Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Jel se dešava još nekome da Arena Premium 1 (da ne kažem da važi za sve kanale jer nju gledam uglavnom), malo-malo pa bufferuje i pojavi se crni ekran sa crvenim krugom na sredini?

Da li možda imate apk fajl od Xplore aplikacije? imam na jednom tv Laki box od Oriona koji nema google play store, ne znam kako da tu instaliram aplikaciju.

Jel se dešava još nekome da Arena Premium 1 (da ne kažem da važi za sve kanale jer nju gledam uglavnom), malo-malo pa bufferuje i pojavi se crni ekran sa crvenim krugom na sredini?
Meni se ovo juče i danas non stop dešava. Na A1 kućnom netu sam. Nisam primetio da je do neta, verovatno je do same aplikacije.
Meni je ovo za sve kanale.

Do izvora je. Nije do nas. (Za Arenu)

Da li možda imate apk fajl od Xplore aplikacije? imam na jednom tv Laki box od Oriona koji nema google play store, ne znam kako da tu instaliram aplikaciju.
Ako mozete da izadjete kolegi forumasu u susret i posaljete apk dok sam na odmoru 🙂. Ako ne posalje niko uskoro ostavi mail na pp pa cu se zakaziti sutra.

Kod mene dva dana net a i aplikacija teza, YouTube radi. Zvao kažu da je na lokaciji registrovana degradacija rade na otklanjanju. Rok koji su sami dali istekao, problem i dalje postoji.

Youtube i OTT app ne rade na isti nacin. Youtube buferuje vise tako da se ne primete problemi na mrezi. Live stream ima 10-15 sec buffer.

Ok, hvala.
Ovi mi je prvi problem sa A1. Za sada ga ne rešavaju kako treba.
Evo, fudbal gledam preko dvb-t2, sinoć se penjao na tavan i namestio antenu.

nije problem do same aplikacije već do pristupa internetu

Ja samo na njoj primecujem neku muku, ostatak aplikacija radi odlicno, net radi u skladu sa paketom, zte ruter dobar … mozda je do mene nesto… uglavnom krene da loaduje na nekom random kanalu iz cista mira.

Nazad
Vrh Dno