Šizim kad dođem u Loznicu. A1 4G+ u centru (300 metara od lamela) se vuče kao prebijen, pogotovo uveče.Loznica lamele,
na jednoj Yettel i MTS postavljene antene za 5G, a na drugoj lameli A1 jos nije postavio...
Pogledajte prilog 540295

A1 samo dodao 4 x 5G. I Dalje tako sporo napreduju.. Ali vidim da su na mnogim mestima dodali 4G opseg 2600. U prošlom godinu u Junu smo dobili novi opšegi, 2100. Valjda dobijemo i 5G u junu sad.Ažuriran Serbia Cell Towers..
Sto je najjace jedna mala bazna na gradilistu prebacena na 5g i 1000 Mb/s, a centar nije jos 🤣🤣Šizim kad dođem u Loznicu. A1 4G+ u centru (300 metara od lamela) se vuče kao prebijen, pogotovo uveče.
Zato Gradilište izuva sa 5G 😀
Pogledajte prilog 540340
Opseg 2600 za korisnike koje živi u blizinu bazne stanice. Barem ja tako mislimTaj LTE 2600 jeste dobar i u kombinaciji sa ostalim frekvencijama može da izvuče dobre brzine, ali traži baš dobar signal da bi probio unutrašnjost kuća zgrada itd...
Loznica lamele,
na jednoj Yettel i MTS postavljene antene za 5G, a na drugoj lameli A1 jos nije postavio...
Pogledajte prilog 540295
Za one koje ih imaju na glavama takoreći, kao na slici 😀Opseg 2600 za korisnike koje živi u blizinu bazne stanice. Barem ja tako mislim
Ja sam prekoputa, direktan udar. Sa terase slikano 🤣Za one koje ih imaju na glavama takoreći, kao na slici 😀
Kombinacija optika i 5G (kakav god da je trenutno) je sve sto nekom naselju treba. S tim sto je gotovo izvesno da ce za 3-4 godine dobiti i vise frekvencije, verovatno i SA. Mislim da je taj voz uhvacen, ali trebace mu jos 3-4 godine. Nije to vise najproblematicniji deo.Po brzini i jačini signala u vesti, biće da je u Osečini n28, tako da ova vest deluje pomalo napumpano,
Yettel rasterecena mreza. Gde moze da radi sa 70 000+ ljudi, jedino da ga mladi ljudi bas i ne koriste jer imaju povoljnije opcije. Ima yettel svoje jezgro, 15 god je stabilan na famoznih 33%, ali mislim da ovaj skup nije bio bas povoljan uzorak po njega. 😄Danas na Slaviji, po MUP-u 34.300 ljudi, mts 5g intenrnet mrtav, kao da ne postoji. Yettel radi iznenađujuće dobro. Sreća pa imam dve kartice u telefonu
Loznica lamele,
Pogledajte prilog 540295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari