ITV ima prava za svetsko@emaremare BBC iPlayer i FOX One. Prvi je besplatan, drugi se plaća 20$. Naravno, VPN na UK i USA se podrazumeva.
ITV ima prava za svetsko@emaremare BBC iPlayer i FOX One. Prvi je besplatan, drugi se plaća 20$. Naravno, VPN na UK i USA se podrazumeva.
While APKMirror strives to provide APK downloads for as many popular apps as possible, sometimes app developers ask us to take their apps down and link to an official download source instead, such as the Google Play Store.
Da, baš pred svetsko 🙂Please understand that we have to respect such decisions and therefore cannot offer a direct APK download for this app right now.
Koja su ogranicenja ako ga skinem sa play prodavnice? Imam TCL android TV, tek ga kupio prošle nedelje pa mi jej jos novo sta sve mogu i ne mogu da insaliram. Mogu da skinem neki VPN, i onda ovaj BBC player i sljakace 4k? Ista fora za FOX one? Ili nisam video da ima jos neki korak?
Mene zanima, kako doći do nekog od ovih kanala sa spiska, koji imaju 4K Vision+Atmos? Recimo kanadski TSN.
www.digitalfernsehen.de
Nije tačno to što je taj rekao:![]()
Die größte Technikschlacht der Fußballgeschichte: Das steckt hinter der WM 2026
Mehr Technik und Produktionsaufwand als jemals zuvor: Droht der sportliche Wettkampf bei der Fußball-WM 2026 in den Hintergrund zu rücken?www.digitalfernsehen.de
Sudeci po ovom tekstu izvorni signal je 1080p/59.94 format with HDR tako da niko ne nudi pravi 4K, to je sve upscaling.
Nije tako druže ima masan 4K signal samo neće svi da ga plate.![]()
Die größte Technikschlacht der Fußballgeschichte: Das steckt hinter der WM 2026
Mehr Technik und Produktionsaufwand als jemals zuvor: Droht der sportliche Wettkampf bei der Fußball-WM 2026 in den Hintergrund zu rücken?www.digitalfernsehen.de
Sudeci po ovom tekstu izvorni signal je 1080p/59.94 format with HDR tako da niko ne nudi pravi 4K, to je sve upscaling.
Na kojoj platformi na A1 toga nemaImas jos 10 kanala Arene mozes da biras sta ces da gledas i iz kog ugla .od broja 330 pa nadalje .I na stadionu i Van stadiona sve pokriveno
Move Telekom SrbijaNa kojoj platformi na A1 toga nema
Ne pušta nažalost free plan MagentaTV-a World Cup utakmice. Traži da se uzme pretplata.Da ali ima i free proba vidiš na mom screenshotu, sad šta free podrazumeva ne znam. Svakako ako ousti bilo koji strim ne vidim da neće hteti WC ali bihbipak free probao na WC ako bude moglo pa potom plaćanje ako tu ne bude nekih zavrzlama.
Bez VPN-a ne.Joj al ga zakomplikovaste!
Jel ima negde da se plati, nije bitno koliko košta, da se gleda SP u 4k bez nekih vratolomija sa vpn-om, sajdlovanjem itd.
Da je plati i klati ne bi ni polemisaliJoj al ga zakomplikovaste!
Jel ima negde da se plati, nije bitno koliko košta, da se gleda SP u 4k bez nekih vratolomija sa vpn-om, sajdlovanjem itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari