Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Može li neko da mi pomogne oko instalacije X applikacije za Android verziju 8.1.0. ; EMUI verzija 8.2.0 ; Broj verzije DUB-LX1 8.2.0.184(C432) ?

Odakle skinuti ili ima li neko slučajno ovde instalaciju koja provereno radi?

A zanimljive su Google-u nove ikone, a..

1000001389.webp

Nisu još sve aplikacije nadograđene, ali.. meni su osveženje.
Stvarno su prethodne bile suviše slične i teške za brzo prepoznavanje. Sada to vidim očiglednije.

Nove ikone za novo poglavlje.

Još samo da nisu sada napravili zbrku sa svim onim različitim Gemini alatima..

1000001390.webp

Koju aplikaciju koristite za prebacivanje videa (film) sa telefona na tv.

Jel imaš cast opciju u plejeru koji koristiš na telefonu? Ili da film staviš na flešku, pa da flešku ubaciš u tv

Jel ima neka lupa koja ne smara minut pre startovanja pokušavajući da uvali reklamu? Mislim na onu kao na iPhone za uvećanje objekata.

Meni ne iskaču reklame sa ovom, ali ja koristim privatni DNS (adguard): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app2u.magnifier
Logično je da, pošto nije built-in opcija kao na iPhone-u, developer pokušava da zaradi nešto pomoću reklama. Konkretno ako nećeš private DNS da staviš, a ova aplikacija ti odgovara, godišnje te Pro verzija košta 250 dinara.
Mada sve te aplikacije koriste kameru. Možeš i jednostavno da upališ kameru direkt, zumiraš i eto ti lupe za dž i bez reklama. 🙂

Meni ne iskaču reklame sa ovom, ali ja koristim privatni DNS (adguard): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app2u.magnifier
Logično je da, pošto nije built-in opcija kao na iPhone-u, developer pokušava da zaradi nešto pomoću reklama. Konkretno ako nećeš private DNS da staviš, a ova aplikacija ti odgovara, godišnje te Pro verzija košta 250 dinara.
Mada sve te aplikacije koriste kameru. Možeš i jednostavno da upališ kameru direkt, zumiraš i eto ti lupe za dž i bez reklama. 🙂
Ma koristim i ja dns, zato sam i napisao da pokušava da uvali reklamu i onda to traje 30-40 sec dok ne otvori apk. I nekako imam utisak da te aplikacije brže i bolje fokusiraju macro nego aplikacije kamere. Hvala, probaću i ovu.

Takođe, uz privatni DNS, koristim srodnu aplikaciju Magnifier & Microscope

Probao, odlična.

Koristi li neko NFC Tools Pro?
Hteo sam da iskopiram NFC ključ.
Uredno ga pročita i zabeleži ali nemogu da ga zapišem ili generišem. Hteo bih telefonom da otključava vrata.
Zna li neko ko je koristio, kako da generišem ključ i otključava telefonom

Ima li neka apl koja može da izoštri detalj na slici,npr kao u špijunskim filmovima kada zumiraju i izoštre tablice na kolima 😃

Kad nestane struja vrata bi trebalo da budu otkljucana uvek, tj dok ima napona ona su zakljucana, kad nema napona onda nisu. Tako je bar kod mene u zgradi.

Tako je ja mislim svuda, jer ga bas taj napon koji dobija od struje drzi zakljucano, kad nestane struje otkljucaju se automatski.
Tako je i kod mene u zgradi a i u firmi.

Drustvo ako moze malo pomoci.
Posto mi je iznenada crkao telefon za koji naravno nisam imao nikakav bekap a instalacije sam radio pre nekoliko godina.
Treba mi instalacija za "my calc" ove sto sam nasao na netu ne mogu da instaliram na novi tel (s25 ultra) samo mi izbaci da nije instalirana.
Drugo - imao sam neku tastaturu mislim da je to bila "swift key" ali nisam siguran znam da sam koristio skin "HTC_Invert_Green_Yellow" skin imam sacuvan ali ova sadasnja aplikacija "microsoft swift key" ne prepoznaje taj skin.
Znaci ako neko zna za koju aplikaciju je taj skin?
Radio mi je na samsungu s21fe takodje mi je radila i ta my calc aplikacija.
U pitanju je ovaj kalkulator

Prilozi

• 20260620_175917.webp
    20260620_175917.webp
    100.7 KB · Pregleda: 26
  • 20260620_175827.webp
    20260620_175827.webp
    76.5 KB · Pregleda: 26
Nazad
Vrh Dno