Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Pre dve sedmice sam iskoristio, nekoliko minuta pre 8 nije radilo, a u 8.03 je radilo, tako da smo ovde na temi zaključili da puštaju od 8h.

Sutra ti je Mastercard utorak, 2500 popusta na 10000 ako platiš zapamcenom MC.
Jel treba da se upise Mastercard2500
Ne znam sta je najbolje uzeo bih klimu od 26.000 da li je to najbolje sto moze
Na koliko se aktivira 5 i 10.000 vaucer?

Sad tek vidim da se placa postarina ko ne kupuje redovno (2000) izadje me na isto kao da sam kupio na drugom sajtu gde nema postarine bez ovog vaucera 😀

Jel treba da se upise Mastercard2500
Ne znam sta je najbolje uzeo bih klimu od 26.000 da li je to najbolje sto moze
Na koliko se aktivira 5 i 10.000 vaucer?

Sad tek vidim da se placa postarina ko ne kupuje redovno (2000) izadje me na isto kao da sam kupio na drugom sajtu gde nema postarine bez ovog vaucera 😀
Za klimu se plaća poštarina zbog gabaritnosti, nevezano od "a plus". Za 26000 je najbolji a3000 ali pitanje je kada ce da bude.

Da li je neko isprobao vaucer moda2000? popust na patike Skechers i traje do 30.06. Tako bar pise na reklami ali mi ne prolazi.

Ja sam koristio moda2000, ali pre par nedelja. Mislim da su sada smanjili ponudu na samo par artikala za tu akciju.

Mora da ti stoji oznaka, na artiklu koji porucujes, da vazi taj vaucer moda2000. Kao sto na nekim artiklima stoji ona zuta oznaka za abrzo, da stize za 48h i manje, tako je i stajala oznaka plave boje da se moze iskoristiti vaucer moda2000.

Vaučeri ne mogu da se sabiraju. Moguće je upotrebiti samo jedan vaučer prilikom kupovine.

Na sajtu piše:
Pametna kupovina uz Mastercard. Ima.

Svakog utorka, od 2. juna do 21. jula, obavi kupovinu u vrednosti većoj od 10.000 RSD, plati sačuvanom Mastercard karticom, iskoristi promo kod: Mastercard2500 i dobijaš umanjenje računa od 2.500 RSD!

Izgleda da su ispucali sve

Screenshot_20260623_171412_Chrome.webp

Nazad
Vrh Dno