Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Sad vidim na njihovo sajtu da ima promocija ako se koristi neki od petica net paketa može da se prijavi za novi petica xxl za 2699din. A meni je taman isteklo 3 meseca po 999 i sad treba da plaćam 3000 petica xl paket. Jel neko dobio to možda? Verovatno da modem isplaćujem kako isplaćujem ili moram da ga isplatom skroz ako bude morao novi ugovor.

Da, ja imam 5ica XL, gde mi istice ugovor za mese dana, i dobio ovaj popust, 5ica MobNet XXL 2799 mesecno, i 5g Modem z 1 dinar. Bilo je nagovaranja sa njihove strane kao moram prvo da produzim 5ica XL ugovor, a ja kazem da nema snase po toj ceni, i kad rekoh "nista, odustajem onda" ipak su pristali.

Ovo je dobro za Tehnomaniju ako moze uz usluge Supernove .Jer je onda broj slobodan da kažem,lakše možeš prenos raditi 😆

Može i uz Supernovu, tj. bilo kakav postpejd ugovor sa Telekomom, što uključuje čak i samo fiksni telefon. Pitam se samo uzimaju li u obzir možda godine korisnika ili neke druge parametre. Ovo je ipak vrsta kreditiranja, pa ne znam da li bi bilo okej da se pojavi neko sa recimo 80 godina i zatraži proizvode u punoj vrednosti od pomenutih 300k.

Kazu da ne mora bas javite ako budete uzimali dali prave to pitanje
Ne prave to pitanje, ali limit dokle može da se pazari nije isti za sve i određen je verovatno preko kreditnog biroa za šta je ustvari potrebna LK tj. matični broj
Onda se uzima roba i potpisuje ugovor o otplati na 24 rate, a rate se plaćaju preko MTS računa
Da se razumemo ovo je ugovor o otplati i nema nikakve veze sa ugovorom u MTS-u

Realno i da se raskine ugovor oni salju racun za te rate.

Realno i da se raskine ugovor oni salju racun za te rate.
Baš tako
I samo da napišem iz ličnog iskustva da možete biti odbijeni i pojaviti se u crvenom iako vam je kod MTS-a apsolutno sve čisto, računi izmireni ne postoje utuženja itd.
Vreme od kada ste MTS korisnik se računa još od doba fiksnog ako niste prekidali sve usluge tako da za takve korisnike jeste neki nezvaničan limit od 300000din.
Mada to sve mora da se potvrdi na licu mesta u Tehnomaniji kada im date LK

p.s. Što se moje odbijenice tiče pisan je prigovor centrali da se vidi o čemu se tu tačno radi i zašto sam u crvenom kod Tehnomanije, jer ponavljam sve je čisto sa mojim ugovorom, što je i zbunilo operaterku u poslovnici i tada je napisala prigovor zbog provere

Poslednja izmena:
Pitao danas u mts za Tehnomaniju,ne mora 24 rate,moze kolko hoces

Steta sto su naduvane cene kod istih ali kome znace rate moze kupiti

Primer telefon kod istih 30k a na Ananasu 24k (sa kuponom od 3k)

Samo potvrda za Tehnomaniju - za svaki proizvod važi niža cena ako plaćamo preko MTS računa, a ne "Redovna MP cena"? Tj. "Cena za online poručivanje" - Cena sa popustom važi samo za online kupovinu i kupovinu u prodavnicama za gotovinsko plaćanje.

Može jedno pitanje ako neko zna u vezi ovog dodatka za mtel plus 30 i mtel plus 10
Da lli se automatski kači na mrel mrežu u CG i da li postoji opasnost da se nakači na neku drugu mrežu i tako napravi veliki račun?

Može jedno pitanje ako neko zna u vezi ovog dodatka za mtel plus 30 i mtel plus 10
Da lli se automatski kači na mrel mrežu u CG i da li postoji opasnost da se nakači na neku drugu mrežu i tako napravi veliki račun?
Iz mog iskustva kači se sam mada od manuelnog setovanja ne boli glava. Najveci problem. Je da ne uletis.u Hrvatski roaming. Imas u aplikaciji setuj neki razumni limit i nakavi se ručnim biranjem mreze i nemas problema. Ako brines

@Miki919
Ma znam da je najbolje ručno biranje ali osoba kojoj to treba nema pojma kako se to radi, a sa druge strane mnogo interneta troši tako da joj ovaj standardni roming u paketu zona 0 neće biti dovoljan za 15 dana. Jedva ću joj objasniti kako da kupi dodatak kroz aplikaciju.
Za slučajno kačenje na HR mrežu je valjda dovoljno 4gb koje ima u paketu za eu roming

@Miki919
Ma znam da je najbolje ručno biranje ali osoba kojoj to treba nema pojma kako se to radi, a sa druge strane mnogo interneta troši tako da joj ovaj standardni roming u paketu zona 0 neće biti dovoljan za 15 dana. Jedva ću joj objasniti kako da kupi dodatak kroz aplikaciju.
Za slučajno kačenje na HR mrežu je valjda dovoljno 4gb koje ima u paketu za eu roming
Razumem. Eventualno ako mozes da objasnis da podesis limit u aplikaciji za svaki slučaj. Mada ako je u prolazu ko ja kad idem koridorom. Nakači mi se nakratko na par mesta u hrvatskom roamingu ali onda idem dole nize gde nema signala iz Hrvatske

Godinama nisam video da se na automatskim podešavanjima nakači na bilo koju drugu mrežu, ali ne može niko da garantuje. Ako isključivo razmišljaš o kačenju na druge CG mreže, mislim da je mizerna verovatnoća da se nakači na neku od njih, prioritetno im je mtel mreža. Sa uplatom tog dodatka si tek miran, a podesi i, kao što ti je već sugerisano, limit u aplikaciji 😃

Baš tako
I samo da napišem iz ličnog iskustva da možete biti odbijeni i pojaviti se u crvenom iako vam je kod MTS-a apsolutno sve čisto, računi izmireni ne postoje utuženja itd.
Vreme od kada ste MTS korisnik se računa još od doba fiksnog ako niste prekidali sve usluge tako da za takve korisnike jeste neki nezvaničan limit od 300000din.
Mada to sve mora da se potvrdi na licu mesta u Tehnomaniji kada im date LK

p.s. Što se moje odbijenice tiče pisan je prigovor centrali da se vidi o čemu se tu tačno radi i zašto sam u crvenom kod Tehnomanije, jer ponavljam sve je čisto sa mojim ugovorom, što je i zbunilo operaterku u poslovnici i tada je napisala prigovor zbog provere
Verovali ili odgovor na prigovor koji je juče poslat jer sam odbijen u Tehnomaniji iako su sve obaveze sa moje strane izmirene je da MTS nije proknjižio taj račun, nego je to tek sada urađeno zbog prigovora. Račun plaćen pre 15-tog u mesecu. 🥴
Obratite pažnju na ovakve MTS gluposti jer ako planirate da kupujete u Tehnomaniji možete biti odbijeni i možete završiti u crvenom, a to znači nema kupovine za Vas

Zahtev je bio za Klasik tarifu od 959 din sa 20% popusta. Nisam ništa potpisivao samo dao svoju ličnu kartu u A1.

Ma nije toliko problem Hrvatska koliko da se ne nakači na neku drugu CG mrežu ako potroši sav internet iz zone 0 a ima dodatak mtel plus
Ne znam koja je tarifa kod tebe.
Meni na Soko lite tarifi do sad nikad nije skidao one GB za ZB ako je vezan na MTL(MTS).Regularno koristio dosta .Bukvalno bilo kao da sam u SRB
Jedino gde sam primetio u Makedoniji .Trosio je GB za ZB

@mlsradic
U pitanju je broj u okviru box4M, ima 19gb zona 0.
Ma lako bih da sam ja u pitanju. Nego starija osoba koja nema šanse da joj se objasni kako da proveri na koju mrežu je nakačena. Zna da pogleda u aplikaciji i vidi da joj troši gb za zonu 0

@mlsradic
U pitanju je broj u okviru box4M, ima 19gb zona 0.
Ma lako bih da sam ja u pitanju. Nego starija osoba koja nema šanse da joj se objasni kako da proveri na koju mrežu je nakačena. Zna da pogleda u aplikaciji i vidi da joj troši gb za zonu 0
Znam kako je kad je u pitanju starija osoba.
Onda najbolje ,staviti limit za roming .Najsigurnije
Čak ako nisi siguran ,ja bih cimao MTS i proverio za taj broj kad je povezan u CG na MTL dal troši ZB GB .Ako ne ,super

Verovali ili odgovor na prigovor koji je juče poslat jer sam odbijen u Tehnomaniji iako su sve obaveze sa moje strane izmirene je da MTS nije proknjižio taj račun, nego je to tek sada urađeno zbog prigovora. Račun plaćen pre 15-tog u mesecu. 🥴
Obratite pažnju na ovakve MTS gluposti jer ako planirate da kupujete u Tehnomaniji možete biti odbijeni i možete završiti u crvenom, a to znači nema kupovine za Vas
I da kažem da limit za stare korisnike može biti i preko 300000din.
Moj je konkretno bio 360000din.
Ne morate odmah potrošiti svu količinu limita već po potrebi
Sve se sabira kako povećavate cifru i više stvari uzimate i na kraju kada sve isplatite možete ponovo u nove kupovine ako imate uopšte tolike potrebe za tim
Mada je sada rano govoriti o tome jer je akcija tek startovala videće se u buduće posle ovih 24 meseca šta će detaljno biti

Nazad
Vrh Dno