Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Najbolje da odes u A1 i da trazis da prebaciš broj kod njih,ali više neće dok ne potpišeš sve kod njih. Onda sam bio primoran da potpišem u Yettelu prelazak na prepaid. Posle par dana zvaće te.

A jel dobio neko popust na telefon umesto 12 meseci po dinara i 12 meseci po 50%? Ženu mi je istekao ugovor ali joj treba tel pa da znam šta da tražim kad zovu, podneli smo zahtev za prelazak u A1

Malo pre zvali nakon sto je trazeno da se ugovor raskine i broj predje na prepaid, za prosli broj koji je 2 godine njihovog staza kod njih dali su mi Yettel M 6m 1 dinar i 18m 50%, za ovaj broj drugi koji je preko 20 godina kod njih nisu hteli, jedino je mogao Yettel XL na tu ponudu i Yettel L 3m 1 dinar i 21m 50%, dok je Yettel M koji sam trazio, mogao maksimalno 24m na 50%. Broj je prebacen na prepaid, da li se mora cekati nesto za zahtev za prenos u drugu mrezu ili mozda cekati u aplikaciji da iskoci ponuda za prelazak na postpaid ugovor?

Evo kod za Gigatron ako nekom treba, danas ogrebao.

1000048697.webp

Malo pre zvali nakon sto je trazeno da se ugovor raskine i broj predje na prepaid, za prosli broj koji je 2 godine njihovog staza kod njih dali su mi Yettel M 6m 1 dinar i 18m 50%, za ovaj broj drugi koji je preko 20 godina kod njih nisu hteli, jedino je mogao Yettel XL na tu ponudu i Yettel L 3m 1 dinar i 21m 50%, dok je Yettel M koji sam trazio, mogao maksimalno 24m na 50%. Broj je prebacen na prepaid, da li se mora cekati nesto za zahtev za prenos u drugu mrezu ili mozda cekati u aplikaciji da iskoci ponuda za prelazak na postpaid ugovor?
U medjuvremenu sam zvao korisnicku sluzbu i rekao da prihvatamo ipak Yettel M na 24m 50%, ugasili prepaid i upalili opet broj na postpaid i aktivirali taj paket

I mene zvali juče, ugovor istekao prekjuce, uspeo nakon malo cenkanja da izboksujem yettel 100 za 12x1 + 12x50%

Znači ponovo prolazi 12x1 + 12x50% nakon onog "nema više" pre mesec-dva?
Baš lepo 😈

Od sada pa na dalje ljudi, nemojte ništa prihvatati osim 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za novi ugovor ( kada se ugovor OBNAVLJA** u Yettel SRB mreži, ne znam da li važi za A1 SRB mrežu, ali to mora/moraju osoba/osobe da potvrdi/potvrde u temu za Mobilnu Telefoniju A1 SRB mreže ). 😇

A jel dobio neko popust na telefon umesto 12 meseci po dinara i 12 meseci po 50%?
U jeku praznika je moglo i to, bilo je nekoliko iskustava, i to je uglavnom bio neki iPhone (15, 16e) za mali novac, a beše je bila i jedna Motorola. Onda je tarifa po punoj ceni, jelte.

Broj je prebacen na prepaid, da li se mora cekati nesto za zahtev za prenos u drugu mrezu ili mozda cekati u aplikaciji da iskoci ponuda za prelazak na postpaid ugovor?
Vidim da si ipak pristao na M, ali da ostane zapisano: za prvo sam ti već odgovorio da ne mora ništa da se čeka, dok je drugo navodno ukinuto, tj. izgleda da više ne nude novima.

@rovello Ako mislis ovo pod “novima” kao novi korisnik u mrezi, broj je 20+ godina u Yettelu/Telenoru, ali nisu hteli da daju Yettel 100/M ni jedan mesec po dinar, vec maksimalno 50% na 24m. Verovatno bi mnogo bolja ponuda bila da se trazio prenos broja u A1/Global tel ali je sve vec bilo isuvise komplikovano posto je broj bio prethodno na yettel sve povezan i onda je morao ici na prepaid kao raskid, a ne da se gleda kada istice ugovor da bi se preneo negde drugde

Okej je ideja, ali u praksi nije to od pomoći, nažalost, jer umeju da pozovu i sa nekih opštih brojeva. Osim toga, to su agenti službe za zadržavanje, odnosno za brigu o korisnicima, pa je princip da oni zovu tebe, ne ti njih. Samim tim nisu dostupni preko kontakt centra. Naravno, slobodno neka me demantuje neko ako nisam u pravu, ali teško.
Tacno samo sto zovu sebe Sluzba za brigu o korisnicima sve te muke mene cekaju u Martu 2027g (a zoze i 90 dana pre) pise u Yettel apk pod Profil,prvi put sam fingirao prlazak u Globaltel podneo zahtev postar doneo ja potpisao i cutim a UO isticala za oko bese 5-7 dana.Cuti Yettel cutim ja 😀 kad opa posle potpisivanja zahteva prelaz u Globaltel,posle oko 3-4 dana najvise zovu tj zove neki muskarac kaze "Yettel briga o korisnicima" itd i nudi mi Yettel Surf za 800d 2 godine?Ali to nije ono sto bih ja pa vrdam malo i kazem,nazovite sutra da razmislim.Zove sutradan tacno u podne i pita sta sam resio,ja kao iz topa Surf me bas i ne zanima moze li TOTAL 20 50% na 24meseca (tada je Total 20,jos uvek postojao)...i on ko iz topa moze pa zasto niste odmah rekli,pusti SMS ja cuveno DA i sad do Marta 1450d neograniceno min/sms+20Gb.A sta ce biti u Martu nisam pametan...
Edit: Uvek se ceka da zovu oni i nude a ono tipa verni korisnik redovni platisa,to ima slabu prodju.
🤔

Ako mislis ovo pod “novima” kao novi korisnik u mrezi
Mislio sam na ponude za prelazak sa pripejda na postpejd upola cene. Koliko sam shvatio, to više ne dobijaju novi pripejd korisnici, što bi i ti postao prelaskom sa postpejda na pripejd, ali ih i dalje imaju oni koji su odavno na pripejdu. Naravno, neka me ispravi neko ako sam pogrešno razumeo. Moglo bi se odnositi samo i na skroz nove kartice/brojeve.

Verovatno bi mnogo bolja ponuda bila da se trazio prenos broja
Jeste logično, ali ranije nije bilo tako. Dobijao je 12 meseci po dinar i neko za prelazak na pripejd, a nekome su za prelazak u A1 nudili samo 50% popusta. Dakle, baš nije imalo pravila, pa je i sad teško tvrditi da se nešto promenilo. Znam da si ti na prethodnom broju izvukao više uz zahtev za prenos, ali komotno bi to mogla biti samo slučajnost. Navodio sam i ja slučaj gde je nekome skorije za prelazak u A1 ponuđen isključivo paket Yettel Surf upola cene ili neki viši po principu 6 meseci po dinar i ostatak puna cena, ne upola, što je loša ponuda.

Tacno samo sto zovu sebe Sluzba za brigu o korisnicima
Pa da, naveo sam i taj naziv. Mada sam pod utiskom da se brinu samo kada neko hoće da ih napusti. To je onda pre neka druga briga, da im svi ne pobegnu. 😃

Edit: Uvek se ceka da zovu oni i nude a ono tipa verni korisnik redovni platisa,to ima slabu prodju.
Pozivaju zaposleni iz lokalnih poslovnica i nude skrivene pakete (uvek ima poneki, ovde sam ih naveo), a van toga samo komercijalna ponuda, nikakvih popusta tu nema.

Dobra im je brzina mobilnog interneta.. Samo da ne čačkaju ništa.

Prilozi

• Screenshot_20260620-232808_Speedtest.webp
    Screenshot_20260620-232808_Speedtest.webp
    17.9 KB · Pregleda: 100
Krajem jula mi ističe ugovor za Yettel Mobile M 2024 paket, uz njega sam uzeo telefon i povezao sa bankom u Yettel sve.
Pošto hoću da drugi broj prebacim iz pripejda u postpejd i da mi on postane glavni broj, da li mogu nekako da izvučem mesece za dinar i 50% popusta na ostatak ugovora?

