A ***a, uzeo sam samo net 🙂 .
Pa ok, ti mozda u profesinalne svrhe koristis razne servise pa ti je potrebno da nemas te zezancije sa natom. 🙂
Da li si pogledao a vezano za ugovor koji si potpisao i Opšte uslove koje si dobio da li su isti kao na njihovom sajtu?Da, prvi put kad su bili kod mene rekli su da su im prioritet SBB korisnici i da ima pogodnosti dodatnih.Ja sam sa Yettela presao.
A Opšti uslovi,koje si pretpostavljam dobio uz ugovor, da li su isti kao na sajtu?Model ugovora je isti ali ima i Aneks sa 6 clanova, gde pise ono oko popusta, trajanja ugovora..Nema ga na sajtu .
To nisam dobio .
Ukratko to je, ko je trenutno na SBB-u i uzima njihov paket koji sadrži TV+NET dobija PROMO ponudu: prvih 12 meseci za dinar, drugih 12 meseci 50% popusta (ona niža cena sa flajera) 🙂Da, prvi put kad su bili kod mene rekli su da su im prioritet SBB korisnici i da ima pogodnosti dodatnih.Ja sam sa Yettela presao.
Na sajtu su i stare cene i slicno.Nisu mnogo oko sajta radili.Izgleda da su " upali" u pricu sa MTS i krenuli iz zaleta na teren odmah.Uh, to je njihov veliki propust imajući u vidu da Opšti uslovi čine sastavni deo ugovora.
Opšti uslovi koji su im dostupni na sajtu su iz 2019. godine i isti se pozivaju u pojedinim delovima na Zakon o zaštiti potrošača iz 2014.godine, na Zakon o elektronskim komunikacijama („Službeni glasnikRS” br. 44/10, 60/13 - US i 62/14) ,na Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (”SI. glasnikRS”, br. 97/2008, 104/2009 - dr. zakon, 68/2012 - odluka US i 107/2012) a koji su svi prestali da važe
Jos nisam resio otvaraje portova 🙂. Gde sam zabrljao ? Probao zilion kombinacija. A za DNS da se promeni u ovom ruteru, morace izgleda na fabricka pa da se promeni pass...
Podešavanja sw screenshot-a su uneta kako treba. E sad nekoliko mogućnosti zašto ne radi ili "ne radi".Jos nisam resio otvaraje portova 🙂. Gde sam zabrljao ?
Podešavanja sw screenshot-a su uneta kako treba. E sad nekoliko mogućnosti zašto ne radi ili "ne radi".
1) nisi rezervisao LAN IP adresu pa sad više taj komp nije na 192.168.1.3 adresi
2) torrent? klijent ti koristi UDP protokol a koristiš port checker sajt koji ne podržava / ne radi kako treba proveru UDP portova (npr ovaj NE radi to kako treba)
3) dok radiš port check program koji treba da sluša na tom portu ti je ugašen
4) brljavi firmware na ruteru / ONT-u (probao?? restart rutera/ONT-a posle kreiranje port forward pravila)
5) oprema provajdera "uzvodno" blokida port?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari