Šta je novo?

TV prenosi

While APKMirror strives to provide APK downloads for as many popular apps as possible, sometimes app developers ask us to take their apps down and link to an official download source instead, such as the Google Play Store.
Please understand that we have to respect such decisions and therefore cannot offer a direct APK download for this app right now.
Da, baš pred svetsko 🙂

Poslednja izmena:
Koja su ogranicenja ako ga skinem sa play prodavnice? Imam TCL android TV, tek ga kupio prošle nedelje pa mi jej jos novo sta sve mogu i ne mogu da insaliram. Mogu da skinem neki VPN, i onda ovaj BBC player i sljakace 4k? Ista fora za FOX one? Ili nisam video da ima jos neki korak?

nije tema za konkretne aplikacije itd

20260609-114446.png

4K, UHD, Dolby Vision, Dolby Atmos, 5.1...

Koja su ogranicenja ako ga skinem sa play prodavnice? Imam TCL android TV, tek ga kupio prošle nedelje pa mi jej jos novo sta sve mogu i ne mogu da insaliram. Mogu da skinem neki VPN, i onda ovaj BBC player i sljakace 4k? Ista fora za FOX one? Ili nisam video da ima jos neki korak?

Nemaš u Google Play prodavnici jer je samo za UK, mora da se skine apk za Android TV odavde: https://docsquiffy.com/downloads i onda pošto je stara v0.47 verzija da se ažurira sa APKUpdater aplikacijom na najnoviju verziju 0.9.0:

Screenshot-20260609010819-2.jpg

Takođe treba ti VPN da bi uživo gledao BBC kanale 🙂

Poslednja izmena:
Skinite app sa google play prodavnice

STREAM LOCATOR VPN

Preko nje imate mnoge popularne striming servise koji traže VPN i koji prenose Fudbal Svetsko prvenstvo u 4K (UHD) pa i pominjana BBC iPlayer

VPN se plaća 650din mesečno ili 6500din godišnje, a aplikacije su kako koja besplatne ili se plaćaju

BBC iPlayer je besplatna

Ova app je podržana i za AndroidTV i za običan Android na mobilnim uređajima

Mene zanima, kako doći do nekog od ovih kanala sa spiska, koji imaju 4K Vision+Atmos? Recimo kanadski TSN.

TSN valjda ide preko
Mene zanima, kako doći do nekog od ovih kanala sa spiska, koji imaju 4K Vision+Atmos? Recimo kanadski TSN.

Vidi probaj, skida sa Play Store a ima free opciju. Čekaj da počne prvenstvo, testiraću i ja neku tamo 3, 4 utakmicu.

To je koliko vidim iz tabele jedini OTT 4K Atmos ostalo je kabl.

Prilozi

• Screenshot_20260611_092817_MagentaTV.webp
    Screenshot_20260611_092817_MagentaTV.webp
    56.8 KB · Pregleda: 57
TSN valjda ide preko

Vidi probaj, skida sa Play Store a ima free opciju. Čekaj da počne prvenstvo, testiraću i ja neku tamo 3, 4 utakmicu.

To je koliko vidim iz tabele jedini OTT 4K Atmos ostalo je kabl.
Koliko vidim, mora se uzeti ovaj paket, nije skupo, samo je pitanje, da li radi i kako:

1000008751.webp

Da ali ima i free proba vidiš na mom screenshotu, sad šta free podrazumeva ne znam. Svakako ako ousti bilo koji strim ne vidim da neće hteti WC ali bihbipak free probao na WC ako bude moglo pa potom plaćanje ako tu ne bude nekih zavrzlama.

Sudeci po ovom tekstu izvorni signal je 1080p/59.94 format with HDR tako da niko ne nudi pravi 4K, to je sve upscaling.
Nije tačno to što je taj rekao:

Takođe je i Deutschland Telekom potvrdio da ide native 4K:

Pola otvaranja vec proslo, ovi nasi eksperti na dve televizije i dalje analiziraju i palamude. Ovo je nevidjena bruka.

Imas jos 10 kanala Arene mozes da biras sta ces da gledas i iz kog ugla .od broja 330 pa nadalje .I na stadionu i Van stadiona sve pokriveno

onih 10 arena za sp2026, žali bože bandwith...
Slika kao 360p, trenutno samo 4 -5 nešto emituje, glavni prenos, jednog i drugog selektrora, publiku i dron na žici iznad terena.
bar da ide referee view, da vidimo nešto interesantno.

Da ali ima i free proba vidiš na mom screenshotu, sad šta free podrazumeva ne znam. Svakako ako ousti bilo koji strim ne vidim da neće hteti WC ali bihbipak free probao na WC ako bude moglo pa potom plaćanje ako tu ne bude nekih zavrzlama.
Ne pušta nažalost free plan MagentaTV-a World Cup utakmice. Traži da se uzme pretplata.

Nazad
Vrh Dno