shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
Jesi gledao sa ženom The Affair?Тема варања у браку и праштања доста контраверзна
Jesi gledao sa ženom The Affair?Тема варања у браку и праштања доста контраверзна
Нисам, али хвала на препоруци. Мало сада обнављамо градиво што се тиче легендарних филмова али Мекнолти ускаче на листу.Jesi gledao sa ženom The Affair?
Kvalitet pozadinske priče u Good wife vremenom opada i propustili su priliku za neke očigledne stvari koje bi malo zakuvale radnjuOvo good wife pa good fight zajedno 12 sezona sunce ti poljubim.
I u drugoj sezoni se već vidi na hodniku sudnice kada azijat izlazi ko je u stvari burgijao. Mislim videću ostalo još 2 ep ali deluje više nego očigledno ko može biti.The Lincoln Lawyer: od 3 sezone svaka ima progresivno d*bilniju završnicu i "neočekivan tvist" i setup za sledeću sezonu.
Isto mišljenje Cobra Kai, očigledno kako ne očekuješ puno pa mi je ovo bilo ok.Kvalitet pozadinske priče u Good wife vremenom opada i propustili su priliku za neke očigledne stvari koje bi malo zakuvale radnju
, ali su makar slučajevi oko kojih se epizode vrte uvek bili aktuelni. Sećam se gomile vesti koje sam pročitao, što sitnijih što krupnijih, koje su posle samo mesec-dva osvanule u seriji. Takođe, maestralne epizodne uloge Majkl Džej Foksa, kasnije i Metju Perija koji su pokazali kako klasični komičari mogu biti vrhunski negativci, ali ne dobijaju često takve uloge.npr. kad je postala državni tužilac, očekivao sam da će uslediti gomila slučajeva protiv svoje stare ekipe, ali su je brzo sklonili s te pozicije i praktično poništili celu sezonu
Posle duže pauze završih i Cobra Kai. 8/10 Od jedne od boljih fora iz HIMYM ispade vrlo dobra serija. Svi stari likovi i način kako ih polako uvode su odlično ispali, odigrali su na nostalgiju taman kako treba. Klinci sa druge strane nakon 2-3 sezone počinju da smaraju i tu se vidi malo jaz između ciljne publike. Sviđa mi se sam kraj, tj. rasplet cele serije je smisleno povezan sa početnom premisom, mada način na koji se došlo dotle je malo nespretno izveden. Borbe ne treba shvatati ozbiljno, idu iz jednog ekstrema u drugi, većina glumaca su naravno kompletni amateri, pa je to sve prilagođeno njima. Šteta što se Maćio i Zabka nisu malo ozbiljnije posvetili treninzima, baš deluju sporo i uštogljeno kad god su u nekoj akciji, ali to opet ima taj neki šmek starih filmova.
Da sam sebe citiramI u drugoj sezoni se već vidi na hodniku sudnice kada azijat izlazi ko je u stvari burgijao. Mislim videću ostalo još 2 ep ali deluje više nego očigledno ko može biti.
Meni je neverovatno da celu sezonu niko ne provaljujeJel gleda neko FROM ?
Elgin: Now I am gonna surgically remove myself from the gene pool and entire human existence so efficiently, that it will belike I never existed at all, hold my beer
Covece, u gradu horora, najgorem mestu koje deluje gore nego pakao licno, ti pronadjes fotku ocigledno besmrtne osobe koja nema posla da bude tu
Kome odes da prijavis ? Pa naravno, licno besmrtnoj osobi!
NouJel ima neka retrospektiva na pocetku trece sezone...
Rekao bih prilično dobra.House of the Dragon sezona 3. juče prva epizoda 😍
Ipak ima kratka retrospektiva, barem.na HBOJel ima neka retrospektiva na pocetku trece sezone...
Džaba, opet će da ga izrodi Fatima i ajd Jovo nanovo 🤣Smajlija prvo, direktno u lobanju. Bez glave ne moze da baulja po gradu, garant. Ne umire od pistolja ? E pa morace da umre od Bazuke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari