Yettel ima manje za privatne korisnike, ali za biznis imaju vise. To mi je bio jedini razlog zasto sam ostao u Yettelu, kao i sto je broj drzava gde taj internet vazi puno veci u poredjenju sa A1.Da imaju problem sa romingom, mada meni to ne smeta, za te pare koje placam ne mogu bolje da nadjem (yettel ima mnogo malo GB u romingu, mts preskup) 🙂
Ovo zvuci kao da si na nekoj crnoj listi. Da li si ih blefirao za prelazak vec nekoliko puta ili o cemu se radi, to ne znam, ali sigurno postoji razlog zasto oni ne zele sa tobom da saradjuju. Ja sam zavrsio sve ugovore sa njima preko tele prodaje, nikad nikakav problem.Operatoru A1 uopšte nije u cilju da dobije novog korisnika. Ako ih kontaktirate preko Facebooka, reći će vam da odete u poslovnicu ili da posetite virtuelnu prodavnicu. Ako ih kontaktirate preko kontakt forme na sajtu reći će vam posle 4-5 dana da zbog zaštite privatnosti ne mogu da mi kažu ni ponude ugovor za prenos broja. Na kraju sam pozvao 060 broj koji ste gore spomenuli, čekao 15 minuta da se neko javi, na kraju odabrao opciju 1 da me oni pozovu kad budu slobodni i ne zovu već dva dana. Poslao sam par poruka agentima prodaje čije sam brojeve imao od ranije, niko ne odgovara.
Ostaje mi komercijalna ponuda uz nečiji 20% popusta kod što mi je idalje malo puno za NEO Pro (naravno uz limitiran hotspot i lošu pokrivenost u ruralu).
Ne znam da li imate neki savet kako da stupim u kontakt sa njima ili da ni ne prelazim?
Yettel mi ne dolazi u obzir jer limitiraju brzinu interneta (možda na speedtestu ili trenutno ne, ali hoće i nemaju mesečne gigabajte za roming). MTS bi nastavio da koristim ali daju samo 20% popusta na tarifu iako bi uzeo 5icu XL.
Udjes na sajt, izaberes paket koji zelis, izaberes telefon i vidis ratu. Pomnozis sa 24. Imas cenu telefona koju placas operateru. Guglas taj telefon na prodaji kod nas i vidis koja je cena. Cesto moze da se uhvati da je telefon jeftiniji kod operatera na rate, nego u prodavnici. To mislim na ove telefone za normalne ljude. Za decu ima ajfona uvek, ali oni su oko 20-30% skuplji, jer znaju da deca to jure, pa podignu cenu. U zavisnosti od perioda godine i njihovih akcija, mozes da dobijes solidne ponude. Oko nove godine je bilo 30% i telefon ili 50% bez. Zadnja aktuelna je bila 30% bez telefona i bez popusta uz telefon, stim sto se to zaobidje sa 20% uz kod. Cesto pisu ljudi kakve su aktuelne ponude ili pozoves ih i pitas sta mogu da ti ponude za ostanak i to je to.Za par dana mi istice ugovor na broju paket neo surf da li se isplati uzet neki uredjaj na obnovu ugovora vec dva put obnavljam bez ikakvih beneficija?
"A1" sam koristio dok je još bio Vip, kad su nudili dve kartice sa uzastopnim brojevima i nešto kratko dok sam bio student ali kao neregistrovan prepaid, tako da me za A1 ništa drugo ne vezuje.Ovo zvuci kao da si na nekoj crnoj listi. Da li si ih blefirao za prelazak vec nekoliko puta ili o cemu se radi, to ne znam, ali sigurno postoji razlog zasto oni ne zele sa tobom da saradjuju. Ja sam zavrsio sve ugovore sa njima preko tele prodaje, nikad nikakav problem.
Udjes na sajt, izaberes paket koji zelis, izaberes telefon i vidis ratu. Pomnozis sa 24. Imas cenu telefona koju placas operateru. Guglas taj telefon na prodaji kod nas i vidis koja je cena. Cesto moze da se uhvati da je telefon jeftiniji kod operatera na rate, nego u prodavnici. To mislim na ove telefone za normalne ljude. Za decu ima ajfona uvek, ali oni su oko 20-30% skuplji, jer znaju da deca to jure, pa podignu cenu. U zavisnosti od perioda godine i njihovih akcija, mozes da dobijes solidne ponude. Oko nove godine je bilo 30% i telefon ili 50% bez. Zadnja aktuelna je bila 30% bez telefona i bez popusta uz telefon, stim sto se to zaobidje sa 20% uz kod. Cesto pisu ljudi kakve su aktuelne ponude ili pozoves ih i pitas sta mogu da ti ponude za ostanak i to je to.
Ako dobro pamtim, moja žena mi je poslala kod, kad potpisem sad nov ugovor za kućni net(ne obnova, nego nov), ja dobijem minus 20%, a i žena istovremeno minus 20%, ja na nov ugovor, ona na već postojeći postpaid za mobilni do kraja njenog već postojeceg ugovora.Sta ja ne kapiram da li se ti popusti koriste samo pri obnovi ugovora ili moze u sred da se nekome da?
Sto bi znacilo da se dobija jos 20% na vec sve benefite koje imamo, sto bas i ne verujem da ce da daju.
Ajde bez onih sala 0din -20% itd ako moze.
Koristim onaj popust od 70% na Neo surf od 20 meseci pa poslednja 4 meseca full cena. Prebacio druga iz Globaltel u A1 i dobio sam dodatnih 20% popusta. Usred ugovorne obaveze.Sta ja ne kapiram da li se ti popusti koriste samo pri obnovi ugovora ili moze u sred da se nekome da?
Sto bi znacilo da se dobija jos 20% na vec sve benefite koje imamo, sto bas i ne verujem da ce da daju.
Ajde bez onih sala 0din -20% itd ako moze.
Ok, dobija +20% onaj ko već ima ugovor, sa ili bez benefita, ali šta sa onim ko tek sklapa ugovor, da li će njemu ići +20% na onih čuvenih 6m po dinar i 18x50%?Ako dobro pamtim, moja žena mi je poslala kod, kad potpisem sad nov ugovor za kućni net(ne obnova, nego nov), ja dobijem minus 20%, a i žena istovremeno minus 20%, ja na nov ugovor, ona na već postojeći postpaid za mobilni do kraja njenog već postojeceg ugovora.
Naravno ako taj cuveni 6x1 i 18x50% dobije kodove i dovede novog korisnika dobice jos 20%.Ok, dobija +20% onaj ko već ima ugovor, sa ili bez benefita, ali šta sa onim ko tek sklapa ugovor, da li će njemu ići +20% na onih čuvenih 6m po dinar i 18x50%?
Zapravo, ako dobro razumem, ovaj vaučer je za prelaske, nije za zadržavanje postojećeg korisnika.
Oboje smo postojeci korisnici. Ja samo cekam za par dana istek sadasnjeg ugovora za kucni net,i istog dana kad istekne i vratim opremu,potpisujem nov ugovor opet za kucni net i dobijam minus 20%. Stvar je u tome da mora nov ugovor,ne obnova.Ok, dobija +20% onaj ko već ima ugovor, sa ili bez benefita, ali šta sa onim ko tek sklapa ugovor, da li će njemu ići +20% na onih čuvenih 6m po dinar i 18x50%?
Zapravo, ako dobro razumem, ovaj vaučer je za prelaske, nije za zadržavanje postojećeg korisnika.
Pa razmisli, je li to novi ugovor?Ako je neko na pripejd A1 i predje na postpaid jer moze da iskoristi kod koji mu da drug koji je pre mesec dana isto presao sa pripejda A1 na postpaid ?
A1 za android pustio novu Moj A1 aplikaciju.
Koja ce uskoro ponovo biti azurirana jer nije ni za... Ostale brojeve na istom nalogu ne mogu da vidim (nece da skroluje ka gore), slider slike prolete, mozes epi da dobijes... Genijalno!!!
Meni je prikazivala punu cenu za net/tv, bez popusta, za mobilne je prikazivala sve kako treba, resilo se kad je poceo novi obracunski periodDa li jos nekome aplikacija od kada se azurirala prikazuje tarifu bez popusta? Imam Neo Surf sa 50% (925rsd) ali sada aplikacija prikazuje da tarifu placam 2449rsd.
Da li se mozda zna da li su poceli da daju 50% za nove korisnike preko agenata?Za nove korisnike, promocija 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca je trajala do 28.02.2026. 23:59, od 01.03.2026. 00:00 pa do danas, svi operatori su smanjili popuste i bukvalno Vas puste u drugu mrežu ako ne prihvate njihove prve dve pa i treću zadnju ponudu...
Pitanje je da li će A1 SRB mreža, početi opet davati navedenu ponudu ( 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca za nove korisnike iz drugih mreža ) od 01.06.2026. 00:00 ...
Niko još nista javio za sada... A i tek je početak meseca...Da li se mozda zna da li su poceli da daju 50% za nove korisnike preko agenata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari