Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Najbolje da odes u A1 i da trazis da prebaciš broj kod njih,ali više neće dok ne potpišeš sve kod njih. Onda sam bio primoran da potpišem u Yettelu prelazak na prepaid. Posle par dana zvaće te.

A jel dobio neko popust na telefon umesto 12 meseci po dinara i 12 meseci po 50%? Ženu mi je istekao ugovor ali joj treba tel pa da znam šta da tražim kad zovu, podneli smo zahtev za prelazak u A1

Malo pre zvali nakon sto je trazeno da se ugovor raskine i broj predje na prepaid, za prosli broj koji je 2 godine njihovog staza kod njih dali su mi Yettel M 6m 1 dinar i 18m 50%, za ovaj broj drugi koji je preko 20 godina kod njih nisu hteli, jedino je mogao Yettel XL na tu ponudu i Yettel L 3m 1 dinar i 21m 50%, dok je Yettel M koji sam trazio, mogao maksimalno 24m na 50%. Broj je prebacen na prepaid, da li se mora cekati nesto za zahtev za prenos u drugu mrezu ili mozda cekati u aplikaciji da iskoci ponuda za prelazak na postpaid ugovor?

Evo kod za Gigatron ako nekom treba, danas ogrebao.

1000048697.webp

Malo pre zvali nakon sto je trazeno da se ugovor raskine i broj predje na prepaid, za prosli broj koji je 2 godine njihovog staza kod njih dali su mi Yettel M 6m 1 dinar i 18m 50%, za ovaj broj drugi koji je preko 20 godina kod njih nisu hteli, jedino je mogao Yettel XL na tu ponudu i Yettel L 3m 1 dinar i 21m 50%, dok je Yettel M koji sam trazio, mogao maksimalno 24m na 50%. Broj je prebacen na prepaid, da li se mora cekati nesto za zahtev za prenos u drugu mrezu ili mozda cekati u aplikaciji da iskoci ponuda za prelazak na postpaid ugovor?
U medjuvremenu sam zvao korisnicku sluzbu i rekao da prihvatamo ipak Yettel M na 24m 50%, ugasili prepaid i upalili opet broj na postpaid i aktivirali taj paket

I mene zvali juče, ugovor istekao prekjuce, uspeo nakon malo cenkanja da izboksujem yettel 100 za 12x1 + 12x50%

Znači ponovo prolazi 12x1 + 12x50% nakon onog "nema više" pre mesec-dva?
Baš lepo 😈

Od sada pa na dalje ljudi, nemojte ništa prihvatati osim 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu za novi ugovor ( kada se ugovor OBNAVLJA** u Yettel SRB mreži, ne znam da li važi za A1 SRB mrežu, ali to mora/moraju osoba/osobe da potvrdi/potvrde u temu za Mobilnu Telefoniju A1 SRB mreže ). 😇

A jel dobio neko popust na telefon umesto 12 meseci po dinara i 12 meseci po 50%?
U jeku praznika je moglo i to, bilo je nekoliko iskustava, i to je uglavnom bio neki iPhone (15, 16e) za mali novac, a beše je bila i jedna Motorola. Onda je tarifa po punoj ceni, jelte.

Broj je prebacen na prepaid, da li se mora cekati nesto za zahtev za prenos u drugu mrezu ili mozda cekati u aplikaciji da iskoci ponuda za prelazak na postpaid ugovor?
Vidim da si ipak pristao na M, ali da ostane zapisano: za prvo sam ti već odgovorio da ne mora ništa da se čeka, dok je drugo navodno ukinuto, tj. izgleda da više ne nude novima.

@rovello Ako mislis ovo pod “novima” kao novi korisnik u mrezi, broj je 20+ godina u Yettelu/Telenoru, ali nisu hteli da daju Yettel 100/M ni jedan mesec po dinar, vec maksimalno 50% na 24m. Verovatno bi mnogo bolja ponuda bila da se trazio prenos broja u A1/Global tel ali je sve vec bilo isuvise komplikovano posto je broj bio prethodno na yettel sve povezan i onda je morao ici na prepaid kao raskid, a ne da se gleda kada istice ugovor da bi se preneo negde drugde

