The Filozof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 285
@Bassnectar91 to je to onda, ta tura je zaglavila.
Isto je i kod mene, isti datum. Još uvek čekam.Do sada mi je svaka CN pošiljka od statusa "Arrived at linehaul office, Flight arrived at BEG" u roku od maksimalno dva dana dobijala status "Import clearance success" i onda narednog dana donosio Post Express kurir paket.
Sada imam jedan kojem status "Arrived at linehaul office, Flight arrived at BEG" stoji još od 5. 6. 2026. Da li je neko imao sličnu situaciju ili da je eventualno i duže čekao?
U međuvremenu sam poručivao i neke druge CN pošiljke koje su sve stigle pre ove, a naručene kasnije.
Ako planiraš odmor onda poruči na drugo ime i adresu da stigne, barem sada kada su odmori. To ti je najsigurnije.Hajde da pitam mozda neko ima neko pametan predlog ili savet
Sobzirom da se ove CN pošiljke sa statusom PJ......RS čuvaju samo 5 dana a godišnji odmori su u toku šta raditi ado pošiljka pristigne
kada sam odsutan.
Pitao sam u Pošti i kažu da je njihova obaveza a vrate pošiljku nakon što istekne rok čuvanja od 5 dana 😠
Tačno tako, ali šta ima Felix sa time, mislim da rešenje treba tražiti u Pošti.Oni to vode kao domaću pošiljku , zvati Feliks logistc
Ako planiraš odmor onda poruči na drugo ime i adresu da stigne, barem sada kada su odmori. To ti je najsigurnije.
Kod mene je isto ,od 12.6 ,arrived to BEG.Ranije je bilo dosta brže.Do sada mi je svaka CN pošiljka od statusa "Arrived at linehaul office, Flight arrived at BEG" u roku od maksimalno dva dana dobijala status "Import clearance success" i onda narednog dana donosio Post Express kurir paket.
Sada imam jedan kojem status "Arrived at linehaul office, Flight arrived at BEG" stoji još od 5. 6. 2026. Da li je neko imao sličnu situaciju ili da je eventualno i duže čekao?
U međuvremenu sam poručivao i neke druge CN pošiljke koje su sve stigle pre ove, a naručene kasnije.
Evo ga presla je u CN pa brojevi bez slvoa na kraju, da li se moze pratiti preko sajta poste za sada nema nista.Sta je sa ovim AP pa samo brojevi na AE?
U pitanju je vise stvari u jednom paketu
Nema praćenja. Dobićeš poruku eventualno dan ranije da preusmeriš na paketomat sa novin brojem pošiljke.Evo ga presla je u CN pa brojevi bez slvoa na kraju, da li se moze pratiti preko sajta poste za sada nema nista.
Pre 2 dana flight has taken off.
Da li je moguće da niko osim mene nije imao problem sa pošiljkama sa MKD regionom? Naručivao xx puta, ali poslednje dve nisu stigle (naručene početkom aprila i maja)
Za prvu sam se žalio Aliju da mi nije stiglo, tražio ponovno slanje ili refund, oni tražili "dodatne dokaze" i zatvorili mi porudžbinu. I to LED napajanja iz FCOB zvanične prodavnice.
Za drugu ne otvaram nikakvu žalbu, posto očekujem isti ishod. Isto MK broj
MK000297511R.
Ispada da su oni stvarno poslali u Makedoniju?
I ja bi poslao u MakedonijuUlica, Niš, Serbia, Macedonia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari