Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Jel gledao neko onaj sa Hju Grantom, kad mu dodju dve devojke na gajbu ? pre par godina izasao, ili bas prosle godine mislim

Nesto mi je super Old-Hugh Grant, ima taj neki sablasni momenat ali nisam stigao taj film da pogledam

Meni bolestan ali ako volis to ,onda 7,5/10.

Jel gledao neko onaj sa Hju Grantom, kad mu dodju dve devojke na gajbu ? pre par godina izasao, ili bas prosle godine mislim

Nesto mi je super Old-Hugh Grant, ima taj neki sablasni momenat ali nisam stigao taj film da pogledam
"Heretic", odgledao do pola i nikako da nastavim dalje, zanimljiv mi sablasni Hju Grant koji je uvek bio "limunadica" 🙂

Moze da se pogleda , zadnja trecina losija, ima jos jedan sa “slicnom” tematikom- “dve ribe na gajbi” knock knock😅

Disclosure Day

Da vam ustedim novac za kartu, uopste ne mora da se pogleda a imao sam bas fina ocekivanja.. Prakticno jeftini chase movie, kao da je tematika kradja nakita iz Luvra..

Ocena 4/10.

Kako stari sve me više podseća na Minju Subotu.

Neverovatno, upravo sam dosao da napisem komentar o filmu i prvi post koji vidim je ovaj.
Film je po meni uzasan, jedan od onih koji se trude da deluju mindfuck ali zapravo su predvidivi od prve do poslednje sekunde... Ok, Hju Grant je glumcina, to ne sporim, i jedan od razloga sto film mozda ima i prelaznu ocenu, ali uopste, film deluje niskobudzetno i totalno neoriginalno, ne znam kako je zavredio sav taj hajp i ocenu 7/10 🤔

Pa da li je moguce da Hju glumi u nekom filmu koji nije komedija,a on neki simpaticni/smesni romantik ili nekakav zavodnik?...........jos horor?? 😱

moguce je, dobar je to glumac.
ja je nisam gledao, ali dobre su kritike za ‘The Undoing’ seriju, kazu i tu da je odlican

Ja sam ga maksimalno zgotivio u veoma cudnom filmu - Music and Lyrics 2007

Ko je ljubitelj muzike, i produkcije i cele te strane price obavezno da pogleda

Hugh Grant kao bivsi clan ekstra popularne grupe iz 80ih PoP! (otprilike Wham) i odavno vec nije zvezda, treba da napise tekstove za novu mladu zvezdu bahatu klinku

Intro za film je otprilike on i glumac Scott Porter (U filmu Colin Tompson) bukvalno napravili celu pesmu koja je parodnija na 80s a pesma na kraju ispade ekstra 🙂

Од када је остарио глуми нестандардне ликове и то врло добро!

Ima tih Muzika filmova koji su ekstra. Meni se svideo August Rush, mojoj mami je to svetinja film koji gleda jednom godisnje ko LOTR

Za sad je izasao samo CAM, ali retko kvalitetan CAM release. Ja planirao da odgledam bas zbog kvaliteta snimka, ali me odbi los Audio

Covek je bio legenda. Kako ga je stigla samoca pred kraj zivota, steta ... Isti sindrom kao Dzim Keri ili Kijanu Rivs, samo sto je njega jace udarilo

Ovo nadam se da nece biti off-topic, posto bih zeleo da podelim, jer malo ljudi zna za ovo

1984 San Francisco Robin Williams Stand up -

Jedinstven covek.

Ne znam na kakvu samoću misliš, ali RW je oboleo od vrlo agresivnog oblika demencije od koje su mu se telo i um raspadali a lekari nisu dijagnostikovali, tj. dijagnostikovali su Parkinsona. Oduzeo je sebi život jer je bio u agoniji zbog bolesti. Tek nakon obdukcije su ustanovili šta je bio problem.

@psaras demencija i LBD dijagnoza su bile posledice loseg zivota i depresije koja ga je tukla jos od 90ih, njegov sin Zak je pricao o tome.

Slava mu je samo otvorila vrata za nacine da se oseti bolje, koji nisu dostupni nama obicnima. A imaju stetnije efekte

Ne kazem da je bio zrtva "Sad Clown" sindroma ali vaga na kojoj je stojao je cesto bila opterecena samocom, depresijom i anksioznoscu pre nego sto su Parkinson / LBD preuzeli nervni sistem

Hoće to 10 godina jakog korišćenja da uradi. Na žalost nije više toliko nedostupno i nepristupačno, pola grada je zombirano samo ko ne poznava ni ne prepoznava.

Prosvetlite me malo film APEX jel valja nesto? Par dana mi instagram bombarduje scena kako Taron igra uz neku jezivu muziku uz vrisak i Sharliz krece u bezaniju, muziku uglavnom koriste za scene roditelj kaze deci ocisti sobu dok se ova pesma zavrsi 🙂

Nazad
Vrh Dno