bukvalno par stranica iza sam ti odgovorio da sam ja imao problem jer sam narucio isti proizvod x puta. Obrisi nalog i napravi noviniko se nije javio da je imo nešto slično.
Moj burazer je takođe naručivao isti proizvod x puta i nikada problem, čak mislim da su mu popusti jači nego na mom nalogu.bukvalno par stranica iza sam ti odgovorio da sam ja imao problem jer sam narucio isti proizvod x puta. Obrisi nalog i napravi novi
Da ali izgubiću kredit od 4500 i kupon od 3000 din.bukvalno par stranica iza sam ti odgovorio da sam ja imao problem jer sam narucio isti proizvod x puta. Obrisi nalog i napravi novi
Zato ja uvek povracaj samo na nacin placanjaDa ali izgubiću kredit od 4500 i kupon od 3000 din.
Probaću još neke varijante možda iskoristim to. Danas ako mi otkažu opet porudžinu naručujem samo jedan skuplji proizvod i uz kupone i kredit doplatiću još oko 3500 pa da vidim kako će to proći.
Slepci iovako smo najskuplji u regionu. Evropu da ne pominjem. Samo promenite region i vidite kolike su razlike u cenamaNasi jos nista nisu najavili ali ne bi cudilo ako "usklade" sa EU ovo pravilo sto krece od jula.
Pa kad je u startu cijena sa svim dažbinama, tu nemamo izbora. Samo sad ide dodatni harač.Slepci iovako smo najskuplji u regionu. Evropu da ne pominjem. Samo promenite region i vidite kolike su razlike u cenama
Cima me drug jutros, na svemu je.@trip
Za koju stavku si dobio ovo? Još nisam video ovako nešto i ne mogu da nađem nigde da piše ta opcija da uvozne dažbine nisu uključene.
Pa kad je u startu cijena sa svim dažbinama, tu nemamo izbora. Samo sad ide dodatni harač.
Cima me drug jutros, na svemu je.
Evo upravo poručio i platio nešto preko kalendara i nema dodatnih troškova. Ništa mi nije jasno. Pitao sam i podršku sa slikom od nekog člana kao da je moja porudžbina. Rekli su da im dam tačnu porudžbinu i refundiraće mi. Tako da verovatno nešto sa njihovim sistemom prepoznavanja zemlje.Ne znam o čemu se radi, ali kod mene je sve po starom. Sve što izaberem nema tu napomenu da se nešto dodatno plaća.
Pre 5 minuta mi Bex doneo paket. Isto ništa dodatno naplaćeno. Čekam da stigne još jedan za koji dan. Za sada ne piše da treba i za njega bilo šta.
Imam još 2 dana da pokupim Claim Credit od nekoliko hiljada, pa ću verovatno posle vikenda da poručim nešto veće da ispucam kredit. Za sada ne vidim na toj stavci da ima dodatnih dažbina.
nema to veze sa nazlozima, ja imam barem 6 telefona, tableta sa kojekavim izmisljenim imenima, ista adresa, cak i telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari