Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Pa zašto onda muškarčine sakrivaju usta dok nekom nešto govore, neka budu face i neka nekom u lice kažu da je "crni majmun"...
Da se razumemo, ne branim ja uopšte Vinisijusa, čak sam više puta rekao šta mislim o Neimarovom, njegovom i njima sličnim foliranju i pokušajima da na prevaru nešto dobiju i da ih uopšte ne volim ali tek ne volim one koji bi nekom nešto da kažu a to čine tako što kriju usta i posle kažu "ma ne nisam ja nikog vređao, časna Titova pionirska"...
Ako mislis da tokom utakmice ne budu uvrede po 10ak puta bez ruke preko ustiju, i da su dobijali crveni karton, onda si ti gledao neki drugi sport 😁
I ne znam sto moras da kazes da ne branis Vinija, posto si to upravo uradio, ali dobro idemo dalje...

Naravno da ne branim Vinija kao jedinku, branim princip da ako je propisano da će biti kažnjen svako ko pokrije ruku i kaže nešto nekom drugom onda treba i da bude kažnjen i ne znam zašto je to tako teško za shvatiti - Vinisijus je samo primer zbog kog je doneto to pravilo i isto mislim i da je u pitanju bilo koji drugi igrač.

A što se tiče uvreda bez pokrivanja usta, ne znam odakle si izvukao zaključak da mislim da ih nema tokom meča ali da ti ne bude nejasno - svakako da mislim da i one treba da se podjednako sankcionišu bez obzira da li to sudija vidi ili neko prijavi. U stvari jedina razlika između njih je što je pravilo za sankcionisanje istih postojalo odavno dok je ovo za pokrivanje usta novo, dok im je zajedničko da dosledno trebaju da se poštuju propisane sankcije i za jedno i za drugo.

Nije svako pokrivanje usta prekrsaj za crveni karton, objasnjavano je ranije i na stranim tv kanalima. Samo u slucaju konfliktne situacije, odnosno verbalnog sukoba, pokrivanje usta bi bio razlog za crveni karton.

Naravno da nije, kada se sprema da izvede slobodan udarac i pokrije ista da kaže nešto svom saigraču ili u nekoj sličnoj situaciji naravno da neće niti treba da dobije karton.

Ne, cak i kad se obraca protivnickim igracima a ne postoji sukob/konfrontacija izmedju igraca, to nije razlog za crveni karton.

uvedeno je da se protivniku ne sme obraćati prikrivenih usta, bez obzira na situaciju
tako sam ja razumeo. da li je dobro ili loše, vreme će pokazati

Kreće Holandija - Švedska, trebalo bi da bude dobra borba

2:0 je najopasniji rezultat

Šveđani su previše poleteli posle Tunisa, ovo će biti povratak u realnost.

Pravo je čudo što su se uopšte plasirali na SP. 🙂
Nisu nikoga pobedili u kvalifikacijama. 😀

uvedeno je da se protivniku ne sme obraćati prikrivenih usta, bez obzira na situaciju
tako sam ja razumeo. da li je dobro ili loše, vreme će pokazati
Ne, imate objasnjenje na par sportskih sajtova, a i Fifa je cini mi se u aprilu mesecu navela tacne situacije na koje se primenjuje pravilo.

Odem da napravim večeru NL da gol. Odem u toalet NL da gol na početku 2. poluvremena. Osećam se kao Mima Karadžić u Montevideu na stadionu. 😂
Dobro video sam prvi a sada i četvrti.

Poslednja izmena:
Sad premotao golove, primili su 3 ista gola strašno

Čelaj bre pa ima 4. 🤣

I dalje mi nije jasno zašto je Liverpul prošle godine platio 100 M € za ovog Isaka. 🙄

Komentatora na Foxu sam cuo Depaj i pomislio da je dao gol, ali nije...dobro je makar asistencija za njega

Švedska gol razlika 0, posle onakve prve utakmice, neverovatno 😀

Golman Holandije iznad proseka na danasnjoj utakmici, barem dva gola skinuo. Od osam suta na gol Holandjana, sedam odbranio.

Nazad
Vrh Dno