Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Imao si probleme sa 2 flagship telefona zaredom ????Evo ,čudim se,najblaže receno
S7 propustio vodu - dobio novi
s8 crkla kamera - zamenjena
S9+ na ledjima za otisak koji se ljustio - zamnjeno sve komplet i ledja
Note 10+ - posle 1god i 8 meseci zamenjna baterija i gratis ledja
Note 20 - zamenjna baterija i gratis ledja
S22 - senzor kamere zamenjen

Zeni zaglavi na flip 5 mehanizam, ne moze da se sklopi ostao polu otvoren.
Zamenjeno sve komplet, njena samo maticna ostalo.
Pa jel znas koliko samo to kosta

Poslednja izmena od urednika:
"Боље носити мач цијели живот него га немати један дан кад затреба"
Никад нисам имао проблема са телефоном али ипак се водим овом пословицом.
Амин!

Slažem se da je dobro imati garanciju ali nekad zna da ostvarivanje garancije bude mukotrpno. Verovatno je bilo i tih primera.

S7 propustio vodu - dobio novi
s8 crkla kamera - zamenjena
S9+ na ledjima za otisak koji se ljustio - zamnjeno sve komplet i ledja
Note 10+ - posle 1god i 8 meseci zamenjna baterija i gratis ledja
Note 20 - zamenjna baterija i gratis ledja
S22 - senzor kamere zamenjen

Zeni zaglavi na flip 5 mehanizam, ne moze da se sklopi ostao polu otvoren.
Zamenjeno sve komplet, njena samo maticna ostalo.
Pa jel znas koliko samo to kosta
Ja kad bih na papir stavio svu tehniku za zadnjih 20 godina koju sam pazario nisam imao ovoliko reklamacija koliko ti samo sa telefonima. Ti si magnet 'felericnih' primeraka.

Poslednja izmena od urednika:
S26+ 750e bez garancije, uzimati ili ne?
Cisto me intersuje misljenja .
Samsung od 2015 ne koristim,samo Xioami.....

Iskreno i ovo 700e mi je previse i max, nego radim 2 posla da bi izdržavao porodicu i hocu tokom sebe da castim. Ne zuri mi se,znam da u Srbiji na KP mnogo je jeftnije,al ne mogu cimati prijatelje.....
Hvala hvala svima na odgovorima....

^🙂 Države bez poreza (0% poreza): Ako telefon kupite u državama kao što su Oregon, Delaver, Montana, Nju Hempšir ili Aljaska, platićete tačno početnu cenu.
Države sa visokim porezom (~8% do 9,5%): U mestima poput Kalifornije (Los Anđeles), Njujorka ili Čikaga.

Iskreno i ovo 700e mi je previse i max, nego radim 2 posla da bi izdržavao porodicu i hocu tokom sebe da castim. Ne zuri mi se,znam da u Srbiji na KP mnogo je jeftnije,al ne mogu cimati prijatelje.....
Hvala hvala svima na odgovorima....
Jesi li možda razmišljao o s25 ultra, takođe sjajan uređaj, a cena i ispod 700e. Može još neko da mišljenje o tome, s26 plus vs s25 U ?

Nasao sam polovan s25 U sa 1 godinom garancije 700e Iskocili neki neplanirani troskovi,kada se toga rijesim da vidim kako je zdravlje baterije i broj ciklusa punjenja. Ako bude ok,uzimam ga.

Evo posle par dana korišćenja S26U (prešao sam sa S24U) da podelim par utisaka 🙂

Iako je razlika samo 18g po specifikacijama, deluje mi da je S26U drastično lakši kada se uzme u ruku. Možda tome doprinosi "lakše" držanje u ruci zbog zaobljenih ivica, mada mi se i dalje više sviđa "kockasti premium" dizajn S24U. Baterija je odlična, tu nema zamerki, kad sve legne, biće još bolje. Zvučnici i generalno zvuk su dosta glasniji u odnosu na S24U. Nisam još isprobao kamere, ali kapiram da tu nema nekog preteranog poboljšanja.

Jedina "zamerka" za sada je nesrećni dizajn olovke koju moraš da vratiš samo u jednom položaju, ali OK...

Nazad
Vrh Dno