Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

A1 ima ozbiljne probleme sa romingom oduvek. Primetio sam da cim krene jaca potrosnja (npr odradim speedtest) izbacuje sa mreze. Bar su poceli sa VoLTEom u romingu…

Da imaju problem sa romingom, mada meni to ne smeta, za te pare koje placam ne mogu bolje da nadjem (yettel ima mnogo malo GB u romingu, mts preskup) 🙂

Da imaju problem sa romingom, mada meni to ne smeta, za te pare koje placam ne mogu bolje da nadjem (yettel ima mnogo malo GB u romingu, mts preskup) 🙂
Yettel ima manje za privatne korisnike, ali za biznis imaju vise. To mi je bio jedini razlog zasto sam ostao u Yettelu, kao i sto je broj drzava gde taj internet vazi puno veci u poredjenju sa A1.

Planiram da uzmem 5G kućni Net Duo ako neko koristi ovaj paket dali se može dobiti dva daljinska upravljača za STB ?

Operatoru A1 uopšte nije u cilju da dobije novog korisnika. Ako ih kontaktirate preko Facebooka, reći će vam da odete u poslovnicu ili da posetite virtuelnu prodavnicu. Ako ih kontaktirate preko kontakt forme na sajtu reći će vam posle 4-5 dana da zbog zaštite privatnosti ne mogu da mi kažu ni ponude ugovor za prenos broja. Na kraju sam pozvao 060 broj koji ste gore spomenuli, čekao 15 minuta da se neko javi, na kraju odabrao opciju 1 da me oni pozovu kad budu slobodni i ne zovu već dva dana. Poslao sam par poruka agentima prodaje čije sam brojeve imao od ranije, niko ne odgovara.

Ostaje mi komercijalna ponuda uz nečiji 20% popusta kod što mi je idalje malo puno za NEO Pro (naravno uz limitiran hotspot i lošu pokrivenost u ruralu).

Ne znam da li imate neki savet kako da stupim u kontakt sa njima ili da ni ne prelazim?

Yettel mi ne dolazi u obzir jer limitiraju brzinu interneta (možda na speedtestu ili trenutno ne, ali hoće i nemaju mesečne gigabajte za roming). MTS bi nastavio da koristim ali daju samo 20% popusta na tarifu iako bi uzeo 5icu XL.
Ovo zvuci kao da si na nekoj crnoj listi. Da li si ih blefirao za prelazak vec nekoliko puta ili o cemu se radi, to ne znam, ali sigurno postoji razlog zasto oni ne zele sa tobom da saradjuju. Ja sam zavrsio sve ugovore sa njima preko tele prodaje, nikad nikakav problem.

Za par dana mi istice ugovor na broju paket neo surf da li se isplati uzet neki uredjaj na obnovu ugovora vec dva put obnavljam bez ikakvih beneficija?
Udjes na sajt, izaberes paket koji zelis, izaberes telefon i vidis ratu. Pomnozis sa 24. Imas cenu telefona koju placas operateru. Guglas taj telefon na prodaji kod nas i vidis koja je cena. Cesto moze da se uhvati da je telefon jeftiniji kod operatera na rate, nego u prodavnici. To mislim na ove telefone za normalne ljude. Za decu ima ajfona uvek, ali oni su oko 20-30% skuplji, jer znaju da deca to jure, pa podignu cenu. U zavisnosti od perioda godine i njihovih akcija, mozes da dobijes solidne ponude. Oko nove godine je bilo 30% i telefon ili 50% bez. Zadnja aktuelna je bila 30% bez telefona i bez popusta uz telefon, stim sto se to zaobidje sa 20% uz kod. Cesto pisu ljudi kakve su aktuelne ponude ili pozoves ih i pitas sta mogu da ti ponude za ostanak i to je to.

Ovo zvuci kao da si na nekoj crnoj listi. Da li si ih blefirao za prelazak vec nekoliko puta ili o cemu se radi, to ne znam, ali sigurno postoji razlog zasto oni ne zele sa tobom da saradjuju. Ja sam zavrsio sve ugovore sa njima preko tele prodaje, nikad nikakav problem.

Udjes na sajt, izaberes paket koji zelis, izaberes telefon i vidis ratu. Pomnozis sa 24. Imas cenu telefona koju placas operateru. Guglas taj telefon na prodaji kod nas i vidis koja je cena. Cesto moze da se uhvati da je telefon jeftiniji kod operatera na rate, nego u prodavnici. To mislim na ove telefone za normalne ljude. Za decu ima ajfona uvek, ali oni su oko 20-30% skuplji, jer znaju da deca to jure, pa podignu cenu. U zavisnosti od perioda godine i njihovih akcija, mozes da dobijes solidne ponude. Oko nove godine je bilo 30% i telefon ili 50% bez. Zadnja aktuelna je bila 30% bez telefona i bez popusta uz telefon, stim sto se to zaobidje sa 20% uz kod. Cesto pisu ljudi kakve su aktuelne ponude ili pozoves ih i pitas sta mogu da ti ponude za ostanak i to je to.
"A1" sam koristio dok je još bio Vip, kad su nudili dve kartice sa uzastopnim brojevima i nešto kratko dok sam bio student ali kao neregistrovan prepaid, tako da me za A1 ništa drugo ne vezuje.

Pozdrav društvo,
Može li neko da me uputi gde mogu da nađem vaučer kod?
Ja ga u aplikaciji ne znam pronaći,da pošaljem prijatelju da ga aktivira...

Trebalo bi da bude na početnoj strani aplikacije, ispod dela sa potrošnjom u ovom mesecu. Piše puna kuća popusta i ispod je dugme preuzmi vaučer

Na jednom postpaid broju na kom sam dobio 50% popusta nemam opciju za vaučer.
A na drugom napogu gde je i kućni net i postpaid broj imam tu opciju preuzmi vaučer.
Hvala @m_fcrs

I kod burazera i kod mene stoji baner sa popustom. On ima 50% a ja 30% popusta

Sta ja ne kapiram da li se ti popusti koriste samo pri obnovi ugovora ili moze u sred da se nekome da?
Sto bi znacilo da se dobija jos 20% na vec sve benefite koje imamo, sto bas i ne verujem da ce da daju.
Ajde bez onih sala 0din -20% itd ako moze.

Sta ja ne kapiram da li se ti popusti koriste samo pri obnovi ugovora ili moze u sred da se nekome da?
Sto bi znacilo da se dobija jos 20% na vec sve benefite koje imamo, sto bas i ne verujem da ce da daju.
Ako dobro pamtim, moja žena mi je poslala kod, kad potpisem sad nov ugovor za kućni net(ne obnova, nego nov), ja dobijem minus 20%, a i žena istovremeno minus 20%, ja na nov ugovor, ona na već postojeći postpaid za mobilni do kraja njenog već postojeceg ugovora.

Koristim onaj popust od 70% na Neo surf od 20 meseci pa poslednja 4 meseca full cena. Prebacio druga iz Globaltel u A1 i dobio sam dodatnih 20% popusta. Usred ugovorne obaveze.

To mi reci 🙂

Potvrdjujem. Imao 30% i presla zena u A1, ona ima 20%, a ja jos dodatnih 20%. E sad, ako bih uzimao Kucni net, kad bih mogao nekako jos 20% da napakujem 😂

Ako dobro pamtim, moja žena mi je poslala kod, kad potpisem sad nov ugovor za kućni net(ne obnova, nego nov), ja dobijem minus 20%, a i žena istovremeno minus 20%, ja na nov ugovor, ona na već postojeći postpaid za mobilni do kraja njenog već postojeceg ugovora.
Ok, dobija +20% onaj ko već ima ugovor, sa ili bez benefita, ali šta sa onim ko tek sklapa ugovor, da li će njemu ići +20% na onih čuvenih 6m po dinar i 18x50%?
Zapravo, ako dobro razumem, ovaj vaučer je za prelaske, nije za zadržavanje postojećeg korisnika.

Ok, dobija +20% onaj ko već ima ugovor, sa ili bez benefita, ali šta sa onim ko tek sklapa ugovor, da li će njemu ići +20% na onih čuvenih 6m po dinar i 18x50%?
Zapravo, ako dobro razumem, ovaj vaučer je za prelaske, nije za zadržavanje postojećeg korisnika.
Naravno ako taj cuveni 6x1 i 18x50% dobije kodove i dovede novog korisnika dobice jos 20%.
A taj cuveni moze da bira , da bratu , prijatelju ili kolegi pomogne da dobije 50% ili uvali samo 20%, prost izbor.

Oboje smo postojeci korisnici. Ja samo cekam za par dana istek sadasnjeg ugovora za kucni net,i istog dana kad istekne i vratim opremu,potpisujem nov ugovor opet za kucni net i dobijam minus 20%. Stvar je u tome da mora nov ugovor,ne obnova.

Ako je neko na pripejd A1 i predje na postpaid jer moze da iskoristi kod koji mu da drug koji je pre mesec dana isto presao sa pripejda A1 na postpaid ?

Ako je neko na pripejd A1 i predje na postpaid jer moze da iskoristi kod koji mu da drug koji je pre mesec dana isto presao sa pripejda A1 na postpaid ?
Pa razmisli, je li to novi ugovor?

P.S. mrzim da ispravljam, ali pretpostavljam da si hteo umesto "jer" upotrebiš "da li", inače rečenica nema smisla.

A1 za android pustio novu Moj A1 aplikaciju.

Koja ce uskoro ponovo biti azurirana jer nije ni za... Ostale brojeve na istom nalogu ne mogu da vidim (nece da skroluje ka gore), slider slike prolete, mozes epi da dobijes... Genijalno!!!

Da li jos nekome aplikacija od kada se azurirala prikazuje tarifu bez popusta? Imam Neo Surf sa 50% (925rsd) ali sada aplikacija prikazuje da tarifu placam 2449rsd.

A1 za android pustio novu Moj A1 aplikaciju.

Koja ce uskoro ponovo biti azurirana jer nije ni za... Ostale brojeve na istom nalogu ne mogu da vidim (nece da skroluje ka gore), slider slike prolete, mozes epi da dobijes... Genijalno!!!

Puštena je i nova verzija za iOS koja je tek "odlično" urađena 😁 Pokreneš. ideš na login sa korisničkim imenom, napišu "sve će biti spremno za par sekundi" i onda čuveno "došlo je do nepoznate greške. Molim ponovi proces ili pokušaj kasnije.". Izbaciš aplikaciju iz backgrounda, pokreneš ponovo i ne nudi više izbor za login između korisničkog imena ili preko broja telefona nego podrazumeva prethodni način za login i vrti i nema šanse da se loguješ u aplikaciju.

Meni radi normalno. Ne logujem se svaki put,samo pokrenem aplikaciju . Ni ne znam kako sam ulogovan. Jedino me nervira sto stalno gubim drugi broj,nakon reinstalacije aplikacije.

Da li jos nekome aplikacija od kada se azurirala prikazuje tarifu bez popusta? Imam Neo Surf sa 50% (925rsd) ali sada aplikacija prikazuje da tarifu placam 2449rsd.
Meni je prikazivala punu cenu za net/tv, bez popusta, za mobilne je prikazivala sve kako treba, resilo se kad je poceo novi obracunski period

Za nove korisnike, promocija 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca je trajala do 28.02.2026. 23:59, od 01.03.2026. 00:00 pa do danas, svi operatori su smanjili popuste i bukvalno Vas puste u drugu mrežu ako ne prihvate njihove prve dve pa i treću zadnju ponudu...

Pitanje je da li će A1 SRB mreža, početi opet davati navedenu ponudu ( 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca za nove korisnike iz drugih mreža ) od 01.06.2026. 00:00 ...
Da li se mozda zna da li su poceli da daju 50% za nove korisnike preko agenata?

A1 izbacio novu verziju 5.3.0.0 Moj A1 android aplikacije!
I dalje ne radi na mobilnim podacima kada je uključen privateDNS 🙂

Ko neće da čeka ažuriranje može ovde da skine ta 3 fajla sa slike i instalira iz npr. ovog programa :

Screenshot-20260602-141018-Chrome.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno