Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Ako ces imati njihove dokumente ili prebivaliste,otvoren racun itd…onda ne sta da razmisljas. Gledas neki postpaid,po tvom ukusu i potrebama.

Da li radi ona fora i dalje za oran ge poljski. Sa promo kod je džabe posle kad se vratiš sa mora samo otkažeš? Koristio tu foru pre 2 god i ok je kome ne treba puno neta. Da li mora novi pasoš da se skenira?

Za eSIM izbegavajte servis ROAMIC iako je jeftin, skine ti pare a onda ne šalju aktivacioni kod na e-mail.

Alo može mali podsetnik. Treba da aktiviram novi nalog za Orange Flex. Da li je vode FLEX za prvi besplatan paket i u kom trenutku treba da ga ukucam?

Evo dopunio Whats up karticu sa 14e, ostaje 12,72e, tu ima za 7e - 7 dana flat plus 2x po 2e flat dan - ukupno 9 dana (fali malo i za treći dan da bude ukupno 10 dana na moru, onda uplatiti 15e) ili dobijate uz 14e ovaj token može da se bira, ima 4GB na 7 dana, dovoljno za zadnji dan.

Prilozi

• 1000002147.webp
    1000002147.webp
    22.6 KB · Pregleda: 29
Tako sam i ja razmišljao, s tim što ću uplatiti 16€ da imam za 2x 7 dana flat da ne razmišljam... Osim ako nas ne iznenade ovih dana sa 30 flat kao svake godine 🙂

Prvi put sam tu Whats up karticu kupio prosle godine, nikad je nisam dopunjavao, pa ako moze objasnjenje. Da li to radite iz Srbije, tu kupovinu kredita? Ubacim karticu u telefon ovde, kroz aplikaciju kupim kredit (pretpostavljam platnom karticom) i zatim tamo u Grckoj za taj novac kupim neki od paketa?

^ To znamo, ali neki imamo klince kojima ni 1500GB nije dovoljno 🤣 Zato planiram 2x flat...

Baš to plus gledaće se fudbal preko neta, neću da razmišljam dal će bude dovoljno mada ima i net u smeštaju samo je pitanje uvek kakav je.
Pretpostavljam da će posle 30.6. ponuditi flat 30 dana za 14-15e.

Mi smo porodično ovu moju WhatsUp karticu koristili prethodnih godina u Nikitiju i Neos Marmarasu (zapadna strana), i Sartiju i Sikiji (istočna strana), nije bilo problema...

Takođe u Olimpskoj regiji radi ok (od Olympic beach- a do Nei Porija probao) na 4G pošto nemam 5G telefon.

Ima li nesto njihovo a da ima esim? Sa puno interneta,ne treba voice opcija.

Evo dopunio Whats up karticu sa 14e, ostaje 12,72e, tu ima za 7e - 7 dana flat plus 2x po 2e flat dan - ukupno 9 dana (fali malo i za treći dan da bude ukupno 10 dana na moru, onda uplatiti 15e) ili dobijate uz 14e ovaj token može da se bira, ima 4GB na 7 dana, dovoljno za zadnji dan.
Za koliko ti je produzilo trajanje kartice ta najmanja dopuna, jel standardno 13 meseci?
Ja imam nekih tokena sa neogranicenim netom da mogu da pokrijem 10 dana i nemam potrebe za dopunom, ali eto moram da bih jer produzio...

Za koliko ti je produzilo trajanje kartice ta najmanja dopuna, jel standardno 13 meseci?
Ja imam nekih tokena sa neogranicenim netom da mogu da pokrijem 10 dana i nemam potrebe za dopunom, ali eto moram da bih jer produzio...
Bilo koja dopuna produžuje važenje kartice na sledećih 13 meseci od datuma te dopune.

Koju mrežu preporučujete za Tasos? Bio sam 2018.,imao sam SIM ali zaboravio koja je mreža.
Ciljam ESIM ali pošto ću biti u Limenasu smešten možda je fizički SIM jeftinije da kupim.

Dečije kao ok ponuda za EU.

1000033940.webp

1.7. krece nova faza ZB-EU ugovora o ukidanju rominga, gde se povecava kolicina interneta za roming saobracaj.
Bas ne zanima sta ce operatori ponuditi.
A1 je pre par dana duplirao kolicinu interneta u romingu sa EU.

Nazad
Vrh Dno