Rešio sam se 17 ultre, vratio se na 15icu srecan kao kerić 🙂ako mozes dat 23,50,70mm usprodebu ako su oba modela jos kod tebe
meni kažeš? tehnički ga imam i dalje, pošto sam ga prosledio sestri, a bili su kod mene zajedno par nedelja dok je sestra isprobavala OPPO.Imao sam ali ne u isto vreme da uporedis jedan spram drugog gde se tacno vide razlike.
meni kažeš? tehnički ga imam i dalje, pošto sam ga prosledio sestri, a bili su kod mene zajedno par nedelja dok je sestra isprobavala OPPO.
Jeste, sjećam se kada je izašao Huawei P30 pro prije 7 godina. Niko Zoom da pomene.Kako su navukli raju na zoom hype, haos. Do pre 5 - 6 godina, izadje nov tel, zoom se spomene jednom u 10 strana.
Kako ne, prvi mobitel sa periskop zumom, 125mm. On je i pokrenuo trend.Jeste, sjećam se kada je izašao Huawei P30 pro prije 7 godina. Niko Zoom da pomene.
hyperosinsider.com
Kad ai pise članke. Doslovce nista nije napisano.Stiže naslednik
![]()
Xiaomi 18 Series New Display Upgrade With HyperOS 4: September 2026 Launch - HyperOS Insider
Xiaomi is working on the new flagship models which are scheduled to launch in September 2026 with HyperOS 4 Upgrade, and according to leaks it will arrivehyperosinsider.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari