Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

D
Evo posle par dana korišćenja S26U (prešao sam sa S24U) da podelim par utisaka 🙂

Iako je razlika samo 18g po specifikacijama, deluje mi da je S26U drastično lakši kada se uzme u ruku. Možda tome doprinosi "lakše" držanje u ruci zbog zaobljenih ivica, mada mi se i dalje više sviđa "kockasti premium" dizajn S24U. Baterija je odlična, tu nema zamerki, kad sve legne, biće još bolje. Zvučnici i generalno zvuk su dosta glasniji u odnosu na S24U. Nisam još isprobao kamere, ali kapiram da tu nema nekog preteranog poboljšanja.

Jedina "zamerka" za sada je nesrećni dizajn olovke koju moraš da vratiš samo u jednom položaju, ali OK...
Da li je po tebi vredelo preći na s26u?
Ja se lomim najviše zbog baterije i težine.

Manja težina i zaobljene ivice je i dalje ono što najviše "osećam" kao razliku, baterija je i na S24U bila odlična, ostalo manje-više je sve isto (za moje korišćenje)... Ako mene pitaš, ja sam uvek za zamenu, tako da go for it 🙂

Ja sam se toliko navikao na S24U da su mi ovi ostali da prostite feminizirani 😁 a baterija drži posle 2 godine kao i prvog dana.

Ja sam se toliko navikao na S24U da su mi ovi ostali da prostite feminizirani 😁 a baterija drži posle 2 godine kao i prvog dana.
I meni skoro isto drži, ali to mi je na granici sa solidnim. Bolju je bateriju imao 14PM.
Nisam fan ovog dizajna kod S26U ali mislim da je bolji od Magic 8 Pro što se videa tiče, a to mi je prioritet.

Znam da su neki pricali da su aktivirali promociju preko drugog uredjaja kada je bilo za s25 fe. Pa reko da ne otvaram telefon posto planiram da ga prodam 😃

Potrebno je SAMO da nađeš neki drugi Samsung uređaj koji ima ponuđenu aktuelnu promociju u Samsung Members aplikaciji i da uneseš naziv i IMEI kupljnog telefona.

Potrebno je SAMO da nađeš neki drugi Samsung uređaj koji ima ponuđenu aktuelnu promociju u Samsung Members aplikaciji i da uneseš naziv i IMEI kupljnog telefona.
Isprobao upravo, nažalost ne može - aplikacija sama unese IMEI broj uređaja na kojem je instalirana i koji ne može da se promeni 🙁

Ja sam prilikom S25FE promocije imao susret sa dva različita ponašanja Samasung members aplikacije:

Na jednom telefonu je ostajalo prazno polje za unos IMEI broja (moralo je da se ručno unese, na drugom aplikacija jeste automatski unosila IMEI broj, ali se dužim držanjem prsta na IMEI polje pojavljivala opcija za editovanje i unos bilo kog broja.

Ukoliko je moguće treba probati na drugom telefonu (S25, S25U, S26 i S26U). Možda će tako uspeti.

Poslednja izmena:
Upravo sada sam proverio i na S25 seriji nema aktuelne promocije. Tako da je savet da se proba na nekom drugom telefonu iz S26 serije.

Tako da je savet da se proba na nekom drugom telefonu iz S26 serije.
Zaboravio sam da navedem u prethodnom postu da sam ovo isprobao na drugom S26U uređaju koji nudi promociju u okviru Samsung Members aplikacije...

Nazad
Vrh Dno