Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Problem je u tome šta kupuješ...

Prepoznao te sistem i to je to. Kupuješ isti proizvod 20 puta 🙂

Kupi nešto što nisi kupio pa videćeš da će da prodje. Kupi sup dasku 🙂

bukvalno par stranica iza sam ti odgovorio da sam ja imao problem jer sam narucio isti proizvod x puta. Obrisi nalog i napravi novi
Da ali izgubiću kredit od 4500 i kupon od 3000 din.
Probaću još neke varijante možda iskoristim to. Danas ako mi otkažu opet porudžinu naručujem samo jedan skuplji proizvod i uz kupone i kredit doplatiću još oko 3500 pa da vidim kako će to proći.

Da ali izgubiću kredit od 4500 i kupon od 3000 din.
Probaću još neke varijante možda iskoristim to. Danas ako mi otkažu opet porudžinu naručujem samo jedan skuplji proizvod i uz kupone i kredit doplatiću još oko 3500 pa da vidim kako će to proći.
Zato ja uvek povracaj samo na nacin placanja

Kredit je dodeljen od Temua kao kompezacija za otkazivanje porudžbine u kojoj je bila ultimativna nagrada iz vremenskog kalendara.

Ja kad otkazujem porudzbine trazim da mi uplate na racun pa legne posle par dana na racun osim ako ne uhvati vikend.

Nasi jos nista nisu najavili ali ne bi cudilo ako "usklade" sa EU ovo pravilo sto krece od jula.

@trip
Za koju stavku si dobio ovo? Još nisam video ovako nešto i ne mogu da nađem nigde da piše ta opcija da uvozne dažbine nisu uključene.

Slepci iovako smo najskuplji u regionu. Evropu da ne pominjem. Samo promenite region i vidite kolike su razlike u cenama
Pa kad je u startu cijena sa svim dažbinama, tu nemamo izbora. Samo sad ide dodatni harač.

@trip
Za koju stavku si dobio ovo? Još nisam video ovako nešto i ne mogu da nađem nigde da piše ta opcija da uvozne dažbine nisu uključene.
Cima me drug jutros, na svemu je.

Pa kad je u startu cijena sa svim dažbinama, tu nemamo izbora. Samo sad ide dodatni harač.

Cima me drug jutros, na svemu je.

Ne znam o čemu se radi, ali kod mene je sve po starom. Sve što izaberem nema tu napomenu da se nešto dodatno plaća.
Pre 5 minuta mi Bex doneo paket. Isto ništa dodatno naplaćeno. Čekam da stigne još jedan za koji dan. Za sada ne piše da treba i za njega bilo šta.

Imam još 2 dana da pokupim Claim Credit od nekoliko hiljada, pa ću verovatno posle vikenda da poručim nešto veće da ispucam kredit. Za sada ne vidim na toj stavci da ima dodatnih dažbina.

Ne znam o čemu se radi, ali kod mene je sve po starom. Sve što izaberem nema tu napomenu da se nešto dodatno plaća.
Pre 5 minuta mi Bex doneo paket. Isto ništa dodatno naplaćeno. Čekam da stigne još jedan za koji dan. Za sada ne piše da treba i za njega bilo šta.

Imam još 2 dana da pokupim Claim Credit od nekoliko hiljada, pa ću verovatno posle vikenda da poručim nešto veće da ispucam kredit. Za sada ne vidim na toj stavci da ima dodatnih dažbina.
Evo upravo poručio i platio nešto preko kalendara i nema dodatnih troškova. Ništa mi nije jasno. Pitao sam i podršku sa slikom od nekog člana kao da je moja porudžbina. Rekli su da im dam tačnu porudžbinu i refundiraće mi. Tako da verovatno nešto sa njihovim sistemom prepoznavanja zemlje.

Jel mogu neke dodatne informacije zar nije rešeno da Temu snosi sve troškove?

Ili su pustili prerano, jer dezinformacija nije, slao mi je drug screenshot.

Ja sam isao do Bex paket sopa na Pancevackom putu 60 busem 108 posto nedelju dana odugovlace da utovare za isporuku i nije mi trazio naknade za temu paket , videcemo za ubuduce. Nisam do skoro nista ni narucio jedino 15 pari carapa pre neki dan.

Ništa što je naručeno već pa stiže neće imati naplatu, svaki slučaj se pojavio na novoj kupovini.

LOŠE VESTI. Od 03.06 počela naplata carine.

Prilozi

• Screenshot_20260605_170401_com_einnovation_temu_ContainerActivity.webp
    Screenshot_20260605_170401_com_einnovation_temu_ContainerActivity.webp
    67.1 KB · Pregleda: 71
Pitanje, da li Temu skida direktno evre, pošto tek sada vidim da su mi skidali više zbog nepovoljnog kursa u banci?

Evo malopre sam dodao glupusti namerno oko 9000 i isao na naplatu i nemam to pise besplatno.

Da nije možda zavisno zbog određene vrste robe pa iz tog razloga se na konkretan artikal primenjuje? Šta piše klikom na znak pitanja?

Meni je od sad kao narucio gluposti zeni neke kaiseve i torbe za 2000 dinara, carinske dazbine 340. A ovo sa slike sto sam postavio neka tehnika, uglavnom sad carina ide i na iznos od 2k i od 20k, tako da to je to.

Nazad
Vrh Dno