thebatman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.07.2022
- Poena
- 475
Neka fala, previse ionako kompromisa jos da gcam koristim...GCam is your friend
Neka fala, previse ionako kompromisa jos da gcam koristim...GCam is your friend
"It's not a bug, it's a feature" 😆 😅Kod mene nikako da stigne...
Inače primetio sam prvi bug za ovih 5 meseci. Kad je povezan android auto, mora da se pritisne power button pa tek onda može da se otključa otiskom.
Nije neki problem al malo napinje.
Nenormalna suma ako ćemo realno. Imaš s26 U i Xiaomi 17 U, a da ne govorimo o X9 Pro, za taj novac..Pojavila se x300 16/512 HK verzija ( normalna baterija / global) na kp. Ali braća su poludela, 930e i to da ti ga daju u kesi bez org. kutije 🤣
Huawei izgleda sjajno. Ne znam da li samo ja imam takav utisak, ali ovo što vidim je veoma podcenjen uređaj za svoje sposobnosti.
EDIT: 16:45, kako je moguće da je slika ovako bolja na Huaweu noću..
Meni deluje bolje na Vivo x300 UltraPogledajte prilog 544431
Po tebi, u kom smislu je bolja?
Pa ne bi se baš složio. Imam Mate 70 Pro s Kirin 9020 i do nedavno X300 Pro. U direktnoj usporedbi u svakodnevnom radu Mate je fluidniji, ekran bolje reagira i nekako ima ljepši prikaz, iako Vivo ima veću maksimalnu svjetlinu. Isprobao sam neke zahtjevnije igre poput Genshin Impact i Wuthering Vaves i Mate nema problema. Vjerojatno bi zaštekao u nekim emulacijama, ali to nisam isprobao. Jasno da je Dimensity puno jači čip, no u normalnom radu s više aplikacija to se uopće ne vidi. Vivo sam prodao jer su fotografije gadljivo procesirane i umjetne, sve iscrtano, užas. Huawei je puno prirodniji u tom pogledu. Nema Google, istina i neke aplikacije neće raditi, ali meni micro g ispunjava skoro sve moje potrebe. Recimo Pura 80 Pro se na KP može pronaći ispod 600€, vrlo solidno.Kako podcenjen?? Pa ko ce to jos da kupi i da da toliki novac za soc koji je u rangu sd-a ili mediateka od pre par god??? Da je aparat 600 700e pa covek i da razmisli ,plus sto nema google servise.Nijenpodcenjen nego je za tu cenu itekako precenjen.
16:45 počinje kadar za par sekundi kamera okrenuta prema njegovom licu, daleko čistije na Puri, bez nekih mini uvrnutih artifekata u mraku i senkama i primetnom količinom noise-a.Pogledajte prilog 544431
Po tebi, u kom smislu je bolja?
Omašio sam za par sekundi početak kadra, mislim na Face to Face poređenje koje sledi par sekundi kasnije.Meni deluje bolje na Vivo x300 Ultra
Lično sam prezadovoljan, prešao sam sa s23u, koristim već četiri meseca x300 pro, ni najmanju zamerku nemam sve radi kao sat, imam tek 80 punjenja baterije. Što se mene tiče Vivo je za svaku preporukuVi koji imate x300 pro već neko vreme, kako ste zadovoljni baterijom i kamerom i sa kog telefona ste prešli na vivo?
Deluje mi da je x300 pro CN sa tradinshenzhena sad dobra kupovina. Ultra je i dalje skupa, a osim uw kamere, ne znam šta drugo može da ponudi, ispravite me ako grešim. Čini se da je baterija takođe lošija u odnosu na x300 pro
Ja sam se iskreno oduševio ovim poređenjem jer sam očekivao da je zbog cele situacije dosta zaostao za konkurencijom, pa sam onda otišao i pronašao još par poređenja Pure 90 pro max i Pure 80 ultra vs cela paleta premium telefona i iskreno, fotografije i video, ne zaostaju apsolutno nigde sa konkurencijom ( osim taj ultra wide na Vivu koji je trenutno najbolji na svetu ), sve ostalo veoma prijatno iznenađenje Huavei. Da nije osakaćen USA banom, ko zna šta bio Huawei bio danas. Da nije čip taj koji jeste, koji verovatno u ovom trenutku može da gura sve kako treba, ali za par godina neće, debelo bih razmislio o Huaweiu, čak i bez gugl servisa jer ionako uvek imam dva telefona sa mnom, pa mi te aplikacije koje ne rade, nisu ni bitne, imaću ih na drugom..Kako podcenjen?? Pa ko ce to jos da kupi i da da toliki novac za soc koji je u rangu sd-a ili mediateka od pre par god??? Da je aparat 600 700e pa covek i da razmisli ,plus sto nema google servise.Nijenpodcenjen nego je za tu cenu itekako precenjen.
Main vs Main,
Ultra wide vs Ultra wide
Ne znam šta se dešava se denoizingom na Vivo main kameri tokom noći, ali ovo izgleda nešto previše bajno. Što se Huaveja tiče, za osakaćen telefon koji se godinama bori sa sankcijama, kamere izvanredne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari