Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I na verziji 169 je zoom 200x.

Supruga na moju preporuku malopre naručila Honor Magic 8 Pro i nakon mnogo premišljanja konačno se odlučila za Sunset Gold boju mada je još uvek u dilemi da li je trebala nju ili Midnight Black (samo te dve su bile u ponudi).

Mada malo je plaši kakav je telefon za nošenje bez maske, tj. da nije klizav, naročito što nigde nije uspela da ga pogleda a da nije bio vezan za alarm...

Supruga na moju preporuku malopre naručila Honor Magic 8 Pro i nakon mnogo premišljanja konačno se odlučila za Sunset Gold boju mada je još uvek u dilemi da li je trebala nju ili Midnight Black (samo te dve su bile u ponudi).

Mada malo je plaši kakav je telefon za nošenje bez maske, tj. da nije klizav, naročito što nigde nije uspela da ga pogleda a da nije bio vezan za alarm...
Ukoliko se sjetite mozete li javiti kakv je mob za nositi u svakodnevnoj upotrebi. Planiram uzeti hm8p i jedini stvar zbog koje se mislim je dizajn kamere. U trgovini sa alrmom se čini bas nezgodan.

Meni dizajn kamera ne smeta, čak mogu reći da mi lepo nalegne na kažiprst. Što se tiče nošenja bez maske, dosta mi je klizav tako da sam odmah uzeo neku masku...

Ja sam uzeo u 3g Store-u u TC Big na Karaburmi. Tražio sam ovakvu što je otvorena kod kamera, da mogu lakše da obriše ako ima potrebe i ova je bila jedina takva... One što prekrivaju kamere pa da rupama za njih, bilo je bar 7-8 modela.

5507.webp

One što štite kameru i imaju kružiće oko kamera dosta kvare sliku po danu.
Ja trenutno koristim nillkin camshield, jedino što mi je smetalo dok je nisam "prepravio" je to da malo teže klizi ovaj cam shield
7506.webp

Licno sam testirao ea li maska utice na kamere, i po danu apsolutno NE...ali zato sa uljucenim blicem NOCU da, stvara se neki odsjaj,hologram i sl...govorim za masku sa 4 rupice za kamere...bez maske nema tog odsjaja...

Ne znači da neće nikome uticati (mozda može biti i do maskice da nisu iste) i zavisno od polozaja i samog sunca. Na Magic 5 pro sam primetio noću i zamenio maskicu. Na osmici igrom slučaja dobio takvu istu masku i preko dana zavisi kako pada sunčeva svetlost na kameru zna da zeza. Testirao sa i bez.

Nazad
Vrh Dno