Okej je ideja, ali u praksi nije to od pomoći, nažalost, jer umeju da pozovu i sa nekih opštih brojeva. Osim toga, to su agenti službe za zadržavanje, odnosno za brigu o korisnicima, pa je princip da oni zovu tebe, ne ti njih. Samim tim nisu dostupni preko kontakt centra. Naravno, slobodno neka me demantuje neko ako nisam u pravu, ali teško.
Tacno samo sto zovu sebe Sluzba za brigu o korisnicima sve te muke mene cekaju u Martu 2027g (a zoze i 90 dana pre) pise u Yettel apk pod Profil,prvi put sam fingirao prlazak u Globaltel podneo zahtev postar doneo ja potpisao i cutim a UO isticala za oko bese 5-7 dana.Cuti Yettel cutim ja 😀 kad opa posle potpisivanja zahteva prelaz u Globaltel,posle oko 3-4 dana najvise zovu tj zove neki muskarac kaze "Yettel briga o korisnicima" itd i nudi mi Yettel Surf za 800d 2 godine?Ali to nije ono sto bih ja pa vrdam malo i kazem,nazovite sutra da razmislim.Zove sutradan tacno u podne i pita sta sam resio,ja kao iz topa Surf me bas i ne zanima moze li TOTAL 20 50% na 24meseca (tada je Total 20,jos uvek postojao)...i on ko iz topa moze pa zasto niste odmah rekli,pusti SMS ja cuveno DA i sad do Marta 1450d neograniceno min/sms+20Gb.A sta ce biti u Martu nisam pametan...
Edit: Uvek se ceka da zovu oni i nude a ono tipa verni korisnik redovni platisa,to ima slabu prodju.
🤔

Ako mislis ovo pod “novima” kao novi korisnik u mrezi
Mislio sam na ponude za prelazak sa pripejda na postpejd upola cene. Koliko sam shvatio, to više ne dobijaju novi pripejd korisnici, što bi i ti postao prelaskom sa postpejda na pripejd, ali ih i dalje imaju oni koji su odavno na pripejdu. Naravno, neka me ispravi neko ako sam pogrešno razumeo. Moglo bi se odnositi samo i na skroz nove kartice/brojeve.

Verovatno bi mnogo bolja ponuda bila da se trazio prenos broja
Jeste logično, ali ranije nije bilo tako. Dobijao je 12 meseci po dinar i neko za prelazak na pripejd, a nekome su za prelazak u A1 nudili samo 50% popusta. Dakle, baš nije imalo pravila, pa je i sad teško tvrditi da se nešto promenilo. Znam da si ti na prethodnom broju izvukao više uz zahtev za prenos, ali komotno bi to mogla biti samo slučajnost. Navodio sam i ja slučaj gde je nekome skorije za prelazak u A1 ponuđen isključivo paket Yettel Surf upola cene ili neki viši po principu 6 meseci po dinar i ostatak puna cena, ne upola, što je loša ponuda.

Tacno samo sto zovu sebe Sluzba za brigu o korisnicima
Pa da, naveo sam i taj naziv. Mada sam pod utiskom da se brinu samo kada neko hoće da ih napusti. To je onda pre neka druga briga, da im svi ne pobegnu. 😃

Edit: Uvek se ceka da zovu oni i nude a ono tipa verni korisnik redovni platisa,to ima slabu prodju.
Pozivaju zaposleni iz lokalnih poslovnica i nude skrivene pakete (uvek ima poneki, ovde sam ih naveo), a van toga samo komercijalna ponuda, nikakvih popusta tu nema.

Dobra im je brzina mobilnog interneta.. Samo da ne čačkaju ništa.

Prilozi

• Screenshot_20260620-232808_Speedtest.webp
    Screenshot_20260620-232808_Speedtest.webp
    17.9 KB · Pregleda: 97
Krajem jula mi ističe ugovor za Yettel Mobile M 2024 paket, uz njega sam uzeo telefon i povezao sa bankom u Yettel sve.
Pošto hoću da drugi broj prebacim iz pripejda u postpejd i da mi on postane glavni broj, da li mogu nekako da izvučem mesece za dinar i 50% popusta na ostatak ugovora?

A jel dobio neko popust na telefon umesto 12 meseci po dinara i 12 meseci po 50%? Ženu mi je istekao ugovor ali joj treba tel pa da znam šta da tražim kad zovu, podneli smo zahtev za prelazak u A1
Imaš ovaj mesec akciju na Iphone 16 30000din popusta,samo moraš malo da se sa njima nagadjas. To su mi nudili u radnji,a sestra je za 17 dobila 10k na 3 uredjaja i 10k na dogovor.

Nije ovo wi fi, komentarisao sam brzinu mobilnih podataka.
Inace ruter imam iz A1, obični kucni net paket, Zte k20.

Свеже искуство, у петак поднео захтев за прелазак на припејд, уговор важи(о) до 24.06.
Данас зову, прва понуда 50%, друга 50% и 3х1 динара и нађосмо се на 50% и 6х1 динар за Yettel 30. Без захтева за пренос и са (само) 4-5 минута разговора.

Da li još neko ima problem sa Yettel aplikacijom? Kada pokušam da uđem u bilo koju opciju, npr. za putno osiguranje, samo mi izbaci poruku: 'Greška, pokušajte kasnije'. Dešava li se još nekome trenutno?

Mislim da je problem nesto u vezi Yettel sve? Ostale opcije rade sem Yettel Sve.

Kod mene je ok sve radi.

Nazad
Vrh Dno