Stevan Z
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2023
- Poena
- 50
Jel na Pospejd ili pripejdJa imam Mtel Austrija 8,50e - 19,11GB komplet EU, Švajcarska, Srbija, BiH, CG i Makedonija, neograničeni minuti i sms za pozive svuda u EU i ka Mts/Mtel mrežama.
Jel na Pospejd ili pripejdJa imam Mtel Austrija 8,50e - 19,11GB komplet EU, Švajcarska, Srbija, BiH, CG i Makedonija, neograničeni minuti i sms za pozive svuda u EU i ka Mts/Mtel mrežama.
Izvini jel ima da padne brzina neta kad se poteoše gigabajtiPrepaid
Koja ti je to opcija, ja imam samo standardnu, ovu za 10e, koja se dobija i prilikom aktivacije, koja ukljucuje 10gb za EU od ukupnih 46gb.Ja imam Mtel Austrija 8,50e - 19,11GB komplet EU, Švajcarska, Srbija, BiH, CG i Makedonija, neograničeni minuti i sms za pozive svuda u EU i ka Mts/Mtel mrežama.
Koja ti je to opcija, ja imam samo standardnu, ovu za 10e, koja se dobija i prilikom aktivacije, koja ukljucuje 10gb za EU od ukupnih 46gb.
esim se kupuje online preko naloga. Mozes da kupis i sa racunara. dobijas na mail pdf sa uputstvom kako se aktivira kartica na telefonu. Nema razloga da je odmah ne ubabis u uredjaj na kome planiras da koristis.Jel mogu da kupim onaj esim turist koji imaju u ponudi pa da ukljucim ovu varijantu "roming Srbija" na toj kartici za drugi tel, nemam opciju za fizičju sim karticu na njemu
mc888D ako ti treba za 5g ili neki slicanKoji se ruteri preporucuju?
Koji se ruteri preporucuju?
Rado bi izbrisao ovo gore pitanje jer jeidgovoreno bsr 20x..nego nisam skapirao..imam turist od 15eur i to vazi 15 dans a ako kupim dadotk za srbiju onsa mise sveproduzava do kraja godine..ako zelimda dodam Move jel mogu da jednostavno kupim karticu i registrujem ba postojecem telefonu. mnogo jekombinacija pa me to zbunjuje.#te dzabe te 3 eur te ovo te onoE tu sam ja zapeo ..Platio i dobio eSim karticu za internet ali hocu da otvorim nalog pa da sve radim preko toga a ne svaki put ispocetka registracije itd.
Pitanje: kako da napravim nalog tj. dobijem CG broj ? Meni se cini da SMS se salje SAMO na CG broj ...Jel moze da se kupi eSim telefonska kartica pa da se tako registruje ...
Isključivali su ljude, bilo je na forumu.Da, procitao sam u nekom postu i to. Sacekacu do pocetka jula, pa ako smanje - super. Hvala za info za "prva klasa". Inace da li ima neko da mu je uveden neki FUP, posto cu sigurno da "vucem" bar 500GB mesecno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari