Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja imam Mtel Austrija 8,50e - 19,11GB komplet EU, Švajcarska, Srbija, BiH, CG i Makedonija, neograničeni minuti i sms za pozive svuda u EU i ka Mts/Mtel mrežama.
Koja ti je to opcija, ja imam samo standardnu, ovu za 10e, koja se dobija i prilikom aktivacije, koja ukljucuje 10gb za EU od ukupnih 46gb.

Jel mogu da kupim onaj esim turist koji imaju u ponudi pa da ukljucim ovu varijantu "roming Srbija" na toj kartici za drugi tel, nemam opciju za fizičju sim karticu na njemu

Jel mogu da kupim onaj esim turist koji imaju u ponudi pa da ukljucim ovu varijantu "roming Srbija" na toj kartici za drugi tel, nemam opciju za fizičju sim karticu na njemu
esim se kupuje online preko naloga. Mozes da kupis i sa racunara. dobijas na mail pdf sa uputstvom kako se aktivira kartica na telefonu. Nema razloga da je odmah ne ubabis u uredjaj na kome planiras da koristis.
prva klasa roming takodje mozes da aktiviras online, a mozes i kroz mtel app.
Odakle uopste ideja o 2 uredjaja?

E tu sam ja zapeo ..Platio i dobio eSim karticu za internet ali hocu da otvorim nalog pa da sve radim preko toga a ne svaki put ispocetka registracije itd.

Pitanje: kako da napravim nalog tj. dobijem CG broj ? Meni se cini da SMS se salje SAMO na CG broj ...Jel moze da se kupi eSim telefonska kartica pa da se tako registruje ...

Pozdrav. Uzeo bih i ja ovu Travel eSim pa imam pitanje: da li da kupujem pod Roming dodaci: m:roming Srbija Prva klasa tiket (do kraja 2026 za 39.9€) ili pod opcijom DATA roming dodaci: Zapadni Balkan 365 dana (40€) Inace treba mi samo internet bez poziva i poruka. Vidim da vecina vas je uzimala ovu drugu opciju pa ste onda oko nove godine kupovali za 30€ na popustu sledecu godinu ako sam dobro razumeo iz postova sa prethodnih strana...

Za srbiju kupujes prva klasa.
Nemoj me drzati za rec, ali trebalo bi da krajem juna pojeftini jer je ostalo samo pola godine. uvek je tako. ustedis 20eur zbog mesec dana

Da, procitao sam u nekom postu i to. Sacekacu do pocetka jula, pa ako smanje - super. Hvala za info za "prva klasa". Inace da li ima neko da mu je uveden neki FUP, posto cu sigurno da "vucem" bar 500GB mesecno?

Koji se ruteri preporucuju?

Minimum 4G CAT12, jer je to 3CA, 4x4 MIMO, 256QAM DL i ako možeš da nađeš da nije operaterski brendiran, jer su oni uvek rizik oko podržanih bandova. Ako možeš da nađeš neki 5G po pristojnoj ceni da nije operaterski brendiran, to je best buy po meni. Mada vidim da je teško naći neoperaterske.

E tu sam ja zapeo ..Platio i dobio eSim karticu za internet ali hocu da otvorim nalog pa da sve radim preko toga a ne svaki put ispocetka registracije itd.

Pitanje: kako da napravim nalog tj. dobijem CG broj ? Meni se cini da SMS se salje SAMO na CG broj ...Jel moze da se kupi eSim telefonska kartica pa da se tako registruje ...
Rado bi izbrisao ovo gore pitanje jer jeidgovoreno bsr 20x..nego nisam skapirao..imam turist od 15eur i to vazi 15 dans a ako kupim dadotk za srbiju onsa mise sveproduzava do kraja godine..ako zelimda dodam Move jel mogu da jednostavno kupim karticu i registrujem ba postojecem telefonu. mnogo jekombinacija pa me to zbunjuje.#te dzabe te 3 eur te ovo te ono

znaci u crnoj gori samo treba da se kupi Mtel Turist 15 kartica za 15 eur i onda moze da se dopuni kredit i aktivira neogranicen roming za srbiju?
jel kartica ima da se uzme na trafici i jel trebaju neki licni podaci?

te price za iskljucivanje neko izvadi iz bunara svako malo u fazonu, znam lika koji tvrdi da je video vanzemaljca.
Tema se zove "vise nije neogranicen" jer je stvarno u jednom trenutku postojao limit, ali pricamo o periodu pre korone mozda.
Zadnjih par godina ljudi govore kako koriste kao kucni net sa ludackim torrentima i nikom nista.
500gb nije mnogo, regularan mob net paket bi bio toliko

Nazad
Vrh Dno