A jel dobio neko popust na telefon umesto 12 meseci po dinara i 12 meseci po 50%? Ženu mi je istekao ugovor ali joj treba tel pa da znam šta da tražim kad zovu, podneli smo zahtev za prelazak u A1
Imaš ovaj mesec akciju na Iphone 16 30000din popusta,samo moraš malo da se sa njima nagadjas. To su mi nudili u radnji,a sestra je za 17 dobila 10k na 3 uredjaja i 10k na dogovor.

Nije ovo wi fi, komentarisao sam brzinu mobilnih podataka.
Inace ruter imam iz A1, obični kucni net paket, Zte k20.

Свеже искуство, у петак поднео захтев за прелазак на припејд, уговор важи(о) до 24.06.
Данас зову, прва понуда 50%, друга 50% и 3х1 динара и нађосмо се на 50% и 6х1 динар за Yettel 30. Без захтева за пренос и са (само) 4-5 минута разговора.

Da li još neko ima problem sa Yettel aplikacijom? Kada pokušam da uđem u bilo koju opciju, npr. za putno osiguranje, samo mi izbaci poruku: 'Greška, pokušajte kasnije'. Dešava li se još nekome trenutno?

Mislim da je problem nesto u vezi Yettel sve? Ostale opcije rade sem Yettel Sve.

Kod mene je ok sve radi.

Isključili su mi prepaid broj zbog neaktivnosti pre oko dva meseca. Koristim ga kao sekundarni broj i nisam ispratio rok za dopunu, pogotovo jer među gomilom promotivnih SMS poruka nisam primetio obaveštenje.
U poslovnici su mi rekli da sam prekoračio rok od 30 dana za reaktivaciju broja i da je sada jedina opcija da broj vratim tako što ću preći na postpaid, koristiti ga najmanje 3 meseca, pa tek onda ponovo preći na prepaid.

Da li je neko imao slično iskustvo? Šta mi je činiti?

Čisto da potvrdim, pod prekoračenjem roka misliš da je prošlo više od jedne godine od poslednje dopune? Ako je tako, onda su ti tačno rekli. Tako rade i ostali operateri, budući da ti faktički izlaze u susret time što ti reaktiviraju broj, jer im to nije obaveza. I onda te malo uslovljavaju da im više plaćaš, makar na početku, plus računaju na to da ćeš možda ostati na postpejdu. A i svakako ne bi bilo dobro po njih da brzo recikliraju brojeve, pa im i s te strane odgovara da isteklu numeraciju uzme stari vlasnik. Tako da oni tu samo dobijaju.

da li je neko uzimao njihov 5G kucni internet? Da li je dobio sta povoljnije od onog na sajtu sto su cene?

Čisto da potvrdim, pod prekoračenjem roka misliš da je prošlo više od jedne godine od poslednje dopune? Ako je tako, onda su ti tačno rekli. Tako rade i ostali operateri, budući da ti faktički izlaze u susret time što ti reaktiviraju broj, jer im to nije obaveza. I onda te malo uslovljavaju da im više plaćaš, makar na početku, plus računaju na to da ćeš možda ostati na postpejdu. A i svakako ne bi bilo dobro po njih da brzo recikliraju brojeve, pa im i s te strane odgovara da isteklu numeraciju uzme stari vlasnik. Tako da oni tu samo dobijaju.
Da, tako je.

Znači da bh povratio broj moram da im dam 4500din (1500x3) koliko im je na sajtu najjeftinija postpaid tarifa i da se cimam sa ugovorom?

Nažalost, tako je, ali opet je bolje i to nego da te skroz odbiju. Međutim, ako ti sam broj nije važan, isplativije ti je uzeti drugi.

Inače, koristim priliku da skrenem pažnju da sam ovde, na temi o banci, dodatno prokomentarisao novu promociju sa paketom Bank MAX bez naknade, pa neka baci pogled koga zanima.

I još nešto, pitao sam usput ima li možda nekih skrivenih promocija za prelazak iz drugih mreža, ali ne, striktno su ograničeni na tri meseca po dinar, što je već poznata ova ponuda.

Nazad
Vrh Dno