Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja se u poslednje vreme sve vise i vise razmisljam da uzmem edge ali me ta baterija koju su stavili u edge odvraca od kupovine istog. Imam par drugara koji ga imaju i svi mi govore da je ekonomija baterije izuzetno losa.. Upola (ako ne i vise) slabija nego standardni dualsense.

Secam se komentara da su neki ljudi radije kupovali polovan kontroler, pa onda odmah ugradili hall effect u njega i maltene bolje prošli nego da su kupili nov.

Ja se u poslednje vreme sve vise i vise razmisljam da uzmem edge ali me ta baterija koju su stavili u edge odvraca od kupovine istog. Imam par drugara koji ga imaju i svi mi govore da je ekonomija baterije izuzetno losa.. Upola (ako ne i vise) slabija nego standardni dualsense.
Bolji je ps5 aim,ima digital trigere koji su ludilo,pedale perfekcija

Tesko se nalaze,kupio na Limundu,zamenio licno stikove hall I bateriju sa original dualsense,ipak je nova

994.webp

Pa naravno,TMR sam i zamenio,Hallpi tmr

Iznenadio se koliko se tesko menja,imam komplet opremu,radio sam kao elektronicar

Ko menja samo neka rasturi plocu i plati nekom solder

Jer je svima toliko ta garancija značila i pomogla ako dođe do nekog kvara ili drifta
Ја сам на једном два пита радио замену6у гаранцији, трећи пут искористио другу гаранцију јер је прва истекла и тај трећи сам добио одмах нови контролер.
Друга гаранција, продавац и сервис на истом контролеру.
Разлика месеца у куповини. (један иде уз Сони други купио после две недеље), не знам који се покварио.
Тај исти се трећи пут покварио пар дана пред истек те друге гаранције, тако да сам имао среће. 😀

Meni su oba koja su uzeta na launchu dobila drift u dve godine, i još jedan u međuvremenu od tada u garanciji i jedan van garancije.

@faca koliko si ih koristio kada su crkavali iskreno?
Не знам тачно. Један је добио после годину дана и после још два пута све у две године и две недеље, други још увек није.

Meni su oba koja su uzeta na launchu dobila drift u dve godine, i još jedan u međuvremenu od tada u garanciji i jedan van garancije.
Slicno iskustvo. Trenutno imam 3 kontrolera. 2 standardna dualsense i jedan egde koji sam moram priznati impulsivno kupio sinoc kad sam ga video u izlogu u gigatronu. Prvi dualsense koji sam dobio jos kad sam inicijalno uzeo PS5 pre ~3.5 godine je poceo da driftuje par meseci nakon sto je ostao bez garancije. Odnet na popravku na sopstveni trosak, reseno i on je otisao sa tom PS5-icon kad sam prosle godine uzeo Pro.

Nazad
Vrh Dno