Šta je novo?

Photoshop Photography pretplata iz Srbije ?

Baci oko na aliexpress, ja sam uzo godisnju. Lik mi svake nedelje ili dve salje novi poziv za organizaciju. Log out , ulogujem se ponovo izaberem novu grupu i sve ok.

Baci oko na aliexpress, ja sam uzo godisnju. Lik mi svake nedelje ili dve salje novi poziv za organizaciju. Log out , ulogujem se ponovo izaberem novu grupu i sve ok.
Iakreno nisam siguran koliko je to pouzdano. Ja sam imao lose iskustvo sa Spotify pretplatom tamo posle par dana…

Izvinjavam se nije Ali, vec Alibaba.
Ja sam uzeo na godinu dana i mislim da ga uspesno koristim vec 6 meseci.

Jel neko probao studentsku pretplatu preko Turske? Izadje oko 100e godina

Ja sam ali mesecno placam oko 10€, sve savrseno radi.
Cao, da li bi mogao da mi objasnis na koji nacin si se registrovao u Tursku za Adobe? Ja sam dve godine koristio nalog registrovan preko turaka, u medjuvremenu mi je istekla kartica i kada sam ukucao broj i podatke sa nove kartice vise nisam nikada mogao da se pretplatim. Pa me interesuje da mi pomognes ako nije problem: kako si napravio nalog, preko koje kartice si uplatio i jel treba neki VPN?
Hvala puno

Cao, da li bi mogao da mi objasnis na koji nacin si se registrovao u Tursku za Adobe? Ja sam dve godine koristio nalog registrovan preko turaka, u medjuvremenu mi je istekla kartica i kada sam ukucao broj i podatke sa nove kartice vise nisam nikada mogao da se pretplatim. Pa me interesuje da mi pomognes ako nije problem: kako si napravio nalog, preko koje kartice si uplatio i jel treba neki VPN?
Hvala puno
Pa treba VPN, kako ce da zna drugacije da si kao u Turskoj? Ako ako zaboravis da upalis VPN i pokrene se sam Adobe, cao, ide ban naloga.

Hvala puno
Upravo aktivirao sam VPN SurfShark i izabrao Tursku, Adobe sajt je odmah promenio cene u turskim lirama. Onda popuis formular da si sa nekog fakulteta iz Turske mozete izguglati. Date adresu, postanski kod i izaberete plan. Ja sam izabrao onaj Adobe Cloud nalog sa svim aplikacijama. Birate hocete godisnju ili mesecnu pretplatu i dodate nasu karticu. Meni sa Rajfajzen bankom sve lepo radi, u pitnju je Visa.

Da li vpn uvek mora da radi, kao sto je napisao jedan vlan, ili samo prilikom kupovine i placanja?

Ne, samo prilikom kupovine.
Si siguran? Ako je tako to je super, meni neko rekao da mora uvek da je upaljen i da kad nije bio upalio, popio ban. Al mozda se nesto promenilo, nemam ja pojma 🙂

Nazad
Vrh Dno