Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ja sam na Soko lite , kada su pustili 5G brzina mi je isla do 1ooo mbps , a sada na pocetku udari na 700-800 , pa padne na 180-220 . Zvao podrsku , a oni kao promeni telefon . Upitah ih kako mi A1 ide do 900 isti odgovor bio . Tako da sam im obecao kada se UO zavrsi odoh na A1 bez obzira sto imam i jedan postpejd od A 1.
Ovo je MTS ustinu stare pakete . 🤬

Ja sam na Soko lite , kada su pustili 5G brzina mi je isla do 1ooo mbps , a sada na pocetku udari na 700-800 , pa padne na 180-220 . Zvao podrsku , a oni kao promeni telefon . Upitah ih kako mi A1 ide do 900 isti odgovor bio . Tako da sam im obecao kada se UO zavrsi odoh na A1 bez obzira sto imam i jedan postpejd od A 1.
Ovo je MTS ustinu stare pakete . 🤬
Mislite rekli su Vam da promenite tarifu na novu tu njihovu peticu vec kako su je nazvali... 😢

Soko Max przi full speed kod mene.

Može da se podnese i na dan isteka ugovorne obaveze, iz ličnog iskustva već nekoliko puta tako radjeno, a ako želite možete čekati i dan nakon isteka ali nema potrebe, to kako vi želite.
A jel može tipa meni ističe npr 25 septembra a ja odem 26 avgusta za raskid? Negde sam radio tako ne sećam ae dal bio mts ili neka druga mreža

Danas bio u A1 za prenos broja, nakom 2h me zvali iz mts-a, odmah im rekao ispod 60% popusta bespotrebno razgovaramo, i odmah pristala zena. Sve skupa 30sec. razgovora. U roku od 20 min. stogao ugovor mailom i isti potpisao. Ne znam da li sam mogao i neki promo po 1 din jer me uhvatili u voznji, guzvi, te nisam mogao, imao vremena pricati.
Čekaj, možeš da dobiješ 60% tipa na ovu ponudu za period cele ugovorne obaveze 24 meseca? I bude tipa 2000 din?
IMG_3454.webp

Po novom moraš 30 dana ranije da najavis raskid ugovora, kao što si napisao odeš 26.08 i najavis raskid, odeš 26.09 i vratiš opremu i to je to.

Nije isto.

A jel može tipa meni ističe npr 25 septembra a ja odem 26 avgusta za raskid? Negde sam radio tako ne sećam ae dal bio mts ili neka druga mreža
Ne moze.Mora da istekne ugovor da bi preneo broj.

Čekaj, možeš da dobiješ 60% tipa na ovu ponudu za period cele ugovorne obaveze 24 meseca? I bude tipa 2000 din?
Pogledajte prilog 544059

50 posto dobijas sigurno i prva tri meseca. Po
Mislio sam za postpaid tarifu. Svakako pretpostavljam da je isto i za to. Hvala
Nije isto.Kod mobilnih oparetara moras da sacekas da skroz istekne ugovor.

Mislim da je dovoljno da se najavi raskid a još bolje je ako si pod Optikom da tražiš prenos na A1, slično kao sa postpaid tarifama samo što ovde imaš prednost ako si na optici, ako nisi onda je max 10 meseci 50%.

Na bakru da se iscimas I da dobiješ 10m 50% dok na optiku ide 24x50% još uvek.

Po novom moraš 30 dana ranije da najavis raskid ugovora
Mislio sam za postpaid tarifu. Svakako pretpostavljam da je isto i za to. Hvala
Nije isto.Kod mobilnih oparetara moras da sacekas da skroz istekne ugovor.
Da se razumemo, i opšti uslovi za mobilne usluge im predviđaju otkazni rok do mesec dana (baš je tako rečima). Nemamo, međutim, potvrdu da li ga u praksi primenjuju, jer izgleda da niko u poslednja dva-tri meseca nije raskidao čist mobilni ugovor ili ga prebacivao na pripejd. Ali svakako bi imali prava da ga zatraže, kao i za fiksne usluge. To već godinama bez problema funkcioniše u Yettelu. Naravno, prenos je druga stvar, tu su RATEL-ova pravila iznad MTS-ovih (i Yettelovih), pa se u svakom slučaju realizuje u roku od nekoliko dana.

jos za taj paket sigurno i nesto za 1 din
Ovo dosad baš niko nije pominjao, tako da si možda pomešao sa drugim mrežama. Ranije je čak za više pakete 50% bio maksimum, a 60% i 70% samo za niže, ali sad izgleda da može za sve.

Poslednja izmena:
@rovello
Meni licno pre 10-15 dana ponudili 60% na 5-icu, tj pitala koju zelim.... vec pisao ovde tada. Iskreno, ne cudi me, jer skuplje 5-ice najvecu prednost su imale zbog rominga, a isti do kraja godine, eventualno jos neki mesec preko, nece postojati. Tacnije, daju ti roming i vezu te 2 god, a taj roming gubi smisao nakon trecine trajanja UO.

Da, da, ispratio sam to, ali naglašavam da su na njih ranije davali najmanji popust, pa ne znam koliko smisla ima očekivati išta po dinar, što dosad neviđeni popust. Svakako, prvih šest meseci za L i XL ispada simbolična cena, pa se svede na isto, dok je kod S i M to samo tri meseca, pa i tu razliku treba imati u vidu kada se gleda sveukupni trošak.

Sve OK sto si napisao, ali kod njih, mts, vise nista nema smisla. Jedni placaju sa umanjenjem 50%, drugi 60%, treci punu cenu, itd, itd, a sve to za jedan isti paket, tako da nema nikakvog pravila vec kako se zalomi.

Nazad
Vrh Dno