unrealDeer
Poznat
- Učlanjen(a)
- 20.09.2025
- Poena
- 45
Mozda clanovi misle da citaci struje obilaze forum pa da bude sve cakum pakum 😀

Ova statistika vec stvarno znaci ljudima. Mislim da ne postoji osoba koja ce za maj/jun da upadne u crvenu zonu sem ako nije nesto veoma ekstremno u pitanju 🙂Evo onda sa gomilom dodatnih informacija.
Ovo je naša potrošnja za mesec jun. Četvoročlana porodica u dobro izolovanoj kući:
Pogledajte prilog 541447
Najveći potrošač u ovom mesecu je bojler, koji radi samo u nižoj tarifi.
Potrošnja po danima i satima:
Pogledajte prilog 541448
Odnos više i niže tarife po danima i koliko to košta:
Pogledajte prilog 541449
Završili u plavoj zoni, daleko od crvene:
Pogledajte prilog 541450
Ne prijavljujem u ponoć, već zahvatimo i dobar deo dana za 01.jun, tako da će ovo biti račun kada stigne:
Pogledajte prilog 541451
Mogao si napraviti novu, a postoji već i srodna pod imenom Е-сандуче. Mada i nije loše ispalo ovako, jer imam jednu potencijalno povezanu priču sa EPS-om.Nije za struju, nego za infostan, ali mislim da nemamo adekvatnu temu.
Ti si onda preplatio. Tih 50 dinara je zapravo umanjenje za elektronski račun i ono je okej. Tako i piše članu koji se žalio, kao da je platio punih 14.153,09 dinara, iako je zapravo platio umanjeno 14.103,09. Problem je ovde drugi, kako je ispalo ukupno zaduženje ovih dvadesetak dinara (konkretno 26,73) veće (ukupno 14.179,82), ali to je već pitanje za Infostan. Ovde samo možemo da nagađamo, ako već nema sličnih rešenih iskustava.Povecao sam za 50 dinara iznos prilikom placanja nakon sto sam skenirao QR kod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari