Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Ne isplati se uzimati konzolu zbog jedne igre pa makar to bio GTA.

Igraću ga kad izađe za PC a hvala bogu od septembra neće faliti dobrih igara. Dok čitav svijet bude igrao GTA ja ću Phantom Blade Zero. 😀

Konzole dobro drže cijenu, i prilično se lako prodaju. Kupiti polovnu, igrati pola godine ~ godinu, i prodati je za malo manje para - mislim da se isplati.

Sad nisu pare problem nego slobodno vreme 😀
Upravo to. Imam para u ovom periodu zivota za sve sto mi dusa prohte (u granicama normalnog), ali slobodnog vremena da zadovoljim te neke prohteve nikako. 🙁

Čekamo penziju da se igramo 🙂

Konzole će poskupeti vrlo brzo, tako da ako neko planira da igra GTA 6, po meni je sada pravo vreme da se kupi... Jer kompovi će tek da poskupljuju, dok izađe na PC, trebaće neka brutalna grafika od par hiljada eura...

Koji procenat gejmera ima grafičku od par hiljada eura ?

Igra će sigurno biti zahtjevna ali ako je dobro optimizuje vjerujem da će mid tier grafičke gurati 2k bez problema.

Koji procenat gejmera ima grafičku od par hiljada eura ?

Igra će sigurno biti zahtjevna ali ako je dobro optimizuje vjerujem da će mid tier grafičke gurati 2k bez problema.
Nadam se da si u pravu, ja sa 3050 na gejmerskom laptopu ne verujem da ću moći da igram... Mada bi bilo lepo, iako imam PS5, više volim da igram na PC...

Pa jeste gejmerski laptop, ali za igre od pre 10 godina

I M4 pro 24gb mac sa crossoverom je gejmerski baš, od novog bonda do aaa hitova od par god unazad. Mislim da ove tehnologije FSR i framegenovi pomeraju dosta granicu šta je gejmerski.

srecan 🙂

Ja ovo igram prvo na soniju, baš zbog tog potencijalnog pandrkavanja. Nikad se ne zna, došla mi deca glave i život 😄

Čekao bih i ja PC verziju, ali znam de će sve da se spojluje na onaj ili ovaj način.
Tako da ću da obrnem na PS5 Pro i prodam dalje nalog, pa onda opet na PC kad izađe

Baš tako odmah ima da igram da mi ne spojluje neko mada sam i za 5. dobro izbegavao spoilere iako sam čekao za PC. Ovo kod mene ide na glavni nalog ima da se igra deceniju... deca će i da se odsele dok izadje 7.

Joj pa šortsi, tiktok, instagram pa nema ko neće da se plug inuje na hajp ove igre to će biti nesnosno mesecima. I naravno spojler i šok ko će veći za viral da napravi. Zato što pre odigrati. I bar je takva igra bila do sada nikakva online pomoć ti nije potrebna da pređeš. Što je vredno pohvale, a ne kao neke poput Elden Ring. Pola igram pola istražujem net.

Ja svakako ne igram jer sam mator i to me više ne privlači, pustim na YT i odgledam i to je to.
Naravno neću da izbegnem trošak zbog sina, moraće neka jača grafička od RX 5700 mada se nadam da će moći da pokrene bar pa ćemo videti. Ryzen 7 5700X i 32GB RAM-a računam da će biti dovoljno za 1080P bar i ako ima 2K monitor.

Nek vam je sa srecom svima koji cekate PC verziju, ja sam "digo ruke" od toga, mislim da PC nema neku buducnost obzirom koliko sve ide u nedogled. PS je po meni vrhunska stvar jos kad izbace 6, zakacis na tv zavalis se igra radi 100% nema podesavanja milion grafickih podesavanja, nema bugg, nema lag, nema error nema skidanja drajvera nema glupog os koji koci, nema apdejta svaki dan. Igra ce raditi u 60 sigurno, a kad izadje PS6 mozda bude neke ekskluzive (120 itd)

Pitanje da li je tačno mada nije nemoguće, najočekivanija igra, inflacija... bagovi idu gratis 😁

Postavlja se pitanje kada igra izađe, da li je iko od nas u životu neštp platio manje toliko puta nego što to košta da se napravi.

Nazad
Vrh Dno