, a ne da im samo magicno ubace u inventorij par skinova.

GTA ili tzv. "system seller". Ko je onomad uzeo S za 150-200 EUR polovan, dobro je prošao. Videćete cene na KP kada se igra pojavi, očekujem barem duplo, prosto neki ljudi igraju samo GTA igre i ništa drugo. 6 godina kasnije, konzola umesto da je EOL i jeftinija, ona skuplja.

Bice dodatnih misija.
Bice garaza, bice frizerski salon, tatoo studio, butik i jos par stvari koji ce u obicnoj verziji igre da budu zakljucani, nece postojati.
U ultimate verziji ce biti i nesto na foru Barn Find gde ces stare klasike moci da vracas u zivot.

Rockstar je ovde zeleo da na originalan nacin ispostuje one koji uzmu Ultimate edition, a ne da im samo magicno ubace u inventorij par skinova.
To to, kad zalepis tatoo oposuma na desni guz, pink cirokezu, i raybanke i krenes da peglas misiju, a znas da bednici iz standard vezije imaju samo default frizuru...a ti si dao samo 30$ za to... A u pozadini cepa:

Morao sam, i vise necu.

To to, kad zalepis tatoo oposuma na desni guz, pink cirokezu, i raybanke i krenes da peglas misiju, a znas da bednici iz standard vezije imaju samo default frizuru...a ti si dao samo 30$ za to...
Tacnije $20. Jeste da na bzvz način žele da iskamce tu doplatu od igrača, ali sama pomisao da sam platio igru $80, a da joj pritom fali neki sadrzaj (a fali dosta toga) IMO vredi te doplate. Ultimate edition je u stvari complete edition. 🙂

Ne radi mi taj kod...

Sta ako rasprodaju sve digitalne kopije i za nas sa PC ne ostane nista ?

Gledacemo strimere, doniras im 100 dolara cisto da kazes da si ucestvovao.

Nazad
Vrh Dno