Kako me nasmeja brate, pogotovo sto ne znam sta je u pitanju dalje od gore-napisanog zapleta 😀Meni bolestan ali ako volis to
"Heretic", odgledao do pola i nikako da nastavim dalje, zanimljiv mi sablasni Hju Grant koji je uvek bio "limunadica" 🙂Jel gledao neko onaj sa Hju Grantom, kad mu dodju dve devojke na gajbu ? pre par godina izasao, ili bas prosle godine mislim
Nesto mi je super Old-Hugh Grant, ima taj neki sablasni momenat ali nisam stigao taj film da pogledam
Moze da se pogleda , zadnja trecina losija, ima jos jedan sa “slicnom” tematikom- “dve ribe na gajbi” knock knock😅Jel gledao neko onaj sa Hju Grantom, kad mu dodju dve devojke na gajbu ? pre par godina izasao, ili bas prosle godine mislim
Nesto mi je super Old-Hugh Grant, ima taj neki sablasni momenat ali nisam stigao taj film da pogledam
Kako stari sve me više podseća na Minju Subotu.Jel gledao neko onaj sa Hju Grantom, kad mu dodju dve devojke na gajbu ? pre par godina izasao, ili bas prosle godine mislim
Neverovatno, upravo sam dosao da napisem komentar o filmu i prvi post koji vidim je ovaj.Jel gledao neko onaj sa Hju Grantom, kad mu dodju dve devojke na gajbu ? pre par godina izasao, ili bas prosle godine mislim
Dobro je izneo ulogu u Džentlmenu.Pa da li je moguce da Hju glumi u nekom filmu koji nije komedija,a on neki simpaticni/smesni romantik ili nekakav zavodnik?...........jos horor?? 😱
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari