Šta je novo?

EES, ETIAS i sve što se tiče ulaska u EU

Poenta na mjestu, ali način izvođenja kao da se vratio 50 godina unazad… Koliko mi je poznato, postoje kamere koje mogu da prepoznaju više lica odjednom, a na osnovu čega one to rade? Pa valjda na osnovu neke baze podataka u kojoj ima i biometrija. Ili sam ja mali Perica koji je to loše isprojektovao u svojoj glavi? Možda sam glup, ne znam…

Mislim da je obaveza svih kompanija koje lete za Nemačku, u ovom slučaju je to bio Wizz.

Ako je Wizz nisam siguran da je to za sve kompanije... Pisalo se, mislim, ovde da je isto tako sa Wizz-om i za neke druge destinacije.
Leteo sam za Nemačku u Februaru sa LH, nisu mi tražili ništa. Online check-in, pass u Apple Wallet i to je to.

O putovanju ne čitam na portalima vesti , ni bljuc ni bia92 ni N1 ni nova S.
Nema 2% smislenih tekstova.

Par ljudi iz okruženja planira kontinentalnu Španiju u julu - avgustu.
Ja nesto mislim da Španija, Italija u to doba nisu dobra opcija za one (kao ja) kojima smeta ekstremna vrućina kakva je poslednjih godina u to doba. Ne znam kakva su ostrva.
Neka iskustva?
Lol to je najgori period da se ide tamo. Samo april/maj pa posle septembar/oktobar eventualno novembar. Ali kapiram da ljudi ne mogu zbog godisnjih odmora

Hajde da ne pretvorimo temu u stanje na granicama.

Nazad
Vrh Dno