takođe, došao sam u neke godine gde teško padam pod hajp, pustiću malo da ga pokrpe dok igram PBZ pa kad budem završio onda ću polako na zimu da ga krckamDok čitav svijet bude igrao GTA ja ću Phantom Blade Zero. 😀
Upravo to. Imam para u ovom periodu zivota za sve sto mi dusa prohte (u granicama normalnog), ali slobodnog vremena da zadovoljim te neke prohteve nikako. 🙁Sad nisu pare problem nego slobodno vreme 😀
Tako ti je u zivotu kad imas para nemas vremena a kad imas vremena nemas para 😃Upravo to. Imam para u ovom periodu zivota za sve sto mi dusa prohte (u granicama normalnog), ali slobodnog vremena da zadovoljim te neke prohteve nikako. 🙁
Nadam se da si u pravu, ja sa 3050 na gejmerskom laptopu ne verujem da ću moći da igram... Mada bi bilo lepo, iako imam PS5, više volim da igram na PC...Koji procenat gejmera ima grafičku od par hiljada eura ?
Igra će sigurno biti zahtjevna ali ako je dobro optimizuje vjerujem da će mid tier grafičke gurati 2k bez problema.
kod kuće pored malog deteta teškoKo eliminiše doom skroling imaće vremena za content pa bio to GTA ili film.
Problem je sto taj laptop nazivas gejmerski.Nadam se da si u pravu, ja sa 3050 na gejmerskom laptopu ne verujem da ću moći da igram... Mada bi bilo lepo, iako imam PS5, više volim da igram na PC...
I onda pandrknem u 4 mesecu penzoji 🤣Čekamo penziju da se igramo 🙂
Bolje bi im bilo da valja za te pare90 evrića bato 💰
![]()
GTA 6 Price Fears Spike as Leaked FNAC SKUs Show €90 Base and €119.99 Premium Edition Days Before Pre-Orders Open
Leaked FNAC SKUs show GTA 6 priced at €90 for the base edition and €119.99 for a Premium tier, days before pre-orders open on June 25.wccftech.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari