To je to, Velteh je uvoznik, a ja ga uzeh u StamTeh-u jer sam uzimao još neke stvari koje su tu bile jeftinije. Vrlo moguće da su čistili lager, sad vidim da uopšte ne nude ništa slično, baš šteta jer ovo ostalo možda jeste jače, ali je znatno manje praktično. (Sad izgleda polako raščišćavaju lager od X513.)@Alanon hvala! ako pricamo o veltehu, deluje mi da su bili na popustu jer su praznili lager 🙂 sad nemaju nista krshteno iz X serije, najjeftiniji je CD327 65W za 4350 (ali zato ima na KP za ~3500).
Trebalo bi da PD 3.0 punjači mogu opciono da podržavaju PPS (kao recimo Ugreen o kom smo pričali), ali zato svi PD 3.1 po specifikaciji moraju da imaju PPS podršku (PD 3.1 punjača mislim da i dalje nema mnogo na tržištu, nažalost). Ako ja dobro kapiram, svaki punjač koji podržava PPS zajedno sa odgovarajućim „čipovanim” kablom može da dostigne bilo koju kombinaciju V/A koju proizvođači propišu, sve dok to potpada pod maksimalni kapacitet koji punjač može da dostigne? Ili ipak ima neka dodatna začkoljica tu?Za punu brzinu samo original ili drugi proizvođač sa 21V/2.25A PPS-om. Baš su retko zastupljeni na tržištu.
Ja sam punjač i posebno kabl platio oko 7000, a sada je samo ovaj adapter 8-9-10, zavisi gde.Ja sam vas juče uzeo anker od 45w i da, iznenađujuće kvalitetno deluje na dodir. Doduše nije ni jeftin a dolazi bez kabla 🥺 tako da Anker kabal i taj punjač izađu blizu 5k din. Što nije nimalo jeftino.
Sto je opet super kad uzmes da ima samo kablova koji toliko kostaju (cekam bas jedan za vikend da stigne)! 😉Ja sam vas juče uzeo anker od 45w i da, iznenađujuće kvalitetno deluje na dodir. Doduše nije ni jeftin a dolazi bez kabla 🥺 tako da Anker kabal i taj punjač izađu blizu 5k din. Što nije nimalo jeftino.

Ma da, punio i laptop sa njim.Zvuči povoljno. Preporučuješ?
Au, koja je to petljancija čoveče. Sećam se sada da sam to gledao za svoj Piksel svojevremeno i da sam zaključio nešto slično, pa nisam dublje zalazio u PPS problematiku za ove „jače” modele a ispostavlja se da je trebalo za ubuduće ako ništa drugo. I onda upadoh u rupu bez dna čitanja rendom Redit postova da bih došao do zaključaka na nivou „može bit’, al ne mora da znači”...Uspeo sam nekako da nađem thread sa reddit-a
Sa druge strane, za običnu devetku mislim da je dovoljan 9V/3A profil, što moj anker 511 nano 3 i ispunjava. Ali vidim da sad deru sa cenama na oglasima. Ja ga kupio za nekih 20€ preko AE.
Top, hvala!Ma da, punio i laptop sa njim.
Ima sve te standarde, motorola je ipak ozbiljna. Za te pare, totalno korektno.
Cak ce ti posluziti ako imas tipa laptop, pa ne nosis dva punjaca nego sa jednim zavrsavas sveTop, hvala!
Ipak bolje 67 u odnosu na 45w, zatrebaće nekad brži
Pa da, ali Mac mi više nije tip c, ***.Cak ce ti posluziti ako imas tipa laptop, pa ne nosis dva punjaca nego sa jednim zavrsavas sve
I mene interesuje, hajd da sačekamo nekog stručnijegKakvi su oni Xiaomi punjaci, ima ih bas povoljno.
Ma nisi morao ništa odgovarati, ti si me podstakao da vidim o čemu se radi pa sam samo napisao to malo što sam kao pronašao. Možda nekom bude korisno, a možda neko drugi spazi nešto netačno pa me ispravi i opet bolje. 🤣 Iskreno meni znači što sam punjačem malo ubrzao punjenje, Piksel u mom slučaju ima manju bateriju od prethodnika, treba se navići na to.@Alanon šta da odgovorim na ovoliki post? 😃 U suštini, retko ko je od nas uzeo pixel radi brzine punjenja.. čak šta više, mislim da nisam ni znao za PPS dok ga nisam kupio i krenuo da tražim adekvatan punjač.. Koliko sam ja razumeo, glavna odlika PPS protokola je balansiranje između napona, odnosno slabije grejanje telefona koje na kraju rezultira "dužim" životnim vekom baterije..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari