Još jedna trivija.Jedna trivija vezana za gore pomenute slušalice.
Koristi ih studio Stivija Vondera i on lično i personalno.
Niko, ali niko da postavi proizvod “domaće pameti”, tj. jednog čoveka koji je mega zvezda u svetskim okvirima, dipl. ing. elektrotehnike, Aleksandra Radosavljevića, poznatijeg kao “Aca ribon”.

Taj prvi model, koji sam i ja slušao u Holidej Inu, su se pokazale kao prilično kontroverzne slušalice nakon određenog vremena, ali koliko sam shvatio Aleksandra, one su bile nešto kao ulaz, prototip, ono što će da pokaže šta true ribon slušalice mogu da ponude, s obzirom da ih do sada niko nikada nije napravio.Zainteresovala me ova Raal priča te sam naleteo na ne baš pohvalnu detaljnu recenziju one prve verzije slušalica: https://www.audiosciencereview.com/...requisite-sr1a-ribbon-headphone-review.16355/
Sto da ne, ima modela koji zvuce odlicno.Bubice kao High end, Bože.
Ja imam 7hz Timeless i odlicne su. Spojio sam ih jednom sa poprilicno dobrim ampom i bile su fenomenalneSto da ne, ima modela koji zvuce odlicno.
Ja juce narucio Crinear Reference, bas me zanima hoce li mi se svideti flat(ish) zvuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari